sondze ze ten film powinien zostac wycofany z kin i fszelkich innych srodkow masowego pszekazu - tosz to niedozecznosc aby emitowac film o za pszeproszeniem gejach - tfu; to ma byc wzruszajonce arcy-dzielo; ja nie widze tu zadnych zaluzji ani innych doniesien ani tym bardziej odkrytego dna
pozostaje sie zglosic do torunia do taty mojej kolerzanki - ojca dyrektora - on da cynk mowiacemu koniowi aka najwiekszemu poslowi a taksze dzierzoncemu inne wazkie funkcje ktory uruchomi swe 4ever jang oddzialy
Ale pisać to nie umiesz ;-) Więc skończ podstawówkę, i się wypowiadaj dopiero, ok?
Wychodzac z koncepcji, dochodze do konkluzji, iz nasze reperkusje sa interreferentne i antyreferentne, a wiec determinizm polatywny nie incydybuje sie w kategorii absolutu.
no znajdz mnie to kobito w, jak to smialas nazwac, wyszokiwarce i podaj mnie linke do tej stronicy oto, tylko pamietaj ze linka mosi byc cala ze stali i to norwegowska bo te ze zwionsku radzieckiego to som apsurdalnie slabe i wirosy mogom tam tesz byc nie daj borze
Ty to na poczekaniu, wymyślasz, czy tak cał dzień ślęczysz nad tymi głupotami??? I kobito, ty nie wiadomo co.
A nie Lexus? Może Pawian? A może jednak Ironic Gremlin? Walić to, i tak chcę autograf. :D
ciekawa jestem gdzie jeszcze taki post napiszesz... Nie wiem czy juz to ktoś zauważył.... ten wpis to czysta prowokacja.
http://www.filmweb.pl/alesz,ten,film,to,apsurt,temat,Topic,id=442268 [www.filmweb.pl/alesz,te...]
Jasne zgadzam się z tobą nie powinno być takich filmów w kinach puszczanych. Ale proszę na przyszłość poprawić się z pisaniem :D
Omfg, zal mi takich ludzi... ja pierdole czlowieku (zakładojacy ten temat) wysyłam ci wyrazy wspólczucia w zwiazku z twoim zenujaco niskim iq....