grającyc facetów koło czterdziestki. Film taki sobie, za wolno płynie...
no to fakt. ostro pojechali z odstepami czasu... a wiele sie nie zmienialo o dziwo. xD
no tak 40 lat, to już dziadki...;)siwe włosy dodane u jednego i brzuch u drugiego to za mało?? może Parkinsona im trzeba było dodac
jak na 40latków wyglądali i tak staro, ale to zrozumiałe, ciężka praca na wsi, na dworze itd.
spoko, jak miałam 15 lat, to 30latków uważałam za starców:)
Dobre podsumowanie ;-) I przypominam, że Johnny Depp i Brad Pitt mają po 45 lat, Ralph Fiennes- 46, a Hugh Grant- 48. W porównaniu z nimi Jack i Ennis z końca filmu wyglądają nawet starzej.
dokładnie! też chciałam ich podac za przykaład:) i jeszcze Bruce Willis i Vigo Mortensen, którzy mają po 50tce
chyba zapominacie o tym że każdy z nich miał po kilkanaście liftingów twarzy i innych cudów, nikt tak dobrze niewygląda w tym wieku bez żadnych zabiegów
w Polsce na pewno, te nalane twarze, wielkie brzuchy, jednak w innych krajach 40latkowie to młodzi ludzie, zarówno kobiety jak mężczyzni, sama takich znam, moją 34 letnią kuzynkę pytają o dowód jak kupuje alkohol, nie trzeba liftingów, wystarczy trochę ruchu i dbałosci o siebie
wracając do tematu, stad też uważamy, że Enis i Jack wygladali starzej niż współcześni 40-latkowie z powodu ciężkiej pracy