PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572635}

Terytorium wroga

Forces spéciales
2011
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18043
Terytorium wroga
powrót do forum filmu Terytorium wroga

Na początku bałam się, że będzie nuda, bo to przecież film wojenny... po jakimś czasie już miałam łzy w oczach i przechodziły mnie dreszcze. Film bardzo realistyczny [chociaż widzę pod tym wględem dużo minusów w innych komentarzach]. Moim zdaniem genialnie zrobiony, przedstawia prawdziwą historię... a miś przyczepiony do munduru Kovax'a , rozbił mnie totalnie.

ocenił(a) film na 8
zimnaq

10/10 to moze nie ale ogolnie film jest dobry, aczkolwiek ogladalem lepsze jak np Szeregowiec Ryan, to w sumie klasyka

Gracek_LBN

Kolego lub koleżanko chyba za dużo przesiadujesz w domu przed serialmi z rodzaju "klan" lub "moda na sukces" skoro twierdzisz że film bardzo realistyczny i przechodza dreszcze! ale faktycznie chciało mi się płakać na widok przedstawionej głupoty w tym filmie!!!

ocenił(a) film na 8
Lukotoni

Dla twojej wiedzy nie ogladam wogole telewizji, i ciekaw jestem jaka znasz dziewczyne co jej imie konczy sie na K, no moze jakas zagraniczna sie znajdzie a co do Szeregowca to bardziej realistycznego jeszcze nie widzialem.

Gracek_LBN

dla twojej wiedzy kolego to z winy pośpiechu ten post miał być skierowany do zimnaq-sorki za pomyłke

ocenił(a) film na 8
Lukotoni

No problemo