na tym filmie bo jest do bólu prawdziwy.Miłośc homoseksualna jest tak samo wartościowa i prawdziwa jak i heteroseksualna.
Takich filmów uświadamiających ograniczonych heteroseksualistów poqwnno byc więcej...
Przecież Ty człowieku nie podałeś żadnych argumentów! Tylko brednie wyssane z paluszka.
Oczywiście, że podałem. A to ze żaden z was je nie rozumie to już nie mój problem!
W ogóle to jesteście bandą żałosnych tchórzy. Napisałem jedno zdanie do Deadler a wy w trójkę się na mnie rzucacie i mimo wszystko nie dajecie mi radę.
No cóż... frajerzy zawsze pozostaną frajerami.
No sam widzisz, że coś tu nie gra... Dam Ci małą podpowiedź: chyba pomyliłeś się z liczbą. Tu jest tylko 1 rozsądna osoba.
I ta jedna rozsądna osoba właśnie kończy gadkę z trzema bezmózgowcami i tchórzami.
Jak śmiesz mi stawiać jakieś warunki, żałosny bigoto?
Ja napisalem swój pierwszy do Deadler, tego żałosnego tchórza. I Ty i Kamascreen się doczepiliście. Ja do was nic nie miałem. A za plecami To wy obgadujecie, jak te ciotki. Także nie przekręcaj kota ogonem.
Ja nie podawalem argumentów? Że co? To chyba Ty i Twoi przegięci koledzy tylko umieją wyzywać innych od "pedałów". Ja wam jasno powiedziałem, że każda orientacja seksualna jest naturalna bo z natury jesteśmy bi. A wy na to nie macie nic do powiedzenia, ciemnogród!
Kończę rozmowę, bo to WY nie macie żadnych argumentów. Jak znajdziesz jakieś kontrargumenty na moje argumenty, prosze bardzo. Ale nie oszukujmy się... nie znajdziesz je. Jedyne znów powiesz, że jestem zmanipulowany przez "żydokomunę". To jest Twój argument? Łał! Cóż za dowód inteligencji.
A teraz idź się pomódl do anioła stróża. Oby Cię aniołek chronił przed homoerotycznymi snami z udziałem Sylvester Stallone. Buhahahaha!
Nie interesuję sie roślinami.
Zresztą co mi do roślin? Jesteśmy w 99% małpami. Więc zachowania małp są chyba lepszym przykładem niż zachowania roślin, nie prawda?
Seks służy przyjemności a przy okazji daje możliwości prokreacyjne. Kiedy chce Ci się seksu nie myślisz o dziecku, tylko o ładnej pupce swojej dziewczyny (jeśli takową w ogóle masz).
Przemyśl to, kiedy się będziesz za chwilę onanizować
Ej, i jak ja mam teraz powiedzieć swojej pelargonii, że nie jesteśmy rodziną? A moja Szelferka nie zniesie tego psychicznie.
Twoja ironia jest tylko dowodem dla Twojej bezradności.
A tak przy okazji: bycie rodzina niekoniecznie = seks. Mój kot należy do rodziny a wcale go nie posuwam.
Bądź czuły dla Twoich roślin... Porozmawiał z nimi o swoich problemach z erekcją. Na pewno w odróżnieniu od Twojej ręki Cię wysłuchają.
To, że masz mózg kapucynki, nie oznacza, że ogół ludzi jest w 99% szympansami. To się tyczy tylko takich imbecyli jak ty, którzy wraz z mentalnością małp obierają sobie za wzorce ich podstawowe zachowania fizjologiczne, seksualne etc. Byłbyś ciekawym obiektem badań.
Błagam nie ośmieszaj się, szczeniaku.
To Ty na tym forum zacząłeś tutaj od tego, że homoseksualizm niby jest nienaturalny. ja Ci tylko na przykładzie zwierząt, które są nam najbliżej pod kątem genetycznym udowodniłe, ze bzudry piszesz.
Ja mówiłem o naturze ludzkiej i Ci również napisałem, że człowiek z natury jest bi. Więc nie ma potrzeby zniżac się do małp. Wystarczy mieć wiedzę o człowieku, którą nie posiadasz, prostaczku.
Poza tym Twój poziom umysłowy nie odbiega od małp, więc powinieneś jak najbardziej wzorować się na ich zachowaniach.
Powoływanie się na zachowania zwierząt jest prymitywne jak ty sam, pierwotniaku. Ponadto nie widziałem, abyś się odniósł do filmu zamieszczonego przeze mnie na poprzedniej stronie. Abyś nie musiał się zapuszczać w głąb bredni swojego autorstwa z poprzedniej strony, wrzucam ci go jeszcze raz:
http://www.youtube.com/watch?v=rzF9BJRzsBQ
Każdy twój kolejny quasiargument jest invalidą.
Gwoli ścisłości, żebyś nie pisał znowu, że stchórzyłem: wyczerpuje mi się limit wypowiedzi na dzisiaj (z wszystkich kont), tak że na kolejne upodlenie będziesz zmuszony poczekać do północny.
Idź wtenczas na jakąś bar micwę czy coś...
Z czytaniem masz problemy, więc wolisz filmiki. Proszę bardzo:
http://www.youtube.com/watch?v=LFeXwKnCUNI
http://www.youtube.com/watch?v=yqBdD0NMeag&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=GIah88qqxBI&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Hbw_O8wAwtU&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=UWlbk0Shpn8&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=LmsTRyg6NtU&feature=fvwrel
Gdzie Ty mnie człowkeu "upodliłeś"? Raczej siebie ośmieszasz, prostaku.
Oglądaj filmiki. Tylko nie podniecaj się za bardzo.
PISZĘ Z CAPSA, ABYŚ W GĄSZCZU TYCH POSTÓW ZAUWAŻYŁ MÓJ OSTATNI POST DO CIEBIE:
MOŻESZ SOBIE OD TERAZ PISAĆ CO CHCESZ. NICZEGO JUŻ NIE DODAM, BO WSZYSTKIE TWOJE POGLĄDY OŚMIESZYŁEM I OBALIŁEM. NIE BYŁES W STANIE ODNIEŚĆ SIĘ DO ANI JEDNEGO ARGUMENTU. A TERAZ JUŻ ZA PÓŹNO, TCHÓRZU. LEŻĄCEGO KOPAĆ NIE BĘDĘ.
CHCIAŁEM TYLKO SPRÓBOWAĆ TWOICH SIŁ. A PRZY OKAZJI WYSZLO NA TO, ŻE MASZ FANTAZJE FEKALNE. ŻAŁOSNA Z CIEBIE POSTAĆ.
ŻEGNAJ KRYPTOGEJU I KOPROFILU. JESTEŚ SPALONY. MIEJ PRZYNAJMNIEJ TROCHĘ HONORU I ZAMKNIJ SWOJE KONTO.
Uciekanie jak ostatnia - przed przyznaniem się do prowokacji - deska ratunku.
Nareszcie.
Pa.
Nigdzie nie uciekam. Nie piszę już do Ciebie. Jak będziesz jednak dalej do mnie pisał to Ci NATURALNIE będę ODPISYWAŁ. Kulturalny ze mnie człowiek... jak pewnie zauważyłeś :D
Zresztą przed kim tu uciekać? Przed małym kryptogejekiem z fantazjami fekalnymi i stulejką?
Z przyjemnością widzę jak się powoli gubisz w swoich nieudanych próbach, aby mnie "wgnieść". Twoje teksty nie są w ogóle złośliwe, nawet nie są chamskie... są po prostu marne, prostackie. Trudno się nawet wkurzać.
Ktoś o nicku "co_na_hemeroidy" nie może się wyprzec swoich analnych "problemów". Nie wiem co pomaga. Ale pomyśl czy to nie kara Opatrzności za homofobię.
Jak to było w Biblii... zbierasz to co siejesz? :)))))))))))
Ja na nikogo sie nie rzucam,masz krotka pamiec,w jednym z zablokowanych tematow ty,jakas panienka i jeszcze ktos waliliscie mi teksty a ja na nie odpisywalem,i ani razu nie powiedzialem ze sie na mnie rzuciliscie,w dodatku ublizaliscie mi a ja nie wyzwalem zadnego z was ani razu.
Hipokryta jestes i tyle,w dodatku niekonsekwentny bo po raz nasty konczysz z kims dyskusje by potem znowu ja zaczynac.
Matołku, nie przekręcaj kota ogonem, dobra.
To ja rozpoczałem rozmowę z Deadler. Ale on, ten skończony tchórz, cicho siedział (choć był zalogowany). Czekał aż ktoś z was się do mnie doczepi. No i sie doczekał. Ty i pavel13 się na mnie rzuciliście. 3 na 1! Gratuluję za odwagę.
"Ty i pavel13 się na mnie rzuciliście. 3 na 1!"
Marzysz o tym.
No no, już wystarczy. Koniec samoupakarzania się na dzisiaj, bo jeszcze ci to zaszkodzi.
Co z tego ze zaczales z kims dyskusje?,skoro na kazdym kroku podkreslasz ze wszyscy jestesmy rowni i mamy takie same prawa,ze zyjemy w wolnym kraju to chyba moge odpowiedziec na kazdy post bez wczesniejszego zaproszenia?.
Odniosłem sie tylko do jednego twojego stwierdzenia,ty odpisałes i się zaczeło.Gdzies mam twoje prywatne wojenki z innymi userami,przeciez oni mnie nie bronili wiec z jakiej racji ja mialem bronic ich?.
Schizy masz,robisz z siebie ofiare,jestes falszywym typkiem ktory teraz twierdzi ze "nic do was nie mialem".Jak nie miales skoro w innych tematach wyzywales mnie od niedorozwojów,chyba nawet kretynów i idiotów.
"3 na 1! Gratuluję za odwagę."
na pamięć polecam bilomag hipokryto.
Hipokryta= obłudnik, człowiek fałszywy, dwulicowy; faryzeusz.
hipokryzja obłuda, dwulicowość, nieszczerość, fałsz, udawanie--to tak dla jasności
Pasuje to do ciebie idealnie,do tego gostka z 123 w nicku również bo wyśmiewał mój avatar zarzucając mi równocześnie że ja wyśmiewam gejów,temat skasowano ale zalatwiłem go tam elegancko bo chłopak konkretnie pogubił sie w swoich tłumaczeniach...
Jesteś hipokrytą...
Ty i kogoś załatwileś? Dobre żarty!
Kogo ja udaję? Gdzie ja jestem dwuliwocy? Przecież mówię wprost, że jesteście prostaczkami. Wszystkich was ośmieszam a wy się jeszcze z tego cieszycie jak jakieś niedorozwoje.
Masz rację, kolego. Teraz czas na "samogwałt". Więc do dzieła, chłopcze!
Może się umówisz z Kamascreen i Tygryskiem, aby Ci jakieś podniecające wiadomości wysłali na konto:)
Masz rację, kolego. Teraz czas na "samogwałt". Więc do dzieła, chłopcze!
Może się umówisz z Kamascreen i Tygryskiem, aby Ci jakieś podniecające wiadomości wysłali na konto:)
Pyszczku, nikt ci nie zazdrości partnera seksualnego w osobie owłosionego orangutana. Nie musisz z tego powodu tak pluć jadem. No chyba, że twoja małpka to lubi, to co innego.
Tylko uważaj, żebyś się nie nabawił tego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wypadanie_odbytnicy
i tego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82ykciny_ko%C5%84czyste
Widzę, że nie możesz przestać z tymi odbytami :D
Cały czas tym udowdaniasz, że masz ciągoty, których się wstydzisz. Cały czas...
Każdy ma swoje fantazje np. zwierzęta i księża - jak w twoim przypadku. Nic nie poradzimy.
Samobój, samobój...
Czyli, że się przyznajesz do tego, że marzą Ci się odbyty i fekalia...
Dziękuję, nie mam więcej pytań :)
Pójdźmy krok dalej jego prymitywnym tokiem myślenia. No bo dlaczego by nie?
Ludzie piętnują kanibalizm z powodu ignorancji, bowiem nie zdają sobie sprawy, że jest on tak popularny wśród rzekomo tak bliskich nam szympansów. Mało tego, zachowań kanibalistycznych dopuszcza się kilkunastokrotnie więcej gatunków, niż zachowań homoseksualnych. Więc według retoryki Tatopyszczka powinien być on bardziej naturalny niż homoseksualizm. Ale nasz Homopyszczek niekoniecznie lubi jeść ludzkie zwłoki, natomiast uwielbia, jak się mu wkłada penisa do odbytu, więc z wszystkich dziwnych zachowań zwierząt wybiórczo nakazuje traktować tylko homoseksualizm jako normę.
To samo z jedzeniem kupy. Całe życie żuka gnojarza polega na żarciu gówna, ale nikt mu nie powiedział, że to jest dewiacja, bo jedzie kupy - jak widać - nią nie jest. Tylko niczego nieświadome ugrupowania koprofobiczne sieją swoją propagandę!
Takich przykładów jest mnóstwo! Kazirodztwo, pedofilia itd. Trzeba po prostu tych ludzi zrozumieć!
Należy uświadamiać społeczeństwo, bo środowiska kanibalofobiczne i koprofobiczne sieją postrach i chaos wśród bogu ducha winnych ludzi, którzy to lubią.
Szalom!
Edit:
Uuuu, zaraz mi się oberwie, że porównuję pedofilię do homoseksualizmu. Strach się bać! Gwoli ścisłości homopyszczku, żebyś się nie obślinił za bardzo podczas ataku furii: to nie porównanie, a jedynie przykład.
Dokładnie jeżeli chodzi o kazirodzctwo to występuje zarówno u ludzi jak i zwierząt,jest więc zgodne z naturą i trzeba je zalegalizować i akceptować...
Ależ oczywiście, że trzeba zalegalizować kazirodstwo! Tylko debil twierdzi inaczej.
Ależ słońce, ja nie jestem żadnym prowokatorem. Jestem Twoim różowym koszmarem :D
Kazirodstwo powinno być legalne (oczywiście wśród dorosłych). Daj mi jeden racjonalny argument na to, że nie. Nie znajdziesz;)
Faktycznie, też mi nic nie przychodzi do głowy. Masz jeszcze jakieś pomysły na legalizację?
Może lobotomia? Skorzystałbyś.
No właśnie... wiedziałem, że nic Ci nie przydzie do głowy. Bo przesądy mają to do siebie, że nie można je obronić w sposób racjonalny.
Jak furia, człowieku? Mam straszny ubaw z wami.
Już Ci wszystko tłumaczę, ale wiem, że i tak nic z tego nie rozumiesz. Robię to tylko po to, aby Cię dalej kompromitować:
Jeśli mnie zapytasz czy kanibalizm jest "naturalny", odpowiem jasno: tak.
Jeśli mnie zapytasz czy kanibalizm wśród ludzi byłby "dobry", odpowiem jasno: nie, bo oznaczało by to krzywdę ludzi.
Jeśli mnie zapytasz czy homoseksualizm jest "naturalny", odpowiem jasno: tak.
Jeśli mnie zapytasz czy homoseksualizm jest "dobry", odpowiem jasno: nie jest ani dobry ani zły, tak samo jak heteroseksualizm. Po prostu jest kolejna orientacją seksualna i tyle.
Twój przykład z pedofilią jest tak zużyty jak Twoja ręka od masturbacji. Ale niech Ci będzie:
Jeśli mnie zapytasz, czy pedofilia jest naturalna, odpowiem jasno: tak.
Jesli mnie zapytasz czy pedofilia jest "dobra", odpowiem jasno: nie, bo krzywdzi człowieka (dziecko).
Dotarło? Złe jest to, co krzywdzi ludzi. Homoseksualizm nikogo nie krzywdzi, więc nie jest zły.
Ale wiem... to nie dociera do prostaka. Bo prostak nie rozróżnia między dobrem a złem. Dlatego trzyma się przesądów.
A od kiedy zboczenie i dewiację kategoryzuje się po tym, że krzywdzi innych? Takie coś zachodzi tylko w przypadku zgwałcenia czy molestowania (a to się tyczy każdej seksualnej interakcji: hetero, homo, pedo itd.). Hebefilia, gerontofilia to też zboczenia, a jakoś w ogóle nie krzywdzą ludzi.
W myśl twojej zasady podsumowującej, związki kazirodcze też powinny zostać zalegalizowane wraz z homoseksualnymi (o ile w ogóle do tego dążysz).No bo jeśli nie, to cóż, jesteście bardzo niekonsekwentni.
Ależ oczywiście, że związki kazirodcze powinny zostać zalegalizowane! Tylko idiota twierdzi inaczej.
J.W.
KONIEC DYSKUSJI... OPERACJA "KOMPROMITACJA DEADLERA I JEGO PRZEGIĘTYCH PRZYJACIÓŁ" UKOŃCZONA POMYŚLNIE.
ANOTHER ONE BITES THE DUST... NIE MA MOCNYCH NA MOMOPYSZCZKA!
A TERAZ PODNIECAJCIE SIĘ MOIM PRAWDZIWYM WYGLĄDEM, CIOTKI!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Obwołałeś siebie bohaterem,w dodatku caps lockiem,szkoda tylko, że tak naprawdę gówno to wszystko kogo obchodzi...
Jakoś Ciebie do musi barrrrrrdzo obchodzić skoro wciąż do mnie piszesz, kochanie:)
Powiedz, tak szczerze: Zakochałeś się już we mnie?