Co to ma być film o pedałach lepszy by był o lesbijach!
Normalnie szok, zeby takie filmy nakręcać...
'Homofobia - lęk przed zetknięciem się z, niechęć, potępienie bądź nienawiść wobec osób o orientacji homoseksualnej.'
Źródło: wikipedia
Zgodzę się z tym, że nie odczuwasz lęku przed homo - to jasne. Ale niechęć, potępianie i nienawiść jednak może do ciebie pasować...
Kurczę, po raz kolejny piszę, że jesteś homofobem! Nie wmawiaj sobie wymyślonego przez siebie kłamstwa. Jesteś homofobem i tyle.
Tak, tak on jest homofobem - i do tego ta fobia występuje u niego w stopniu zaawansowanym, o czym świdczą wypowiedzi "nie jestem homofobem" - stan nieuświadomiony ;-)
Ale z was... Wiem o co wam chodzi specjalnie chcecie żebym się z wami użerał i czy wy uważacie się za normalnych? Kulturalnie rozmawiam na forum a wy mi wciskacie kit. Chcę zakopać topór wojenny a wy nadal nie ustępujecie. Proszę się zachowywać kulturalnie tutaj a nie jak jakaś wiocha, prymityw. Z tego co wychodzi; większość z was powinna się leczyć. Jesteście homofobami bo gnębicie innych.
"Jesteście homofobami bo gnębicie innych."
Odsyłam choćby do encyklopedii - ;-)
Tak, bo homofobia oznacza gnębienie innych :D
Chciałeś zakopac topór wojenny? Tak, rzeczywiście wszystko na to wskazuje. Zwłaszcza kiedy ciągle piszesz, że (uwaga! cytuję!) 'Jestem tolerancyjny ale tylko dla dobrych normalnych ludzi!' To chyba znaczy, że wciąż obrażasz homo, a my po prostu lubimy dyskutować z takimi ludźmi. Ja osobiście nie mam na celu gnębienia i z tego co widzę to nikt takiego celu nie miał. Prowadzimy dyskusję, a ty wyciągasz jakieś dziwne wnioski.