PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250784
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Warto iść na to do kina?

użytkownik usunięty

Bo naprawdę nie mam pojęcia co takiego ciekawego może być w filmie o cwanym żydku, który dorobił się otwierając jakiś tam portalik społecznościowy.

ocenił(a) film na 9

Twój komentarz jest przygnębiający. Jak można być takim ignorantem i prostakiem jednocześnie?

ocenił(a) film na 9

Twój komentarz jest przygnębiający. Jak można być takim ignorantem i prostakiem jednocześnie?

użytkownik usunięty
Madame_Rose

Pewnie dowiemy sie tego ogladając film. Ten Zuckerbergo to ponoć niezły gagatek.

ocenił(a) film na 9

To pytanie dotyczyło Ciebie, nie Marka Zuckerberga. Jesteś antysemitą?

ocenił(a) film na 9
Madame_Rose

Pożałowania godnym prowokatorem...

użytkownik usunięty
GodFella

W takim razie uciekaj ze swoimi godnymi pożałowania prowokacjami na inne forum! A tak w ogóle to bylo pytanie do mnie.

użytkownik usunięty
Madame_Rose

Nie, nie jestem!

Madame_Rose

to jak ktoś juz nie lubi żydów od razu na stos z nim? Co za kraj Oo

ocenił(a) film na 9
Madame_Rose

Fajnie, że Marka Zuckerberga gra niejaki Jesse Eisenberg. Haha pewnie dlatego tacy podobni. Niezły dowcip losu.

ocenił(a) film na 9

warto, jeśli lubisz dobry humor. sama historia jest ciekawa dla ludzi interesujących się internetem, ale i tak nie wiadomo ile w niej prawdy :)

ocenił(a) film na 9
bieniuu

Zuckerberg zaprzecza niektórym elementom fabuły, np. na imprezie z okazji rejestracji milionowego usera Facebooka podobno nie było wciągania koki :)

użytkownik usunięty

chyba nie wiesz o czym mówisz... Portalik? człowieku! To jest największy serwis społecznościowy w historii! A ty to nazywasz portalikiem?! Naprawdę twoja wiedza z dziedziny IT jest powalająca. D: Koleś zagarnia 6% populacji ziemi. To rzeczywiście mało! :P A tak przy okazji to teraz powstaje ciekawa OpenSourceowa konkurencja dla Facebooka: Diaspaora (link do alfy: http://openspora.com )

ocenił(a) film na 5

Może i największy-ale kompletnie chu****. Ludzie którzy tam się lansują, wypinając tyłek albo demonstrując nowy biust, są po prostu żałośni. Nigdy nie miałam konta, na żadnym facebooku, twitterze, NK czy Gronie i jestem z tego dumna.

ocenił(a) film na 8
Ulisseska

Sama idea Facebook'a jest ok. Nawet na polskie warunki, jeśli ktoś posiada wielu znajomych za granicą, to prócz maili, to chyba jedyny sposób kontaktu internetowego(globalnego). Jednak, jak ktoś zakłada, tam konto tylko, po to bo mają je tam znajomi z Polski, to dla mnie głupota. Wystarczy przecież taka lokalna NK, czy inne Grono. Sam film nawet niezły, jak na film obyczajowy. Z prawdą, to pewnie za dużo nie ma wspólnego. Dobre aktorstwo, muzyka, zdjęcia i sama historia. Film na pewno warto zobaczyć. Nawet, jak się nie jest fanem tego serwisu...

ocenił(a) film na 9
Ulisseska

na tej samej zasadzie mozna powiedzieć, że fw to portal chu...., bo ludzie piszą takie jak ty bzdury...

ocenił(a) film na 5
GodFella

Pisanie bzdur to jedno-wywalanie tyłka do ''sweet fotek'' jest o wiele gorsze.

ocenił(a) film na 6
Ulisseska

Jedno i drugie jest totalnie idiotyczne.

podobnie jak pisanie żałosnych komentarzy... ale to już zupełnie inna historia.

użytkownik usunięty
Ulisseska

A co jest złego w wywalaniu tyłka do sweet fotek? Ktoś Ci każe takie zdjęcia oglądać? Jak ktoś lubi i ma takie grono znajomych to jego sprawa, a nie Twoja. Ja nie potrzebuję konta na facebooku i go nie zakładam, nie wiem co tam są za fotki bo tam nie wchodzę i gówno mnie obchodzą konta obcych ludzi.
I skąd wiesz jacy ludzie tam są, skoro nie korzystasz? Piszesz, że jesteś z tego dumna, a za chwilę rzucasz epitetami jak rozzłoszczone dziecko, jakby tamci ludzie Ci coś zrobili.

ocenił(a) film na 9

Jestem pewny, że wie ona o facebooku czy innej naszej klasie o wiele, wiele więcej, a te sweet foty, to główny element zainteresowania. Taka symptomatyczna hipokryzja :)

ocenił(a) film na 5

Każdy to wie-nawet na portalach internetowych można wyczytać, że jakaś gwiazdka reality-show
pochwaliła się nowym biustem, albo depilacją laserową. Żal.
Ja wolę spotykać prawdziwych ludzi a nie mieć setkę znajomych dla lansu, z czego 99 nie znam.

użytkownik usunięty
Ulisseska

Ale dlaczego tak się tym przejmujesz?
O co Ci chodzi? Jakoś podbijasz sobie samoocenę jadąc po "sweet laskach" i pisząc, że wolisz spotykać znajomych w realu?
Mniej jadu dziewczyno.

Ulisseska

mam Fb i mam znajomych i żADEN tak nie robi, więc jak widać - pier** 3 po 3 :)

ocenił(a) film na 9

Powiem tak, ludzie sa ciekawymi stworzeniami, a film jest o ludziach i ich zakreconym zyciu - ciekawy i warty obejrzenia ;) Po obejrzeniu tego filmu, na pewno inaczej spojrzysz na ten "portalik"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
bezimienny_2

Ale wyłącz już komputer.

Więc,nie chce mi sie czytać tej caaałej kłótni,film warty obejrzenia?