PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394356}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 49746
6,0 3 krytyków
Tak to się teraz robi
powrót do forum filmu Tak to się teraz robi

Po kilku pierwszych ujęciach tego filmu naszły mnie filozoficzne rozterki. Gnębiło mnie pytanie : nie dlaczego Pitt zostawił Jennifer Aniston dla Angeliny, ale dlaczego w ogóle był z Jennifer Aniston . Urodę ma taką samą jak charakter - prowincjonalną . Do tego dochodzą już pierwsze oznaki starości. Działa na najprostszym poziomie emocji , nigdy nie przerobionych przez refleksję .
Ten film to taka komedia romantyczna plus główny bohater próbujący naśladować Woodego Allena . Przyznaję czasem udają mu się cięte riposty , ma w sobie połączenie nutki błyskotliwości ze spory oczytaniem Freuda . Jest samotnikiem z wyboru, ludzie dla niego są za nudni, tym bardziej dziwi jak mógł się zakochać w ... tej typce z przyjaciół . Ponieważ jego relacje z synem są oczywiste , to praktycznie klony, to jego miłość do Jennifer Aniston jest niezrozumiała. Ja lubię być wrzodem na dupie filmów , uwielbiam się czepiać ( jestem jak matka Tonego Soprano) i naprawdę denerwuję mnie brak konsekwencji . Skoro już tworzą bohatera, który ma iloraz inteligencji powyżej 105 , to ów bohater mogłby sam wpaść na pomysł, że zbiorniczek może być wypełniony przez wcześniejszego dawce i nie trzeba robić podmianki. To nie tylko łatwiejsze, ale i zajmuje mniej czasu . Wiadomo jak ciężko jest dojść po pijaku .

exrex

No cóż, to chyba kwestia gustu, bo mnie np. dziwi, że zostawił Jennifer dla Angeliny, która mi się kompletnie nie podoba :]

użytkownik usunięty
Dalv

Angie jest straszna. ;< Aniston lepsza.

lepsza prosta dziewczynka z prowincjonalną urodą od kobiety z zadziornym charakterem , większą sexualnością i ciekawszą urodą .
ŻYCZĘ WIĘKSZYCH AMBICJI

użytkownik usunięty
exrex

Angelina jest chuda jak szkapa. Nazywasz to sexualnoscia? :) .

Angelina ma IMO za duże usta, za wysokie czoło i jest za chuda.A urody Jennifer bym tak nie nazwał : D

użytkownik usunięty
Dalv

usta Angie ma ladne,ale jest za chuda. Stanowczo za chuda. ;)

użytkownik usunięty

natomiast Aniston niczego nie brakuje. sliczna jak z obrazka.

exrex

"Skoro już tworzą bohatera, który ma iloraz inteligencji powyżej 105 , to ów bohater mogłby sam wpaść na pomysł, że zbiorniczek może być wypełniony przez wcześniejszego dawce i nie trzeba robić podmianki. To nie tylko łatwiejsze, ale i zajmuje mniej czasu . Wiadomo jak ciężko jest dojść po pijaku ." @ exrex- tzn,że glw. bohater mial isc do "Wikinga" i prosic ,żeby ten wypełnił zbiorniczek jeszcze raz?
PS-Walliemu nie było ciężko dojść po pijaku , bo miał Diane Sawyer

mila1082

no wlaśnie tak, zwłaszcza ze chwile wcześniej zostali kumplami

exrex

ciekawa propozycja. no ale co zrobisz, on bardzo chciał ,żeby Aniston urodziła JEGO dziecko :))))))))