PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394356}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 49954
6,0 4 krytyków
Tak to się teraz robi
powrót do forum filmu Tak to się teraz robi

dodatkowo umieszczony w złej kategorii. To nie jest komedia romantyczna tylko film obyczajowy i to niestety bez romantyzmu. Nudny, przewidywalny, źle zagrany, irytujący i niesmaczny. Oczywiście, jak to u amerykanów, nie mogło zabraknąć jakiegoś rzygnięcia czy czochrania jasia. Nadrabiał tylko dzieciak i to jest jedyny plus tego filmu. No i nie można zapomnieć o wszach, które też się pojawiły i to niestety na dobre kilka minut.
A rola Jeffa Goldbluma to chyba najgorsza w jego karierze.

Nawet moja żona, która lubi takie filmy, określiła ten film kompletną stratą czasu.
Nikomu nie polecam.

Oczywiście jest to tylko MOJA opinia i nie mam zamiaru polemizować z osobami, którym ten film się podobał.

użytkownik usunięty
Salmonella

Słaby, to fakt,ale mimo tej słabizny nieżle się oglądało.Scena w restauracji ,jak Jason uświadamiał laskę z randki w ciemno była mistrzowska , nie zapomnę jej miny,to uratowało trochę ten film. Ale poza ty, nie działo się nic. 4/10 .

Salmonella

Żenujące, że ten film może wzbudzać inne reakcje niż zażenowanie. Jak nie wiele potrzeba koleżankom z sąsiedniego okienka do filmowej satysfakcji. Business is business, lecz mimo wszystko mam resztki nadziei, że Jennifer będzie chciała szybko zapomnieć o dniu w którym dała sie namówić na udział w tak niesmacznym i żenującym kiczu.