PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 197 tys. ocen
7,4 10 1 197283
7,6 72 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Płakałem

ocenił(a) film na 1

na tym filmie bo jest do bólu prawdziwy.Miłośc homoseksualna jest tak samo wartościowa i prawdziwa jak i heteroseksualna.

Takich filmów uświadamiających ograniczonych heteroseksualistów poqwnno byc więcej...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
ZSGifMan

Nie pogrążaj się dalej. Szkodzi Ci.

ocenił(a) film na 4
anjali_

Nudna jestes!

natalia339

STOP HOMOFOBICZNEMU TROLIZMOWI
o chorobach psychicznych to się moga wypowiadać lekarze
a nie domorośli mędrcy

oldnewmovie

natalia339
dobrze się czujesz ??

ocenił(a) film na 4
oldnewmovie

Na pewno lepiej od ciebie!

użytkownik usunięty
natalia339

Argumentów ci się nie chce wypisywać, bo ich nie masz. Szkoda, bo chętnie bym cię zjechał; o ile niektórzy udają że coś wiedzą i wpisanie ich na listę zmasakrowanych prawiczków trwa, tak twój przypadek by wyglądał jak strzelanie do ptaka w klatce. :)

ocenił(a) film na 8

Za widokiem gejów, którzy przecież robią ze sobą już "bardziej zaawansowane rzeczy" niż przytulanie się, nie przepadam :| Faceci to w sumie przeważnie "psy na baby". Choć podobno północnokoreańscy żołnierze mają wysoką moralność w tym względzie i nie ru... ają na prawo i lewo - tak mówił uciekinier z Korei Północnej(ujął to inaczej niż ja), w ogóle o dziwo miał też dużo pozytywnego do powiedzenia o swoim kraju.

ZSGifMan

Wspóczuję wujka autorze, muszę cie oświecić, że był on pedofilem nie homoseksualistą. Udaj się gdzieś po pomoc...

ZSGifMan

nic ci się nie musi podobać tylko nie widzisz różnicy, że wujek o którym piszesz to pedofil nie homoseksualista. a ja aktywistą żadnym nie jestem. po prostu swoja wiedzę wymyślasz i jako osoba poinformowana poczuwam się żeby ją sprostować.

ZSGifMan

a ty co sobą promujesz?? rzucanie oszczerstw??
PROMOTOR CHAMSTWA I OBRAŻANIA

ZSGifMan

widzisz każda osoba nazwie ciebie chamem i prostakiem,
a mnie zboczeńcem nazwie tylko cham i prostak bo fakt mojej orientacji nie uprawnia nikogo do niczego....
a poza tym tego nie wiesz komu jest lepiej bo mnie zwyczajnie nie znasz...

ocenił(a) film na 8
ZSGifMan

Nie ma gejowskiego, przecież tu w ogóle nie ma nic o gejach.
No może poza tym, że co jakiś czas przewijają się słowa geje, geje, ale to nie z mojej winy.

ocenił(a) film na 8
ZSGifMan

wcześniej tu się fajnie trollowało, ale ostatnio wszystkie moje najśmieszniejsze teksty usuwają w kilka minut, jakiś admin tu czuwa

ocenił(a) film na 10
__mosquito__

i dałeś 1 ???? Płakałeś, bo był tak słaby ???

ocenił(a) film na 7
__mosquito__

Zgadzam się z pierwszym zdaniem. Z drugim juz niekoniecznie, bo jednak nie chciałbym widzieć w kinach cała plejadę gejowskich filmow. ;)

Zapraszam do przeczytania mojej recenzji filmu na http://piwos-filmowo.blogspot.com/

ocenił(a) film na 9
__mosquito__

Na szczęscie, dzięki rewolucji seksualnej w latach 70., zaczęła się tolerancja, nasze wnuki, mam nadzieję, będą żyły w świecie całkowicie tolerancyjnym. Homofobowie, rasiści, neonaziści i inne gady zawsze będą, tylko mam nadzieję, że wstyd będzie im się przyznać do swych poglądów, bo już wszystko będzie prawnie uregulowane.

ocenił(a) film na 10
panny_lane

A ja mam nadzieję, że WSZYSCY będą mieli prawo do wyrażania swoich poglądów, że nie będzie nakazu akceptowania niczego co jest wbrew czyimś poglądom.

ocenił(a) film na 9
majkalipcowa

Nie mam nic przeciwko wypowiadaniu swojego zdania, póki ono nie jest przepełnione nienawiścią i do niej nie nawołuje.

ocenił(a) film na 9
ZSGifMan

Po co ta ekscytacja? Nie widzisz różnicy? Naprawdę?

ocenił(a) film na 9
ZSGifMan

A zresztą co rozumiesz przez "dewiację seksualną"? Chcę się upewnić, czy mamy na myśli to samo.

ocenił(a) film na 10
panny_lane

Też mam nadzieję, że kiedyś przyjdą takie czasy, że KAŻDE poglądy będzie można swobodnie wyrażać. Nie tylko te za i nie tylko te przeciw.

Movie_Crash_Man

co za absurd, że nie można tego filmu skrytykować nie będąc oskarżonym o homofobie...Film jest melodramatycznie-pompatyczny i do bólu naiwny.

__mosquito__

to jest po prostu chore. gdzie nie wejde to zaraz kłótnie, pojazdy, udowodnienie komuś na siłę, że źle myśli o tym wszystkim. ludzie ogarnijcie sie !!! to jest dyskusja o filmie, a nie nawracanie każdego na swoje poglądy.
pis joł

__mosquito__

Jak miło przeczytać taką wypowiedź. :)