PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197539
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

31 stycznia (sobota) o 21.00 w TVN - jeśli ktoś jeszcze nie widział lub chce sobie odświeżyć pamięć... ;)

ocenił(a) film na 10
max_c

Mam nadzieję, że jak puszczą ten film, to podskoczy w rankingu top świat... Ten film to arcydzieło:)

użytkownik usunięty
max_c

z reklamami? nie, dziękuje.

ocenił(a) film na 9

Z tego co słyszałam, będzie w TVP, a tam nie puszczają reklam w trakcie filmu :).

max_c

Za dobry film na tak wczesną godzine. Polaczki usiądą się zniesmacza i pośmieją. Wg mnie niestety potem raczej spadnie top świat.

ocenił(a) film na 8
max_c

O super ;) Bardzo chce obejrzeć ten film i już nawet chciałam go z internetu ściągnąć, ale widzę że nie muszę ;)

ocenił(a) film na 10
czaarownicaa

o świetnie, że puszczą w tv :) ale jedno mnie ciekawi ciekaw jaki bedzie lektor ;)) Świetnie napewno obejrzę :))

użytkownik usunięty
BK_201

lektor wdg mnie najgorszy z najgorszych dali (sadzac po reklamie)

max_c

Te reklamy filmów na TVN są idiotyczne, nie trzeba już filmu oglądać bo cała fabuła w pigułce...ta telewizja ogłupia.

ocenił(a) film na 9
max_c

To dobrze, że TBM jest wreszcie w telewizji, ale oglądać ten genialny film z reklamami i lektorem to niemal świętokradztwo. Nastrój filmu jest niesamowity i obawiam się, że TVN ze swoimi 10-minutowymi blokami reklamowymi całkowicie go zrujnuje. "Brokeback" był niedawno w "Dzienniku" więc na allegro można go kupić za parę złotych i osobiście polecam takie rozwiązanie :)