PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197544
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

sondze ze ten film powinien zostac wycofany z kin i fszelkich innych srodkow masowego pszekazu - tosz to niedozecznosc aby emitowac film o za pszeproszeniem gejach - tfu; to ma byc wzruszajonce arcy-dzielo; ja nie widze tu zadnych zaluzji ani innych doniesien ani tym bardziej odkrytego dna
pozostaje sie zglosic do torunia do taty mojej kolerzanki - ojca dyrektora - on da cynk mowiacemu koniowi aka najwiekszemu poslowi a taksze dzierzoncemu inne wazkie funkcje ktory uruchomi swe 4ever jang oddzialy

ocenił(a) film na 10
Shah

Ale pisać to nie umiesz ;-) Więc skończ podstawówkę, i się wypowiadaj dopiero, ok?

Sweet_Escape

Wychodzac z koncepcji, dochodze do konkluzji, iz nasze reperkusje sa interreferentne i antyreferentne, a wiec determinizm polatywny nie incydybuje sie w kategorii absolutu.

ocenił(a) film na 10
Shah

O przynjamniej z wyszukiwarki umiesz korzystać! Bravo!

Sweet_Escape

Lothriel
przecież Shah robi sobie jaja ;)

ocenił(a) film na 10
Howler

Aha ;-)

Sweet_Escape

no znajdz mnie to kobito w, jak to smialas nazwac, wyszokiwarce i podaj mnie linke do tej stronicy oto, tylko pamietaj ze linka mosi byc cala ze stali i to norwegowska bo te ze zwionsku radzieckiego to som apsurdalnie slabe i wirosy mogom tam tesz byc nie daj borze

ocenił(a) film na 10
Shah

Ty to na poczekaniu, wymyślasz, czy tak cał dzień ślęczysz nad tymi głupotami??? I kobito, ty nie wiadomo co.

ocenił(a) film na 9
Shah

Ludzie, to Jasiu Śmietana :D

ocenił(a) film na 8
Yorick

A nie Lexus? Może Pawian? A może jednak Ironic Gremlin? Walić to, i tak chcę autograf. :D

ocenił(a) film na 9
Shah

Siemka Jasiu!

Sqrchybyk

mugl by to byc jasiu ale ruwnie dobze by nie mugl; z kond wiece rze to nie ja?

ocenił(a) film na 8
Shah

ciekawa jestem gdzie jeszcze taki post napiszesz... Nie wiem czy juz to ktoś zauważył.... ten wpis to czysta prowokacja.

http://www.filmweb.pl/alesz,ten,film,to,apsurt,temat,Topic,id=442268 [www.filmweb.pl/alesz,te...]

Shah

Jasne zgadzam się z tobą nie powinno być takich filmów w kinach puszczanych. Ale proszę na przyszłość poprawić się z pisaniem :D

użytkownik usunięty
Vakr

nie prowokacja tylko żarty :) tamto z jogurtem, to cóż, nawet było śmieszne ;p

Omfg, zal mi takich ludzi... ja pierdole czlowieku (zakładojacy ten temat) wysyłam ci wyrazy wspólczucia w zwiazku z twoim zenujaco niskim iq....

towelie3

żenujący to jesteś ty i zakompleksiony (old boyu)
ile ty masz w ogóle lat?
zastanow sie dziecko nad życiem, bo w tym momencie TO WŁAŚNIE CIEBIE mi żal