31 stycznia (sobota) o 21.00 w TVN - jeśli ktoś jeszcze nie widział lub chce sobie odświeżyć pamięć... ;)
Mam nadzieję, że jak puszczą ten film, to podskoczy w rankingu top świat... Ten film to arcydzieło:)
Z tego co słyszałam, będzie w TVP, a tam nie puszczają reklam w trakcie filmu :).
Za dobry film na tak wczesną godzine. Polaczki usiądą się zniesmacza i pośmieją. Wg mnie niestety potem raczej spadnie top świat.
O super ;) Bardzo chce obejrzeć ten film i już nawet chciałam go z internetu ściągnąć, ale widzę że nie muszę ;)
o świetnie, że puszczą w tv :) ale jedno mnie ciekawi ciekaw jaki bedzie lektor ;)) Świetnie napewno obejrzę :))
Te reklamy filmów na TVN są idiotyczne, nie trzeba już filmu oglądać bo cała fabuła w pigułce...ta telewizja ogłupia.
To dobrze, że TBM jest wreszcie w telewizji, ale oglądać ten genialny film z reklamami i lektorem to niemal świętokradztwo. Nastrój filmu jest niesamowity i obawiam się, że TVN ze swoimi 10-minutowymi blokami reklamowymi całkowicie go zrujnuje. "Brokeback" był niedawno w "Dzienniku" więc na allegro można go kupić za parę złotych i osobiście polecam takie rozwiązanie :)