PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197536
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Wczoraj obejrzałam ten film w TVN. Powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że wywoła to na mnie taki wstrząs. Nigdy nie byłam za homoseksualistami, ale po obejrzeniu tego filmu zrobiło mi się głupio, że byłam tak nierozsądna. Pod koniec filmu płakałam - na żadnym innym filmie nigdy nie płakałam (nawet na "Titanicu"!). Jest to z całą pewnością najpiękniejszy film, ba, najpiękniejsze DZIEŁO SZTUKI jakie w całym moim życiu widziałam. Bardzo polecam ten film! I naprawdę, jak czytam nieprzychylne temu filmowi komentarze to się zastanawiam, kto tak może myślec. Jest to poza moim rozumowaniem, ja tego NIE JESTEM W STANIE ZROZUMIEC!
Wszystkich OTWARTYM widzom bardzo polecam ten film. Staje on na pierwszym miejscu listy genialnych filmów, które obejrzałam.

aniula112

Ja nie popieram homoseksualistów ale jestem tolerancyjna.Ten film wiele osób zmienił...wiem o tym,bo znam takie osoby(zmienił pod tym względem,że stali sie tolerancyjni).

ocenił(a) film na 10
panienka_2

Ja mam takie małe pytanie: A mianowicie co to znaczy popierać homoseksualistów a ich tolerować?

turkaweczka13

Ja to wszytko mialam, co ty, tyle ze 3 lata temu, kiedy on byl w kinach.

sunnyweather

Tolerowac czyli nie wchodzic w parade ich milosci,zyja jak chca i jest ok a popierac czyli w pełni sie zgadzac z ich orientacją.