Czy znacie godne polecenia inne melodramaty tego typu (o miłosci "zabronionej")?
Pozdrawiam!
Mylisz się. Jestem 100% hetero i dalem filmowi 10/10, bo filmy miłosne hetero są nudne:)
Ale i tak mi się Twój schemat bardzo podoba. 1/10 lub 2/10 to zdecydowanie wskaźnik na "ukrytą gejozę"!:P
to nawet nie moje, innego usera
spoko, znam mnóstwo userów facetów hetero co dali Tajemnicy BM 10/10
A jak znam sporo osób które nienawidzą pedałów i dają 1/10 więc schemat słaby ^^ Ale jak to bywa między wami pedałami zdania nie zmienisz nadal będziesz się użerał, że to "ukryta gejoza", nie każdy jest taki jak Ty czy reszta pedałów, są i osoby normalne.
Jak Ci się spodoba to czemu nie, wiele osób lubi ten film jak każdy inny i wiele jest przeciwników jak w każdym innym filmie, ciężko zrozumieć pedała.
Sarkazm nie na miejscu pajacu ;)
Każdy znajomy gardzący pedałami jest normalny, co do reszty bym się obawiał.
Aha to skoro film mi się podobał i oceniłem go na 8/10 jestem homoseksualistą??? Czy coś może źle odczytałem???
Moje PS było rozrywkowym/mało poważnym elementem ww wypowiedzi. Ów skali nie należy traktować poważnie. Trochę wyczucia.
Myślisz ,że jeszcze przyjdzie nam się gdzieś skrzyżować postami?
To ''zapamiętam'' zabrzmiało tak .... hmmmm , jak najbardziej odebrałem to z wyczuciem :)
Pewnie i tak. Masz rację ... chociaż ... chociaż wątpię bo jak dodałem temat ,nikogo nie obrażający ani też wcale wulgarny ,nie wiedzieć czemu po prostu stamtąd zniknął?
No chyba, że gdzieś przy ''obcych'' dla mnie tematach ,jak mnie coś zbulwersuje albo zaskoczy. Kto wie?
Moje PS było rozrywkowym/mało poważnym elementem ww wypowiedzi. Ów skali nie należy traktować poważnie. Ale uszczypliwi ludzie...
Powiesz mi wreszcie skąd jesteś? Daleko ode mnie? Kinoman cos mowil, ze masz blisko.
Napisałem ci na forum deppa ostatnio że czesto bywam w miejscu, które widnieje w moim profilu czyli Krakowie:P
"złe wychowanie" almadovara (geje) - wielopoziomowa intryga + transior i (a jakże) obleśny ksiądz
"zbrodnia ojca amaro" - typowy schemat miłości między księdzem a religijną dziewczyną. cienizna
"zatrute pióro" - i tu mamy markiza de sade, kate winslet i księdza (tutaj wcale nie jest obelśmy)