Nie wiem czy ktoś zauważył ale film jest rekordzista pod względem tematów założonych na filwebie jak ktoś widział film z większą liczba tematów niech da znać ,bo ja nie moge poszukać takiego filmu ;)
Hehe.. ja znalazłam jeden "Mroczny Rycerz" tematów założonych jest 1696 :) eh reszta nie chce mi sie szukać ^^
Pozdrawiam...
955 to słaby wynik i nie wiem, po co nowy temat, chyba , że chcesz po prostu dalej cyferki nabijać.... modny ostatnio zmierzch ma już chyba ze 2 tysiące;-) no nie, może trochę przesadziłam, ale ponad 1500 ma na pewno. każdy chce mieć własny temat;-)
A mnie to nie dziwi film przeżywa swoją drugą młodość, po wyemitowaniu na TVN, i tak będzie za każdym razem gdy pojawi się w Tv. Ten film nie daje spokoju człowiekowi cały czas pałęta się po głowie, a muzyka wybrzmiewa przenosząc nas na Brokrback Mountain. Ludzie szukają forów aby podzielić się refleksjami i to jest w tym filmie najlepsze, ten film na zawsze pozostanie w mooim secu, nawet gdy o nim zapomne to coś mi o nim moze przypomnieć. Oglądając telewizję wszystko kojarzy mi sie z filmem, reklama Milki, czy gry o dzikim zachodzie. Za to pokochałem ten film.