Tak jak Wy brzydzicie się homoseksualistami, tak ja brzydzę się Wami.
Zero tolerancji z Waszej strony. Udajecie wielkich katolików i tępicie pederastów, a jak przychodzi co do czego - grzeszycie z zimną krwią. Nie udawajcie kogoś kim nie jesteście.
Miłość dwóch mężczyzn - fakt, może inna, ale tak samo piękna jak miłość kobiety i mężczyzny.
Pozdrawiam
A ty lily 98 jesteś katolikiem, jeśli można wiedzieć?? W Biblii Bóg mówi,że ,,obcowanie dwóch mężczyzn ze sobą to obrzydliwość!" Nie,żebym był jakiś święty, ale czasami się zastanawiam,czy geje i lesbijki(chrześcijanie) wiedzą jakie są skutki ich orientacji!?
Jak to nie ma nic napisane??? Najważniejszym jest od razu po śmierci stan wiecznej męki i kar-piekło. Wystarczy trochę poczytać.
Tak, wiem, że w Biblii dużo napisane jest o homoseksualistach i karach za
obcowanie z tą samą płcią. Jest conajmniej kilka fragmentów.
Ale chodzi mi o to, że Bóg stworzył człowieka i miał też wpływ na to jak
kolejne pokolenia będą się rozwijać. Skoro dopuścił do tego, żeby pojawił
się homoseksualizm to dlaczego za to karze? Nikt nie potrafi powstrzymać
swojego pożądania. To tak jak mnie czy Tobie zabroniono stosunków
seksualnych z płcią przeciwną, ciężko by było...
Wiesz, większość księży nie ma nic wspólnego z Bogiem i taka jest prawda.
A to co on powiedział na tym filmiku to nawet szkoda komentować.
Księża sami przeczą swojej religii.
Ten ksiądz trochę przesadził,o ile jest wogóle księdzem.Chyba miał luki na lekcjach Religii,bo każdy Katolik powinien wiedzieć,że jednym z najważniejszych przykazań jest przykazanie miłości: Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego. Także nie wiem w tym temacie co o tym myśleć, po prostu nie mam wyrobionego zdania. Ale nie toleruję małżeństw homoseksualnych oraz adoptowanych przez nich dzieci. Pzdr.
A ja Lily brzydze sie Twoją nietolerancją w stosunku do mojej nietolerancji. Nie narzucaj mi jakie mam mieć odczucia i odruchy kiedy widze zboczenia
To jest filmweb - tu ocenia się filmy, rolę aktorską itp. Pewnie, możesz mieć różne odczucia co do jak to nazwałeś "zboczenia", ale zachowaj je dla siebie. Jak każdy facet, który jest hetero myślisz tak samo, ale powiedz czy stałby ci się coś gdybyś sam homoseksualizm nie nazywał zboczeniem?
Pozdrawiam
Popieram to filmweb, a nie miejsce na dyskusję o homofobach i homoseksualistach. Ja jakoś nie mam nic do gejów a oni niczego nie mają do mnie to w końcu ich "tyłek" nie mój. Powinniśmy tępić pedofilów bo to jest zboczenie, zamiast martwić się gejami.
Pozdrawiam i homofobów, i tolerancyjnych :)