PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197530
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Nie wiem czy ten temat już powstał, jeżeli tak, to można będzie zgłosić do usunięcia, lecz zanim ktoś dokona tego kroku ... chciałabym, aby mi udzielono na jedno pytanie. Otóż znalazłam dzisiaj w internecie inną wersję piosenki the wings. Aczkolwiek, hm, śpiewaną. I zależy mi na tym, aby ktoś mi powiedział, gdzie mogę ją znaleźć, ewentualnie wysłał mi ją na maila
kasiekk@jawnet.pl :)
będę bardzo wdzięczna.

http://www.youtube.com/watch?v=dKW6kYLU5uE&feature=channel_page <--- tutaj jest ta wersja.

ocenił(a) film na 9
XIX_wieczna_Dama

Czy tą piosenkę śpiewa Gustavo Santaolalla ?
Wybaczcie mą niewiedzę, ale do tej pory miałam wersję bez głosu.

ocenił(a) film na 6
XIX_wieczna_Dama

Piosenka super ,a co to jest za film pokazany na końcu teledysku ?? :)

wojce

Ten film na końcu teledysku to Casanova:)

ocenił(a) film na 10
XIX_wieczna_Dama

Proponuję Ci wejdz sobie na www.zrzuta.eu i tam wklej link ze strony Youtube na której jest ta piosenka, wtedy pobierze się ścieżka dzwiękowa ;)

ocenił(a) film na 9
Adameq

Dziękuje ślicznie, zaraz spróbuję tak zrobic. :)

ocenił(a) film na 9
XIX_wieczna_Dama

Tylko, że hm ... ściągnął mi się cały filmik, a mnie zależy na mp3 :) na samej piosence. :)

ocenił(a) film na 10
XIX_wieczna_Dama

mi też i tez ściągnął się cały filmik ;/

ocenił(a) film na 6
XIX_wieczna_Dama

Macie kobietki linka :

http://bubex.wrzuta.pl/audio/njyEETG1tf/gustavo_santaolalla_-_the_wings_with_voi ce

wklejamy w zrzucie (przeglądarka mozzila) i jest na kompie ;)

ocenił(a) film na 9
wojce

dziękuje ślicznie ;* :) ah, wreszcie! :)

ocenił(a) film na 10
XIX_wieczna_Dama

Jak coś, to mam tą mp3 w wersji spiewanej, ciężko ją było zdobyć, ale do wiekszej ilości osób: śpiewa na niej: Shane August, mało wiadomo o tym artyscie i szkoda, ze piosenka jest taka krótka....ale zawsze coś

XIX_wieczna_Dama

Cholernie dziekuje ze coś tam w środku Cie nakłoniło do załozenia takiego tematu... Piosenka jest, uh... no wiecie.

ocenił(a) film na 10
Suqri

Zgadza się piosenka jest super.. Zresztą cała muzyka z filmu jest naprawde dobra.