PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

Bez kitu jak zobaczyłem trailer to pomysłałem 'ooo w końcu jakis dobry horror z Holywood. Niestety film jest po prostu słaby. średnio straszny,gra na średnim poziomie. Jedynie co mi sie podobało to fabuła chociaz wiem ze tak się nie stało naprawde,mimo to miałem małe obawy ze z kapelusza sobie tego nikt nie wyciągnął. Dla mnie film do ogladniecia,ale za długo go nie bede wspominał,bo nie ma czego.

ocenił(a) film na 6
szugas

Podpisuje się pod tym. Trailer genialny. Film według mnie już niekoniecznie. Jakoś tego nie kupiłam.
Czegoś mi zabrakło w tej historii. Czasem zdawała się zbyt kiczowata, zbyt naciągana.. sztuczna, nielogiczna.
Zbyt chyba lekka bym się wczuła.
Oglądnęłam.. beznamiętnie i bezemocjonalnie.

Chociaż boję się iść do łazienki teraz. Ale ja to już tak po prostu mam.

I jakoś tak też średnio widzę potrzebę powiązywania tego filmu z krytyką Zmierzchu. (recenzja) Takie to dziecinne.. :))

użytkownik usunięty
szugas

6/10duzo slabych momentow, ale od ogółu do szczegółu:D

_efekty specjalne, kostiumy, super- czesto bywa tak ze zmarli, demony etc wygldaj dosyc smiesznie, ale nie tu
-Gra aktorska- nic specjalnego, ale bez zastrzezen 6/10
Ogólnie koncepcja na film ciekawa i orginalna, ale co mnie troszke skonsternowalo, scenariusz zagmatwany i na przykład nie rozumiem czemu pastor przeżył, nie zebym go nie lubil, ale jakos tak milej dla oka by bylo jakby odpokutowal za wyciagniecie "zmarlego z kominka", poza tym nie moge powiedziec ze film trzyma caly czas w napieciu, bo tak naprawde to napiecie tutaj nie rosnie, tylko cyklicznie rosnie, opada i psuje to cala frajde