Tak zgadza się, Ledger odgrywa głowną rolę, ale mówisz że mu się zmarło, szkoda bo filmek jest naprawdę odjazdowy, współczesna muzyka i nie tylko wplecione w średniowieczne turnieje - fajnie sie ogląda.
Trafna uwaga, co do współczesnych zniewieściałych idiotów jednak muszę dorzucić parę groszy. Obraz nędzy i rozpaczy spowodowany jest edukacyjnym systemem kolektywnym i feminizacją życia publicznego w jakim przyszło żyć współczesnym facetom, którzy już sami nie wiedzą jak być mężczyzną we współczesnym świecie.
Pamiętaj, o kobietach nigdy nie ucz się od facetów(obecnie cioty do kwadratu), jeżeli chcesz je naprawdę poznać ucz się u źródła czyli od kobiet.
To,że w dupach się przewraca gimbusom nie znaczy,że wszystkim
Widziałaś kogoś kto przeżył stan wojenny żeby był pedałem? to po prostu moda, skończy się tak jak jojo czy granie w klasy.
Film uczy i to dużo. Prosty przykład. Dziewczyna robi loda policjantowi w zamian za anulowanie mandatu. Potem, przy innej okazji ten sam gliniarz zostaje ugryziony w penisa i trafia do szpitala. Nie idzie z tego nauka o zapanowaniu nad swoimi pożądliwościami?
p.s. trzeba potrollować na forum drogówki
Homoseksualizm to moda gimbusów i gówniarzy, starzy ludzie, którzy przeżyli np Oświęcim jak słyszą o młodych homoseksualistach serce im się kraja. Po prostu ludziom nie chce się chodzić do kościoła, a homoseksualizm to idealne wytłumaczenie.
p.s. jeszcze nie byłam na nim
Homoseksualizm istnieje od wieków. I coś wątpię, aby homoseksualiści byli homo, tylko dlatego, gdyż nie chce chodzić im się do kościoła. Ja również nie chodzę, a nie przejawiam takich zachowań. Dziwnie postrzegasz rzeczywistość... Bardzo prostolinijnie. I jako główny argument podajesz kościół. Domena średniowiecza. Ale to Twoje zdanie i masz do niego prawo, jeśli oczywiście mieści się w granicach tolerancji ;)
I ja bym powiedział że jakby ignoruję takich ludzi, są to są, nie ma to nie ma, jakoś tym się nie zajmuję, ale czasem ogląda się programy i wtedy te o homoseksualistach po prostu powodują niesmak gdy jesz coś i nagle słyszysz o florze bakteryjnej pochwy.
Ja kiedyś wydrukowałam zasady pisania scenariuszy - dopiero po czasie zauważylam, że połowa strony to reklama prezerwatyw. Czasami chcesz posłuchac radia w miejscu publicznym albo poczytać taki wydruk - nie jest fajnie jak w radiu leci "Je t`aime" z konkretnymi odgłosami albo siedzisz na przystanku na tle reklamy Durex.
Traktowaliby człowieka z szacunkiem..
Gołe baby w reklamie napoju energetycznego czy pieczywa pełnoziarnistego..
Człowiek żeby to znieść musi zapomnieć, że ma godność to bardzo męczące - niszczące.