PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197536
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Wczoraj musiałem wyjechać do rodziny i niestety nie mogłem obejrzeć tego filmu. Byłem pewny,że jest dzisiaj powtórka albo w tym tygodniu oczywiście wieczorem. A tu się okazało,że nie ma!! Kurczę,powtórki niani powtarzają 2 razy a taki hit??? Na pewno by miał wysoko oglądalność :(

filmaniak_1042882

wiesz co nie od dzis wiadomo, ze nie ma powtorek filmow :-) Mysle, ze film wyemitują ponownie za jakiś rok. Cierpliwości życze :)

megan1300

Przecież nasze kochane TVP nigdy nie wyemitowałoby TAKIEGO filmu. Czarni (kler) by ich zeżarli. Liczyć możemy na TVN ,który puści pewnie niedługo powtórkę skoro np. LotR emitują raz albo nawet dwa razy na rok ,a to przecież 3 filmy ^^. "Tajemnica.." oglądalności może nie miałaby aż takiej jak dzieło Petera ,ale zarobić na siebie pewnie by zarobiła :]

użytkownik usunięty
filmaniak_1042882

no właśnie wiem :( szkoda. pozostaje wpaść do wypożyczalni albo czekać z rok jak nie więcej aż go znów wyemitują w tv...

filmaniak_1042882

;))skarbie, wykorzystaj smialo Aresa, Emule lub cos w tym stylu ;))

filmaniak_1042882

Prawie na pewno będzie powtórka ,ale kiedy to sam TVN raczy wiedzieć ,choć pewnie niedługo. Uszy do góry :]

Nuda_

jak bym chciala liczyc na nasza tvp to juz dawno zapuściłabym korzenie w fotelu;)
Znasz przyslowie : " umiesz liczyc? licz na SIEBIE"

Mala_29

Dzięki za pocieszenie!! Ale na ten film naprawdę nie mogłem się doczekać. A po prostu tak mnie to denerwuje,że jakieś serialiki typu ,,Na Wspólnej" czy ,,Niania" to powtarzają non stop a taki hit. Obejrzałem trailer na youtube.pl i tym bardziej bym obejrzał!! Dobra nie wkurzam się :)
A na TVP to chyba trzeba by było czekać 10 lat lub wogóle!! Jedynie TVN wyświetla hity,chociaż nie każdy ma ten kanał.

użytkownik usunięty
filmaniak_1042882

Powtórki nie będzie w najblizszym czasie, ale jesli Ciebie to satysfakcjonuję to sugeruję zakupienie DVD jest dosyc tanie i ogladanie tego w filmu w taki nieprzerwany sposób to coś pięknego.

filmaniak_1042882

jako ze nie dane mi bylo obejrzec zakonczenia filmu....musze to nadrobic, bo naprawde wartosciowa to rzecz.Nieczetsto zdarza sie ogladac takie perelki
Tak wiec zglos sie do mnie, dogadamy sie ;)

Mala_29

hahah,spoko :) Chyba zostanę przy zakupię płyty:)

ocenił(a) film na 8
filmaniak_1042882

Oczywiście że zakup płyty wybierze każdy prawdziwy kinoman, a ty mała kraść z Aresa proponować to możesz sobie na onecie.
Jak ktoś też byłby zainteresowany to „Tajemnicę...” wydali nie tak dawno jako dodatek do jakiejś gazety, bez problemów można ją teraz dostać.

użytkownik usunięty
Argento251

Można wypożyczyć na DVD na jeden dzień,albo czekać na wyemitowanie w TV,albo ściągnąć z BitComet :)

Kup DVD albo wypozycz. Co za problem? To zadne duze pieniadze.

Argento251

prawdziwy kinonamie, niewatpliwie masz racje.
Jednak rozejrzyj sie troche po swiecie .... To ze kupie za 5 zl gazete z plytka nie onzacza wcale ze autor dostanie za to co mu sie nalezy.plytki dodawane do gazet czesto tez sa "pirackie" .Wiem cos na ten temat. Niestety w Polsce te sprawy sa jeszcze zbyt malo uregulowane.
Jak napisalam przyjmuje pokornie krytyke i chyle czolo... ;)

Mala_29

Rozumiem. Może na allegro coś znajdę a jak nie to wypożyczę,bo jak nie obejrze tego filmu w tym tygodniu to chyba nie wytrzymam!!

ocenił(a) film na 10
filmaniak_1042882

Jasne, obejrzyj sobie na DVD. O wiele lepiej ten film odbierzesz. Wczoraj na TVN przerywali co chwile reklamami, co znacząco psuło klimat filmu.

Argento251

Argento251 - A wiesz może jaka to gazeta? (;

zawieszone

Albo nie. Już nie ważne. ;)
Znalazłam.

Jak ktoś jest zainteresowany to niech w czwartek kupi dziennik. ;)

zawieszone

Poważnie w czwartek ta płyta będzie w dzienniku??

filmaniak_1042882

http://www.filmweb.pl/%22Tajemnica+Brokeback+Mountain%22+w+czwartek+z+Dziennikie m,News,id=41423

Najwidoczniej tak. ;)

zawieszone

Ta płyta była w czwartek ale... 5.marca 2008 z gazetą "Dziennik".
Czytajcie uważniej!
Teraz te płyty są dostępne na Allegro, cena od 4,90zł.

filmaniak_1042882

wpisz se ,,Brokeback Mountain peb" na forum jest 5 linków na rapidshare w 2 godziny sciągłam bez konta premium :)

BloodGirl

Wypożyczyłem na DVD:) <za krótki> <za krótki> <za krótki>