Wpadliśmy ostatnio z kumplami na pomysł nakręcenia własnej, amatorskiej ale oczywiście doskonałej i fantastycznej parodii „Brockeback Mountain” mamy już kilka niezłych naszym zdaniem pomysłów problem tylko ze złożeniem tego w scenariuusz. ale chciałbym się spytać czy w ogóle były tego typu parodie? a może ktoś byłby chętny do współpracy? ;)
zrobcie to w polskich warunkach z politykami prawicy wrolach głownych. o tym jak biedacy chca a nie moga bo otoczenie ich przesladuje. tutaj to już scenariusza nawet nie trzeba :D
Cholera, ktoś nas już ubiegł…poszukałem w necie i co? I znalazłem coś TAKIEGO: http://millionyou.com/index.php?id=108&no_cache=1&no_cache=1&film=W8D1GVJDIPXVNB JF. skubani mieli niezły pomysł i jeszcze mogą na tym zarobić, ech :)
Obejrzałem i padłem :D:D:D ten gość jest świetny. W ogule szacunek za takie profesjonalne wykonanie… jeśli inne filmy są takie same to trudno tam będzie cokolwiek wygrac…jak wszędzie heh :)
zawsze mozesz tylko scenariusz wyslac, ktos go wezmie i cos znim zrobi. a ten film z pilotem – miszcz