PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197515
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Ważna sprawa

użytkownik usunięty

Film zawiera niestety wątki homoseksualne.

Tak zgadza się, Ledger odgrywa głowną rolę, ale mówisz że mu się zmarło, szkoda bo filmek jest naprawdę odjazdowy, współczesna muzyka i nie tylko wplecione w średniowieczne turnieje - fajnie sie ogląda.

użytkownik usunięty
catholic_girl

Trafna uwaga, co do współczesnych zniewieściałych idiotów jednak muszę dorzucić parę groszy. Obraz nędzy i rozpaczy spowodowany jest edukacyjnym systemem kolektywnym i feminizacją życia publicznego w jakim przyszło żyć współczesnym facetom, którzy już sami nie wiedzą jak być mężczyzną we współczesnym świecie.

Pamiętaj, o kobietach nigdy nie ucz się od facetów(obecnie cioty do kwadratu), jeżeli chcesz je naprawdę poznać ucz się u źródła czyli od kobiet.

To,że w dupach się przewraca gimbusom nie znaczy,że wszystkim
Widziałaś kogoś kto przeżył stan wojenny żeby był pedałem? to po prostu moda, skończy się tak jak jojo czy granie w klasy.

użytkownik usunięty
catholic_girl

Film uczy i to dużo. Prosty przykład. Dziewczyna robi loda policjantowi w zamian za anulowanie mandatu. Potem, przy innej okazji ten sam gliniarz zostaje ugryziony w penisa i trafia do szpitala. Nie idzie z tego nauka o zapanowaniu nad swoimi pożądliwościami?

p.s. trzeba potrollować na forum drogówki

Homoseksualizm to moda gimbusów i gówniarzy, starzy ludzie, którzy przeżyli np Oświęcim jak słyszą o młodych homoseksualistach serce im się kraja. Po prostu ludziom nie chce się chodzić do kościoła, a homoseksualizm to idealne wytłumaczenie.

p.s. jeszcze nie byłam na nim

ocenił(a) film na 10
wesoly_domek

Homoseksualizm istnieje od wieków. I coś wątpię, aby homoseksualiści byli homo, tylko dlatego, gdyż nie chce chodzić im się do kościoła. Ja również nie chodzę, a nie przejawiam takich zachowań. Dziwnie postrzegasz rzeczywistość... Bardzo prostolinijnie. I jako główny argument podajesz kościół. Domena średniowiecza. Ale to Twoje zdanie i masz do niego prawo, jeśli oczywiście mieści się w granicach tolerancji ;)

justinnes

I ja bym powiedział że jakby ignoruję takich ludzi, są to są, nie ma to nie ma, jakoś tym się nie zajmuję, ale czasem ogląda się programy i wtedy te o homoseksualistach po prostu powodują niesmak gdy jesz coś i nagle słyszysz o florze bakteryjnej pochwy.

użytkownik usunięty
wesoly_domek

Ja kiedyś wydrukowałam zasady pisania scenariuszy - dopiero po czasie zauważylam, że połowa strony to reklama prezerwatyw. Czasami chcesz posłuchac radia w miejscu publicznym albo poczytać taki wydruk - nie jest fajnie jak w radiu leci "Je t`aime" z konkretnymi odgłosami albo siedzisz na przystanku na tle reklamy Durex.
Traktowaliby człowieka z szacunkiem..

Gołe baby w reklamie napoju energetycznego czy pieczywa pełnoziarnistego..
Człowiek żeby to znieść musi zapomnieć, że ma godność to bardzo męczące - niszczące.

użytkownik usunięty
wesoly_domek

A idź - kiedyś otworzyłam czyjś tutaj link - chyba NIkike - a tam taki sterczący... Ludzie opanujcie się - co mają zrobić dzieci, które otworzą to w momencie, gdy do pokoju wejdzie mama?