PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197530
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

zupelnia inna kreacja niz w Donnie Darko,wiem,ze to jego praca,a jesli mi obrzydzil siebie to chyba znaczy,ze dobrze zagral haha.Nie mozna porownywac dwoch zupelnie innych kreacji.Donnie Darko to bylo COS.Tajemnice...kontrowersyjny film ,bo taki temat,choc niepowiem wciagnal mnie i wycisnal lzy!!!

ocenił(a) film na 10
Isabelle27

jesli chodzi o mnie to zupełnie nie zgadzam się z powyższą wypowiedzią co do postaci granej przez Jake'a.. ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania.. dla mnie zagrał fantastycznie podobnie jak ledger.. film z całą pewnościa jest kontrowersyjny ale przy tym jakże piękny.. osobiście z każdą chwilą wciągał mnie coraz bardziej no a końcówka oczywiście wycisnęła niejedą łzę.. takie sa moje odczucia.. napradę film wart obejrzenia..

Isabelle27

A ja uwazam, ze swietnie sobie poradzil. Przekonal mnie w 100%. W Jake'u jest cos takiego...nie wiem, juz kiedys gdzies o tym pisalam, ze jest on jakby z innego swiata. Pojawia sie w filmie i jest jego spojna czescia, a jednoczesnie tworzy wokol siebie swoj wlasny swiat. Bardzo mi sie podobala jego kreacja w 'Tajemnicy....'.
Zarowno jego jak i Heath'a. Kawal dobrej roboty.
Pozdrawiam :)