PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1192}

Tato

1995
7,6 105 tys. ocen
7,6 10 1 105445
6,4 27 krytyków
Tato
powrót do forum filmu Tato

Witam wszystkich serdecznie, niestety, ale film caly bylby jeszcze wiekszym dzielem, gdyby
nie fatalne zakonczenie.

Moze i dla wielu takie zakonczenie podkreslalo jeszcze bardziej wydzwiek filmu, ale jak dla
mnie bylo to cos przerysowanego i nieakceptowalnego.

Okazalo sie, ze nie jest to prawdziwy tato dziecka...... hmm...

Jaki byl tego cel rezysera?

ocenił(a) film na 7
efc_2

Co to za bzdura, nigdzie w filmie nie było o tym mowy.

efc_2

Jak dla mnie to ściema z tym jak Jakimowicz mowił na rozprawie, że jest prawdziwym ojcem Kasi, po to by wziąć pod wątpliwość autentyczność Lindy, ale to nie znaczy, że to prawda

ocenił(a) film na 9
efc_2

Gady załamał się parapet to aż ciarki mnie przeszły. Całkowicie mnie to zaskoczyło, co właśnie w tym cenię :)

efc_2

nie sądze ze to byla prawda,na rozprawie chcieli zrobic wszystko zeby odebrac mu prawo do opieki.moim zdaniem to bzdura ze nie byla jego coreczką

ocenił(a) film na 9
efc_2

końcówka była dziwna.. ale z drugiej strony bardzo ciekawa :o zadziwiająca.. założę się nikt jak oglądał pierwszy raz ten film nie przypuszczałby że tak to się zakończy...

i również wydaję mi się że 'ojcem nie jest Michał' to zwykła ściema była..

uuuuu

Jak pierwszy raz oglądałem to mi się łezka w oku kręciła. Polskie filmy mają tę przewagę nad produkcjami USA, że są bardziej realistyczne, nie ma przekoloryzowania, pięknych aktorów, tylko sceny, z którymi można się utożsamiać. Z amerykańskich dramatów podobał mi się 21 gramów właśnie za tą brudną realistyczność. Bez zbędnych gadek, marnych dowcipów.