PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197539
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Wpadliśmy ostatnio z kumplami na pomysł nakręcenia własnej, amatorskiej ale oczywiście doskonałej i fantastycznej parodii „Brockeback Mountain” mamy już kilka niezłych naszym zdaniem pomysłów problem tylko ze złożeniem tego w scenariuusz. ale chciałbym się spytać czy w ogóle były tego typu parodie? a może ktoś byłby chętny do współpracy? ;)

cavalcado

zrobcie to w polskich warunkach z politykami prawicy wrolach głownych. o tym jak biedacy chca a nie moga bo otoczenie ich przesladuje. tutaj to już scenariusza nawet nie trzeba :D

Gustav_3

albo najlepiej w srodowisku Szalikowcow Legii…..

barny

tez dobre. wlasciwie w polsce to wszedzie moznaby cos takiego nakrecic…

cavalcado

Cholera, ktoś nas już ubiegł…poszukałem w necie i co? I znalazłem coś TAKIEGO: http://millionyou.com/index.php?id=108&no_cache=1&no_cache=1&film=W8D1GVJDIPXVNB JF. skubani mieli niezły pomysł i jeszcze mogą na tym zarobić, ech :)

cavalcado

Obejrzałem i padłem :D:D:D ten gość jest świetny. W ogule szacunek za takie profesjonalne wykonanie… jeśli inne filmy są takie same to trudno tam będzie cokolwiek wygrac…jak wszędzie heh :)

cavalcado

zawsze mozesz tylko scenariusz wyslac, ktos go wezmie i cos znim zrobi. a ten film z pilotem – miszcz

barny

A co ja z tego będę miał? Czy raczej nie ja ale cavalcado, wchodząca gwiazda kina gejowskiego? :P

MadWax

to, ze za film z twoim scenariuszem tez zgarniasz kase :]

cavalcado

gustav, miałeś rację, w Polsce można tę historię na dowolny sposób opowiedzieć :) No nic, chyba zabierzemy się za „Absolwenta” albo „Lot nad Kukułczym Gniazdem” w wersji na piloty… ciekawe czy pozwoliliby nam tej muzyki użyć, bo w obu przypadkach by pasowała