Dlaczego ja nic o tym nie słyszałam?! Dlaczego o filmie NIC nie słychać? Dlaczego wogóle nie jest promowany?! O______o
ooo to prawda. juz powinno to sie pojawiac w kazdej gazecie. Sonia powinna juz byc w wiekszosci programach (np. Dzien dobry TVN, Co za tydzien?) i zwiastun juz dawno powinien byc!!!!
9 stycznia ogłoszono w Sejmie Rok Juliusza Słowackiego.
W 2009 roku przypada dwusetna rocznica urodzin wieszcza,a zarazem sto sześćdziesiąta rocznica jego śmierci.Stąd ta Balladyna
Bezpośrednim powodem do rozpoczęcia produkcji jest 200. rocznica urodzin poety. - Chciałem, aby z okazji jubileuszu zwrócono uwagę na twórczość Słowackiego, nie tylko w Polsce czy w Europie, ale na całym świecie. Dlatego zaproponowałem rolę w filmie Faye Dunaway, laureatce Oscara i Złotych Globów. Bardzo ucieszyłem się na wieść, że Faye zgodziła się wziąć udział w Balladynie - powiedział Dariusz Zawiślak.
http://kino.dlastudenta.pl/artykul/Laureatka_Oscara_w_Balladynie,32264.html
to że ni jest wściekle promowany to akurat dobrze, to pozwala tylko przypuszczać że będzie to dobra produkcja. Ne muszę chyba przypominać co było z ,,kochaj i tańcz''?? 20 razy w ciągu jednego programu Dziń Dobry Tvn mówiono o filmie i co przerwa pokazywano zwiastuny, i co? okazała się totalna klapa, przereklamowana!
przereklamowany czy nie, wazne ze zarobil krocie, to byl jeden z filmow 2009 roku ktory zdobyl najwiecej widzów
tak racja, ale 90% osób które widziały film żałują ze na niego poszly, więc okazał się klapą. nie masz co do tego chyba żadnych wątpliwości
Ja uwazam ze okolo 80% widzów kochaj i tancz bylo zadowolonych. Film byl lekki i prosty - taki w sam raz dla przeciętnego Polaka.
około 80% widzów "Kochaj i tańcz" było zadowolonych. Film był prostacki i przeznaczony dla widzów z porażeniem mózgowym - taki w sam raz dla pastucha Polaka.
zx..coś tam;> ciekawe skąd ty wziąłeś takie dane<smiech> pewnie jestes jedną z tych nie licznych osób które nawet jak widzą gówno są zachwycone, no ale cóż taka mentalność polaków
czy napisalem ze według danych? Ja uwazam.... to moja osobista opinia, moze i malo realistyczna dla ciebie...
To nie forum "Kochaj i Tańcz", ale... Latarina - polecam słownik i trochę opanowania (meliski?). Kochaj i Tańcz rzeczywiście jest dla bezmózgów i przykre, że takie filmy zarabiają najwięcej. Takie mamy gówniane czasy.
To ze słowników się wyrasta? Nie wiedziałem, że ortografia i znajomość języka przychodzi z wiekiem. Mimo wszystko polecam słownik języka polskiego (sam czasem zajrzę). A melisa jak zauważyłaś jest właśnie na nerwy, które czasem tu niektórym puszczają :)
a no właśnie melisa by się przydała co poniektórym, ale akurat przez wirtualną rozmowę nie da się tego dostrzec i nie nam mówić o tym, a słownik? to była przenośnia:) aczkolwiek ja z niego nie korzystam, pozdrowionka:)
Dobra, bo dyskutujemy o pierdołach, a wypadałoby chyba najpierw zobaczyć film tak sądzę :P bez odbioru