PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038878}

Trzech tatuśków

Old Dads
2023
5,8 4,1 tys. ocen
5,8 10 1 4060
4,5 2 krytyków
Trzech tatuśków
powrót do forum filmu Trzech tatuśków

Film dla..

ocenił(a) film na 1

facetów, którzy myślą jak to mają źle. Seksistowski, nudny, nieśmieszny. Oglądaliśmy z partnerem i byliśmy jedynie zniesmaczeni. Rzadko sie to zdarza, ale musieliśmy wyłączyć w połowie, bo nie dało się tego oglądać. Pomysł fajny - wykonanie fatalne.

ocenił(a) film na 6
to_notice

Typowo lewacka gadka bardzo typowo wręcz kopiuj wklej

ocenił(a) film na 1
2_MW

To moja opinia. Masz inną - ok. Nie umiesz się odnieść do wypowiedzi, tylko ją ocenić - ok. Dla nas ten film byl taki, jak napisałam. Rzadko oceniam filmy, a tutaj od razu po wyłączeniu stwierdziłam, że warto - moze ktoś przeczyta mój komentarz i nie straci godziny życia.

Może następnym razem napiszesz cos innego niż "lewacka gadka" (bo brzmi troche jak "kopiuj wklej" pod komentarzami, które ci nie leżą.

ocenił(a) film na 7
to_notice

Współczuję partnerowi, pewnie jest przykładem jednego z bohaterów :( no ale każdy sam decyduje o sobie czy zatracić siebie i stać się pantoflem bez własnego zdania czy jednak dbać o swój indywidualizm i swoje własne zdanie

ocenił(a) film na 6
to_notice

A ja uważam że przerwałaś czytanie tokarczuk by obejrzeć ten film i szybko go wyłączyłaś by zachwycać się produkcją holand :) bo akurat to leży tobie.