Mam pytanko, gdy jest scena gdzie aktorzy muszą grać pedałów i się całują to jest to jakiś trick filmowy, czy na serio to robią...
Tak... to fotomontaż.
Czytałem, że jeden z aktorów nie chciał zagrać w tym filmie. Ale reżyser mu podobno zagroził pistoletem.
Pedałów. tak ci dwaj wybitni aktorzy grają przesłodzonych ciapowatych facetów w różowym... -.-
Czy tak trudno jest użyć słowa gej i okazać trochę kultury?
A co do pocałunku: naprawdę się całowali. Chodziła swego czasu nawet plotka, ze Gyllenhaal o mało nie połamał przy tym nosa swojemu filmowemu partnerowi.
Czy te posty były naprawdę do mnie??????????????????
1. Gdzie ja użyłem słowo "pedał"?
2. Czy nie zauważyłaś, że oceniłem film na 10?
3. Czy znasz takie słowo jak "ironia" albo "sarkazm"?
Popatrz sobie na inne dyskusje i zobaczysz ile ja czasu i energii straciłem na kłótnie z ludźmi nietolerancyjnymi. Więc powinno być wiadomo po której stronie stoję...
mysle ze osobie wczesniej chodzilo nie o twoj komentarz a o post a nie klinekal 'odpowiedz' w dobrym miejscu ;p
No racja.
Aczkolwiek w ciągu jednego dnia po raz trzeci dostaje mi się za teksty, które nie napisałem :)
No pewnie że się na poważnie całują bez żadnych trików filmowych to są wkoncu aktorzy i grają na poważnie bez zadnych trików, wkoncu za to im płacą .
Ale Gyllenhall na pewno nie!
To przecież widać po kształcie jego czoła, że nie jest gejem. Musiał być zmuszany do tego, aby się z Ledgerem calować. Inaczej tego nie widzę.