Oj pamiętam jak kiedyś oglądałem ten film i cholernie mi się spodobał. Miałem go kiedyś na przegrywanej kasecie VHS, którą dał w prezencie facet, u którego kupowałem magnetowid. Ogólnie to mam bardzo miłe wspomnienia z tym filmem gdyż akurat pierwszą widziałem część 2 a dopiero później obejrzałem sobie część 1. Wiele osób krytykuje ten film ale dla mnie on zawsze się podobał i nawet mam jeszcze ten film na kasecie i czasami chętnie do niego powracam, zawsze mi się podobały te sceny z tym potwórem z kosmosu i ciekawy był pomysł z tym kosmicznym pistoletem, który zabijał tylko potwora a tego przybysza z kosmosu, który pomagał w jego schwytaniu - już nie.
Ten film jeszcze długo zostanie w mej pamięci - zawsze kojarzy mi się z miłymi chwilami jak oglądałos się non stop filmy na wideo.
Mam pytanie. Była tam może scena w której podczas bójki dobrego ze złym jednemu wbija się pistolet do brzucha i później go z niego wyciąga. A może kojarzysz to z jakiegoś innego filmu?
http://www.filmweb.pl/film/Ukryty-1987-119984/discussion/Szukam+%28chyba%29+podo bnego+filmu,1390324