PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197515
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Fenomenalny!

ocenił(a) film na 10

Uważam, że to jeden z najpiękniejszych i najcudowniejszych filmów ostatnich lat! Wszystko współgra ze sobą idealnie i tworząc niepowtarzalny nastrój, ukazuje w wymarzonej odsłonie wspaniałą i niebanalną historię! Wielki plus, oczywiście, za grę aktorską Heath'a i Jake'a, gdyż ich kreacje były idealne i niezwykle przekonujące! W tym filmie nie zmieniłabym zupełnie niczego. Z pewnością mogę stwierdzić, iż jest to mój ukochany film, do którego zawsze chętnie wrócę. Brokeback Mountain zapada w pamięć na długo. Szczerze powiedziawszy długo nie mogłam pozbierać się po obejrzeniu filmu za pierwszym razem, analizując jego najdrobniejsze fragmenty.

Wzrusza, wywołuje skrajne emocje, oczarowuje...

Po prostu - mistrzostwo!
10/10 !

ocenił(a) film na 8
justinnes

O właśnie, chyba te skrajne emocje podczas filmu zapadną mi najdłużej w pamięć.

ocenił(a) film na 10
emdote

Oh, tak. Od aktorów te emocje emanowały niezwykle mocno . Dzięki temu widz odczuwa to wszystko w głębi siebie i przede wszystkim przeżywa tę historię.

użytkownik usunięty
justinnes

chujowy jak barszcz

ocenił(a) film na 10

Twojej wypowiedzi nie trzeba nawet komentować. Wystarczy się tylko uśmiechnąć :) Cóż, nie wszyscy potrafią być kulturalni i zachowywać się w sposób właściwy - może życie Cię jeszcze tego nauczy, choć... nie sądzę :)