20paroletni "chłopiec" wyskakujący z lustra niczym potwór z szafy, udający lalke i chcący ten tego główna boheterke... Robiący sobie lake na wzór głównej bohaterki z klakami na klacie i maska na twarzy, no i z ponadprzeciętną siłą która wyćwiczył gdzie? W ukrytym w ścianach domu pomieszczeniu czy może biegając po sieci domowych korytarzy ukrytych za ścianami udając lalke?
Gdybyś oglądał uważnie ten moment jak Greta jest u niego w ukrytym pokoju to byś zobaczył, że w kącie leżą sztangietki, ławeczka do ćwiczeń jest i 50kg hantle!!!! Co za ludzie....co za czasy....
Tak to prawda. Mnie zastanawia po co rodzice ( bo raczej oni) kupili mu taki sprzęt do ćwiczeń i hantle bo przecież wiedzieli że jest świrem a świr plus jeszcze wielka siła to nie wróży niczego dobrego.
Jest powiedziane przez Ojca : We want him to be like Pudzianowsky, our BunnyBoy :( ......... Mam nadzieję że wyjaśniłem
mnie z kolei zadziwia fakt, ze chłopiec przeżył pożar, ale prawdopodobnie był cały poparzony. jako dorosły miał maskę na twarzy, aby zakryć poparzenia. Ale do c*olery jak to możliwe, że na oparzeniach wyrastają włosy?! (na klacie, broda)