PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197536
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Ten film był po prostu świetny. Wzruszył mnie bardziej niż niejedno romansidło. Dlatego też nie rozumiem niektórych wypowiedzi twierdzących, że film jest o pedałach i dla pedałów. Homoseksualizm to nie jest choroba i na próżno próbować się z tego leczyć lecz widać, że niektórzy tego nie rozumieją.

zaneta144

Zgadzam się w 100 % . Na wstepie chcialbym napisc , ze film jest genialny mimo tego ze jestem męzczyzną to wruszyl mnie do łez. Ogladalem juz go kiedys , to i tak bardzo chcialem go ogladna raz jeszcze. Naprawde swietny ;))

zaneta144

Ja uważam że jest to jeden z najpiękniejszych filmów o miłosci .To co łączyło bohaterów było takie trwałe i niezniszczalne .Oglądając go zazdrościło się im tego że się tak kochają i spotykają ze sobą , jednak z drugiej strony płakało się nad losem ich beznadziejnej (w tamtych czasach)miłości.

ocenił(a) film na 10
dani1992

Zgadzam sie.. Film był jeden z piejniejszy filmów o miłości z piekna muzyka w której można się zakochać. Bardzo wzruszający film, i zarazem bardzo piekny jeden z lepszy o miłości jaki widzałam. Bardzo piekny film :)