PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602101}
7,9 134 tys. ocen
7,9 10 1 134333
7,3 103 krytyków
Top Gun: Maverick
powrót do forum filmu Top Gun: Maverick

Hey Hey USey

ocenił(a) film na 7

A wiec.. trzeba wyłączyć myślenie. Patos zalał mi chatę, wylewam własnie wiadrami. Moze do jutra się uporam. Nie wiem z kim walczyli - z Iranem ? Chinami ?. To nie ważne bo ważne jest to że amerykańskie bomby są dobre. I zawsze spadają w obronie świata, wolności i demokracji. A amerykańscy piloci zawsze zwycieżą, YES YES YES. Chyba można było zbombardować tę fabrykę rakietami ale dobrze... Pewnie do osłony można było wysłać F35 ale dobrze... Rambo się schował. Jak widać można dać sie zestrzelić, ukraść stary samolot amerykański, który da radę zawsze i zwycieżyć. Chyba Bond też się schował. I to tylko Pan Kapitan.... a ilu takich Kapitanów ma Ameryka ?? no własnie CAPTIN AMERICA a może CAPTIN JACK ?. I wiecie co ?? Nie boję sie Ruskich bo mamy takiego sojusznika ze jak będzie trzeba to przyleci czym kolwiek i pokaże ruskim gdzie raki zimują (no dobra tu bezprzecznie Ameryka jest górą). Pozostaje pytanie do specjalistów czy pilot wytrzymałby 10 G -pewnie nie no chyba ze Amerykański .... tam nawet samoloty dają radę. :)

magik30

Pewnie docenisz Rosyjski film, kiedy bombardują osiedla. Takie to rzeczywiste i komunistyczne ujadanie na USA. Świat się zmienia. Trzeba obrać stronę anie kwiczeć na kraj z powodu filmu. Polityki tu nie zrobisz "towarzyszu"

ocenił(a) film na 7
alien0000

oho ;) TVP info za mocno weszło. USA podobnie jak Rosja tez bombardowało wiele krajów. Nas nie musza bo ich potrzebujemy i sami sie prosimy o ich bazy i obecność. Trochę wyluzuj

magik30

Szkoda. że TVN ma inną teorię rzeczywistości i o tym nie wspomina, bo putin z TVN jak jeden brat. Tak oglądam TVPolska a NIE TVNiemicka. Każdy ogląda co chce, gorzej jak poglądy nie pasują do większości opinii społeczeństwa. Trzymać Rosję z dla od polskiej granicy, by nie było kolejnego Katynia czy Smoleńska. USA nie mordowało Polaków czy sąsiadów jak barbarzyńcy którym stawiasz znak równości. Wstyd trochę. Z polskich genów nie wyluzuje. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
alien0000

ehe ehe ehe :) Nie oglądam TVNu :). Jesli sami sie ie obronimy to nikt nas nie obroni. Muszę cie zmartwić - nie wiele się różni PiS od PO

magik30

To się zgadza.. Mam wrażenie się dogadaliśmy :) Nie będę tematu rozwijał, bo to forum o filmach a nie o polityce. Film tak mi się podobał, bo też od dłuższego czasu nie oglądałem nic z "Hollywood" Była szansa siąść samemu bez żony, bez dzieci wieczorem po ciemku jak kiedyś. Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) film na 7
alien0000

ooooo to miło :) Szanuje ! - serio.... Jest tu cala masa trolli, którzy przyczepią sie jednego zdania - wyrazu i książkę by o tym napisali.... oczywiście nie ma to nic wspólnego z filmem...Serdercznie pozdrawiam :)