PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197519
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Czy znacie godne polecenia inne melodramaty tego typu (o miłosci "zabronionej")?

Pozdrawiam!

Mailo91

ktoś ze wstrętem do pedałów nie ogląda takich filmów

użytkownik usunięty
Vincent_Vega_

Mylisz się. Jestem 100% hetero i dalem filmowi 10/10, bo filmy miłosne hetero są nudne:)
Ale i tak mi się Twój schemat bardzo podoba. 1/10 lub 2/10 to zdecydowanie wskaźnik na "ukrytą gejozę"!:P

to nawet nie moje, innego usera
spoko, znam mnóstwo userów facetów hetero co dali Tajemnicy BM 10/10

Vincent_Vega_

A jak znam sporo osób które nienawidzą pedałów i dają 1/10 więc schemat słaby ^^ Ale jak to bywa między wami pedałami zdania nie zmienisz nadal będziesz się użerał, że to "ukryta gejoza", nie każdy jest taki jak Ty czy reszta pedałów, są i osoby normalne.

Mailo91

a to będę normalnym facetem dopiero jak dam Zmierzchowi 10/10 z serduszkiem?

Vincent_Vega_

Jak Ci się spodoba to czemu nie, wiele osób lubi ten film jak każdy inny i wiele jest przeciwników jak w każdym innym filmie, ciężko zrozumieć pedała.

Mailo91

beka z ciebie mały

Vincent_Vega_

Właśnie z cb malutki

użytkownik usunięty
Mailo91

Gratuluję znajomych. (sarkazm)

Sarkazm nie na miejscu pajacu ;)
Każdy znajomy gardzący pedałami jest normalny, co do reszty bym się obawiał.

Mailo91

facet, który ocenił Zmierzch na 10 z seruszkiem to ciota, takimi się gardzi

Vincent_Vega_

Hahaha dzięki za dawkę dobrego humoru tolerancyjny pedale ;)

Mailo91

tolerancja do gazu! cioty do gazu!

Vincent_Vega_

Jestem za

Vincent_Vega_

ja dałam 10, ale nie jestem homo o_O... po prostu spodobał mi się temat na film i wykonanie...

ocenił(a) film na 8

Aha to skoro film mi się podobał i oceniłem go na 8/10 jestem homoseksualistą??? Czy coś może źle odczytałem???

użytkownik usunięty
djrav77

Moje PS było rozrywkowym/mało poważnym elementem ww wypowiedzi. Ów skali nie należy traktować poważnie. Trochę wyczucia.

ocenił(a) film na 8

Mogę na temat wyczucia napisać to samo Tobie .... trochę wyczucia :)

użytkownik usunięty
djrav77

Ok zapamiętam.

ocenił(a) film na 8

Myślisz ,że jeszcze przyjdzie nam się gdzieś skrzyżować postami?
To ''zapamiętam'' zabrzmiało tak .... hmmmm , jak najbardziej odebrałem to z wyczuciem :)

użytkownik usunięty
djrav77

Na INNE na przykład?

ocenił(a) film na 8

Pewnie i tak. Masz rację ... chociaż ... chociaż wątpię bo jak dodałem temat ,nikogo nie obrażający ani też wcale wulgarny ,nie wiedzieć czemu po prostu stamtąd zniknął?
No chyba, że gdzieś przy ''obcych'' dla mnie tematach ,jak mnie coś zbulwersuje albo zaskoczy. Kto wie?

ja oceniłam na 10, a nie jestem lesbą! daruj sobie takie ''myślenie''...

użytkownik usunięty
dodsab

Moje PS było rozrywkowym/mało poważnym elementem ww wypowiedzi. Ów skali nie należy traktować poważnie. Ale uszczypliwi ludzie...

ocenił(a) film na 10
Marcinekk

Powiesz mi wreszcie skąd jesteś? Daleko ode mnie? Kinoman cos mowil, ze masz blisko.

ocenił(a) film na 8
Morphinka

Napisałem ci na forum deppa ostatnio że czesto bywam w miejscu, które widnieje w moim profilu czyli Krakowie:P

ocenił(a) film na 5
Morphinka

"Nie czas na łzy" (boys don't cry)

Morphinka

Shortbus.

Morphinka

Dark Harbor
http://www.filmweb.pl/film/Dark+Harbor-1999-4886

ocenił(a) film na 7
Morphinka

Oczy Szeroko Otwarte.
Polecam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bydle_fw

podnieciłeś się?

ocenił(a) film na 5
Morphinka

"złe wychowanie" almadovara (geje) - wielopoziomowa intryga + transior i (a jakże) obleśny ksiądz
"zbrodnia ojca amaro" - typowy schemat miłości między księdzem a religijną dziewczyną. cienizna
"zatrute pióro" - i tu mamy markiza de sade, kate winslet i księdza (tutaj wcale nie jest obelśmy)

Morphinka

Maurycy-film z Hugh Grantem,nieco starszy ale także jako temat tabu jednak - polecam