Paskudnie zachowują się moderatorzy tego forum, czytałam wszyskie odpowiedzi, nie było nic kontrowersyjnego, nie chce się .............................
Widocznie mamy odmienne zdanie w kwestii „kontrowersyjności” lub raczej zwykłego chamstwa i prostactwa leksykalnego. Ja na przykład nie toleruję postów, w których częstowany jestem słowami typu: „ruchają”. Poza tym blokuję także posty zdradzające elementy fabuły bez wyraźnego sygnalizowania obecności spoilerów, jak też i wszystkie inne obrażające mniejszości seksualne –niezgodne z regulaminem filmweb.pl i kultury słownej w ogóle.
Drogi Ove
Proszę w takim razie wyjaśnij mi konkretny przypadek usunięcia posta autora o nicku pieras666( albo pioras666) który skomentował ten film. Komentarz ten, w mojej opinii był raczej wyrażeniem własnego zdania - nie naruszał ani zasad moralnych ani też nie obrażał mniejszości(w tym seksualnych)- jeśli się mylę, proszę o odpowiedź.
pozdrawiam
. Ja na przykład nie toleruję postów, w których częstowany jestem słowami typu: „ruchają”.
"Ruchaja" to słowo potoczne, żadne przekleństwo. Po co się tak obrażać i wywalać takie wątki. A gdzie wolność słowa?
Tacy jak "Ove" po prostu słyszą głosy.....
Żal mi, bo weszłam na to forum, ponieważ chciałam wspólnie przeżyc jeszcze raz ten film, siedzę, czytam, a tu jakiś nawiedzony zaczął wymazywać.... Straszny człowiek.
Po pierwsze zapewniam, że nie jestem jedynym moderatorem obserwującym forum. Po drugie, nie uczę się na pamięć treści każdego postu, którego blokuję. Jeśli ja to zrobiłem, to na pewno musiałem mieć powód.
Natomiast słowo „ruchają” jest wulgaryzmem, niezależnie od tego, co pan hejah1990 raczy pisać. Proszę nie przenosić domowych zwyczajów na forum publiczne.