PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197530
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

ogolnikowo rzecz biorac napewno piekny,wzruszajacy film,ale....Nie jestem homofobka,tym bardziej,ze jestem kobieta a ta ceche glownie przypisuja sobie panowie ,wiec...W czym zachwyt>Nad czym?Rozumiem dzisiajsze wyzwolenie,rowniez jestem osoba,staram sie bynajmniej byc osoba liberalna.Zaj...swietna para aktorow,genialni 100% mezczyzni i zagrali gejow.Jestem ciekawa czy na forum wypowiada sie wiekszosc kobiet(inaczej postrzegaja milosc,czuja sercem),to jeszcze moge przymruzyc oko,ale faceci.Jakze mozecie sie tym zachwycac?Chyba,ze akurat jestescie odmiennej orientacji to jest zrouzmiale.Czy heteroseksualny facet opiewalby scenariusz tego filmu?(chodzi mi o zbytnia zarzylosc miedzy dwoma postaciami)reszta filmu bezpretensjonalnie napewno godna uwagi.Chodzi mi o sam zamysl pokazania niebywalej zarzylosci miedzy mezczyznami.Ich rozterki,zadreczanie sie co wybrac czy zycie z ukochana kobieta,dziecmi czy z mezczyzna.Podwojne zycie jakie jest ukazane poprostu mnie odrzuca.Napewno kontrowersyjny film i tylko brawa dla dwoch aktorow,ktorzy swoja odwaga i poswieceniem zdobyli sie podjac takie ryzyko.