na tym filmie bo jest do bólu prawdziwy.Miłośc homoseksualna jest tak samo wartościowa i prawdziwa jak i heteroseksualna.
Takich filmów uświadamiających ograniczonych heteroseksualistów poqwnno byc więcej...
STOP HOMOFOBICZNEMU TROLIZMOWI
o chorobach psychicznych to się moga wypowiadać lekarze
a nie domorośli mędrcy
Argumentów ci się nie chce wypisywać, bo ich nie masz. Szkoda, bo chętnie bym cię zjechał; o ile niektórzy udają że coś wiedzą i wpisanie ich na listę zmasakrowanych prawiczków trwa, tak twój przypadek by wyglądał jak strzelanie do ptaka w klatce. :)
Za widokiem gejów, którzy przecież robią ze sobą już "bardziej zaawansowane rzeczy" niż przytulanie się, nie przepadam :| Faceci to w sumie przeważnie "psy na baby". Choć podobno północnokoreańscy żołnierze mają wysoką moralność w tym względzie i nie ru... ają na prawo i lewo - tak mówił uciekinier z Korei Północnej(ujął to inaczej niż ja), w ogóle o dziwo miał też dużo pozytywnego do powiedzenia o swoim kraju.
Wspóczuję wujka autorze, muszę cie oświecić, że był on pedofilem nie homoseksualistą. Udaj się gdzieś po pomoc...
nic ci się nie musi podobać tylko nie widzisz różnicy, że wujek o którym piszesz to pedofil nie homoseksualista. a ja aktywistą żadnym nie jestem. po prostu swoja wiedzę wymyślasz i jako osoba poinformowana poczuwam się żeby ją sprostować.
widzisz każda osoba nazwie ciebie chamem i prostakiem,
a mnie zboczeńcem nazwie tylko cham i prostak bo fakt mojej orientacji nie uprawnia nikogo do niczego....
a poza tym tego nie wiesz komu jest lepiej bo mnie zwyczajnie nie znasz...
Nie ma gejowskiego, przecież tu w ogóle nie ma nic o gejach.
No może poza tym, że co jakiś czas przewijają się słowa geje, geje, ale to nie z mojej winy.
wcześniej tu się fajnie trollowało, ale ostatnio wszystkie moje najśmieszniejsze teksty usuwają w kilka minut, jakiś admin tu czuwa
Zgadzam się z pierwszym zdaniem. Z drugim juz niekoniecznie, bo jednak nie chciałbym widzieć w kinach cała plejadę gejowskich filmow. ;)
Zapraszam do przeczytania mojej recenzji filmu na http://piwos-filmowo.blogspot.com/
Na szczęscie, dzięki rewolucji seksualnej w latach 70., zaczęła się tolerancja, nasze wnuki, mam nadzieję, będą żyły w świecie całkowicie tolerancyjnym. Homofobowie, rasiści, neonaziści i inne gady zawsze będą, tylko mam nadzieję, że wstyd będzie im się przyznać do swych poglądów, bo już wszystko będzie prawnie uregulowane.
A ja mam nadzieję, że WSZYSCY będą mieli prawo do wyrażania swoich poglądów, że nie będzie nakazu akceptowania niczego co jest wbrew czyimś poglądom.
Nie mam nic przeciwko wypowiadaniu swojego zdania, póki ono nie jest przepełnione nienawiścią i do niej nie nawołuje.
A zresztą co rozumiesz przez "dewiację seksualną"? Chcę się upewnić, czy mamy na myśli to samo.
Też mam nadzieję, że kiedyś przyjdą takie czasy, że KAŻDE poglądy będzie można swobodnie wyrażać. Nie tylko te za i nie tylko te przeciw.
co za absurd, że nie można tego filmu skrytykować nie będąc oskarżonym o homofobie...Film jest melodramatycznie-pompatyczny i do bólu naiwny.
to jest po prostu chore. gdzie nie wejde to zaraz kłótnie, pojazdy, udowodnienie komuś na siłę, że źle myśli o tym wszystkim. ludzie ogarnijcie sie !!! to jest dyskusja o filmie, a nie nawracanie każdego na swoje poglądy.
pis joł