Po przeczytaniu wypowiedzi na forum odnośnie filmu zastanawia mnie jedna rzecz.
Dlaczego wszystkie osoby, które są homofobami oglądały ten film i później go komentują wiadomo w jaki sposób? Ostatnio w różnych miejscach również słyszałam dziwne komenatarze...
Wydaje mi się, że jeśli ktoś nienawidzi homoseksualistów, to chyba logicznie rozumując nie wybierze tego filmu? Nie mówcie, że widząc reklamę, która notabene często się pojawiała, poprzedzając film, nie wiedzieliście o czym on będzie. Chyba to jest jasne.
Czyżby homofobi zaprzeczali sami sobie? To dziwne, a może nagle znaleźli ten film podczas przełączania kanałów albo nudzili się tak okrutnie bo nic innego nie było w tv?
Ludzie, dla każdego coś miłego. Jeśli nie lubisz homo, to po co oglądać takie filmy i ziać na forum nienawiścią?
A ja słyszałem że duża część osób które najbardziej nienawidzą homoseksualistów podświadomie same mogą gustować w osobach tej samej płci.
Udowadniali to amerykańscy naukowcy.
Pewnie stad się to wszystko bierze :)
Tylko, kto w Polsce bierze pod uwagę badania amerykańskich naukowców?!
Oczywiście powinno się, bo ta nasza nauka to jest śmiech na sali, a najbardziej w kwestii homoseksualizmu liczą się stronnicze badania z katolickich uczelni, gdyż najlepiej pasują do polskiej mentalności.
Mnie film nie zachwycił ,ale to nie znaczy ,że jestem homofobem , z drugiej strony jak jest jakiś post krytykujący o filmie napisze to od razu są komenty ,że autor postu jest homofobem, a na tematy seksualne czy ktoś toleruje czy nie to się tu nie powinno dyskutować ,są do tego inne serwisy
Miałam na myśli neagtywne komentarze, które raczej wskazują na homofobię, coś w stylu że to chore, obrzydliwe, komiczne, powinno być zakazane, itp.
Przeciwnicy gejów i lesbijek, wchodzą na forum TBM, aby dać upust swoim chorym emocjom i bez konsekwencji obrażać i poniżać ludzi, których nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć.
Brak logiki to główna cecha przeciwników homoseksualizmu, a refleksja, która powinna towarzyszyć wartościowaniu nie jest udziałem homofobów.
Osobiście, jak czegoś/ kogoś nie toleruje- to unikam. Tylko faszyści tak mają, że upajają się swoimi fobiami.