Wie ktoś gdzie mogę nabyć ten film? Nigdzie nie potrafię go znaleźć, a bardzo mi zależy.
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam! Jeżeli sprawa jest aktualna, to jestem w posiadaniu jednego zapasowego egzemplarza filmu na DVD, który gotów jestem odstąpić. W razie zainteresowania służę dalszymi informacjami.
Sytuacja jest następująca. Moje poszukiwania filmu z polską wersją okazały się niestety bezskuteczne. Raczej wątpię, aby którykolwiek z dystrybutorów w Polsce zdecydował się kiedykolwiek na publikację tego (i nie tylko tego zresztą) filmu. Jedyne co mi pozostało to poszukiwanie źródeł zagranicznych, oczywiście bez szans na polską wersję językową (przynajmniej napisy). W takich przypadkach poszukuję filmów z napisami w języku angielskim.. Egzemplarz, którym dysponuję wyprodukowano z taką opcją. Na rynku brytyjskim dostępna jest też wersja w europejskim kodzie regionalnym, lecz niestety bez jakichkolwiek napisów. Natomiast płyta, którą mogę odstąpić zapisana jest kodzie regionalnym 1. Tak się akurat składa, że mój stacjonarny sprzęt DVD radzi sobie z każdą płytą bez względu na kod regionalny. Wiem też skądinąd, że dysponując stosownym (bezpłatnym) oprogramowaniem można stworzyć na własny użytek kopię płyty pozbywając się ograniczeń regionalnych (kod 0) lub zapisując ją w systemie europejskim (kod 2).
Dzięki :) ja film już dawno widziałam, tylko chciałam go mieć na oryginalnym dvd :) kolekcjonuje filmy, które lubię :)