PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707240}
7,3 274  oceny
7,3 10 1 274
Uciec na Pitcairn
powrót do forum filmu Uciec na Pitcairn

Nie wiem czego się spodziewałam. Chciałam trochę egzotyki, może czegoś o marzeniach tak dla siebie, może dowiedzieć się czegoś ciekawego?
Dwóch bohaterów filmu zrobiło coś czego bym się nigdy nie spodziewała. Zabawa formą, dużo ironii, film jest śmieszny! Kto zna śmieszny Polski dokument? Raz jest nam dziwnie, a raz nie da się nie śmiać. Końcówka rozkleja. Nie będę pisać recenzji. Podobał mi się, zostawił ciepłe miejsce w środku koło serca, które muszę teraz wypełnić.

TutajTeraz

Widzę że niedawno ogladalaś ten film. Mogłabyś mi proszę powiedzieć gdzie go ogladalaś? Dzięki :)

ocenił(a) film na 9
klakomek

Hej ja prowadzę strone chłopaków - najbliższe pokazy będą w Krakowie, Gorzowie Wlkp i Tucznie :)
Zawsze aktualne info tu: https://www.facebook.com/GetAwayTo :)

szarkouou

Z wielka chęcią bym poszła, ale niestety mieszkam za granica :( a od dłuższego czasu interesuje się Pitcairn i jak tam ludzie żyją z natura, ale niestety bede sie musiała nacieszyć wywiadami i zwiastunem :)

klakomek

A czy to bedzie kiedykolwiek dostępne online albo do pobrania? Jesli sie w tym orientujesz :) dzięki.

ocenił(a) film na 9
klakomek

Hej, w planach jest wersja DVD. Prawdopodobnie film prędko nie trafi do sieci, na razie musisz się zadowolić tym co jest dostępne :(

szarkouou

Bede musiała poczekać. Dzięki za odp. :)