PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99390}

To właśnie miłość

Love Actually
2003
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 268695
7,3 79 krytyków
To właśnie miłość
powrót do forum filmu To właśnie miłość

Możecie mnie nazwać piździochą roku ale ryczałem jak bóbr. A jest dopiero marzec. Miłość,
pokój, wzajemny szacunek!!!

ocenił(a) film na 7
JedrzejCCH

Ja nie będę Cię tak nazywać :))))
Tylko mi napisz, gdzie ja mogłam usłyszeć słowa z Twojego ostatniego zdania...? ;)

7alexandra

Grubson:). Prawdopodobnie znajdziesz to w jakimś jego kawałku, poszperaj na Youtubie. Nie powiem Ci w jakim bo znam to tylko z "Gdańsk dźwiga muzę" jak cały tłum skandował to razem z nim:).
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
JedrzejCCH

:))) o tak, poza tym poszperałam trochę i znalazłam te słowa w zeszycie - pod Grubsonowym autografem :]

Marzec też wiele wyjaśnia - może masz kocią naturę i w marcu również nachodzą Cię "romantyczne nastroje"?
Ja kiedyś już obejrzałam fragmenty "Dziennika...", ale mnie jakoś nie poruszył, dopiero jak ostatnio go dali, to nie dość, iż obejrzałam cały (w marcu ^^), to wzięło mnie na całego...aż sama nie mogłam uwierzyć :)

JedrzejCCH

Hmm, ciekawy przypadek - akurat w tym filmie temat MIŁOŚCI został przedstawiony najpłycej jak to tylko możliwe, typowa sieczka made in USA... Ale cieszy fakt, że film powoduje aż takie wzruszenia :-)) Życzę Ci obejrzenia filmów o Miłości, na których będziesz płakać jak 100 bobrów :-))