PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197515
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Aktorzy

ocenił(a) film na 7

Mam pytanko, gdy jest scena gdzie aktorzy muszą grać pedałów i się całują to jest to jakiś trick filmowy, czy na serio to robią...

użytkownik usunięty
Senoom

Tak... to fotomontaż.
Czytałem, że jeden z aktorów nie chciał zagrać w tym filmie. Ale reżyser mu podobno zagroził pistoletem.

ocenił(a) film na 8

Pedałów. tak ci dwaj wybitni aktorzy grają przesłodzonych ciapowatych facetów w różowym... -.-
Czy tak trudno jest użyć słowa gej i okazać trochę kultury?

A co do pocałunku: naprawdę się całowali. Chodziła swego czasu nawet plotka, ze Gyllenhaal o mało nie połamał przy tym nosa swojemu filmowemu partnerowi.

ocenił(a) film na 8
Jeannette54

*grali

użytkownik usunięty
Jeannette54

Czy te posty były naprawdę do mnie??????????????????

1. Gdzie ja użyłem słowo "pedał"?
2. Czy nie zauważyłaś, że oceniłem film na 10?
3. Czy znasz takie słowo jak "ironia" albo "sarkazm"?

Popatrz sobie na inne dyskusje i zobaczysz ile ja czasu i energii straciłem na kłótnie z ludźmi nietolerancyjnymi. Więc powinno być wiadomo po której stronie stoję...

ocenił(a) film na 10

mysle ze osobie wczesniej chodzilo nie o twoj komentarz a o post a nie klinekal 'odpowiedz' w dobrym miejscu ;p

ocenił(a) film na 10

nie ma sie co spinac ;)

użytkownik usunięty
kwestiawyboru

No racja.
Aczkolwiek w ciągu jednego dnia po raz trzeci dostaje mi się za teksty, które nie napisałem :)

ocenił(a) film na 10

na portalach jak w zyciu ;p

użytkownik usunięty
kwestiawyboru

Niestety ;)

No pewnie że się na poważnie całują bez żadnych trików filmowych to są wkoncu aktorzy i grają na poważnie bez zadnych trików, wkoncu za to im płacą .

użytkownik usunięty
Prezydent_2

E tam, naiwny jesteś!
Reżyser na pewno groził aktorom pistoletem.

Dla kasy wszystko zrobią .

użytkownik usunięty
Prezydent_2

Ale Gyllenhall na pewno nie!
To przecież widać po kształcie jego czoła, że nie jest gejem. Musiał być zmuszany do tego, aby się z Ledgerem calować. Inaczej tego nie widzę.

To nie ten film :P i nie Ci aktorzy :P

użytkownik usunięty
monikamail

Nie?
Aaaaa... masz rację. Chodziło mi o "Obywatel Milk". Pennowi reżyser pistolet do głowy przyłożył i nawet go zmusił odebrać Oscara. Później Penn napisał książkę o tych traumatycznych przeżyciach. Teraz już wszystko pamiętam. Dziękuję.