Wspaniała muzyka, świetne ujęcia, bardzo dobry scenariusz i to genialne aktorstwo. Polecam każdemu, film wart obejrzenia.
Sławek, jak Ci się udało w końcu zdobyć film? Cieszę się,że wreszcie sam go obejrzałeś (bez pośrednictwa TVN-u) i mogłeś wyrobić sobie własną opinię. Po przeczytaniu licznych wypowiedzi na tym forum można było się pogubić.
Szczerze mówiąć to nie udało mi się go zdobyć!!!Ogladałem go jak narazie tylko jeden raz no i urywki na yuotube(wstyd się nawet przyznawać ze tylko raz)właśnie na tvn juz rok temu.A własną opinie mam już wyrobioną po obejrzeniu filmu.Najlepsze arcydzieło jakie kiedykolwiek powstało.Świetny,genialny poprostu brak słow.Chciał bym mieć ten film na własność ale nidy płyty dvd nie spotkałem do kupienia(może dlatego że mieszkam w nieduzym mieście)a przez internet nie chce jakoś zamawiać.Hmmmm może jakoś uda misie gdzies nawet na nią natrafić i wreszcie kupic.
Ja kupiłem wydanie dvd od razu jak sie ukazalo! Dla mnie tez jest to arcydzielo kinowe. Fenomen. A Heath Ledger stworzył dla mnie postac jedyna w swoim rodzaju w historii kina!
Sławek, myślę,że aktualnie jedynym najpewniejszym sposobem zdobycia filmu jest złożenie zamówienia w sklepie internetowym. Płacąc przy odbiorze niczym nie ryzykujesz!Jest sporo sklepów,które oferują film w różnych cenach za DVD i za dostawę. Najtańszy, jaki znalazłam, to filmnetkm.pl (płyta za 14 zł i 15,80 zł koszt dostawy z płatnością przy odbiorze). Ofert jest dość dużo. Można szukać przez Google, czy przez Onet. Rozpiętość cenowa jest rzędu kilku złotych, jednak max. cena (płyta + dostawa) nie przekracza 35 zł. Termin realizacji do 7 dni. Ja mogę Ci powiedzieć,że wielokrotnie robiłam zakupy przez internet. Kupowałam nawet sprzęt elektroniczny, gdzie wymagana była płatność przelewem z góry. I do tej pory (odpukać!) nie nacięłam się. Płytę z filmem warto mieć. Oprócz samego filmu są wywiady z aktorami, reżyserem, scenarzystami. Są wybrane sceny z filmu oraz scenki z kręcenia filmu. Jeśli Ci zależy na własnej płycie, to na prawdę zachęcam Cię do zakupu w sklepie internetowym. Spróbuj! Co Ci szkodzi? Klikasz i masz!
Pozdrawiam Cię!