Jak można się nazywać Korek. W czasach mojej młodości Korkami przezywano ludzi, których oczerniano iż mają zespół Downa. Jeździł nawet bus przewożący gimnazjalistów - nazywany Korkobus.
Naprawdę?
Naprawdę masz problem z tym, jak nazywa się obcy facet? I naprawdę lecisz te kocopoły oznajmiać całemu światu?
Proszę się uspokoić. Chodził sobie taki serial ,,Dzień za dniem". I tak to się zaczęło... Niegrzeczne dzieci wyzywały się od ,,Korkiego dałna". Nie podobało mi się to. To draństwo i łajdactwo. Więc gdyby reżyserowi Korkowi Bojanowskiemu przyszło żyć wraz z moimi rówieśnikami, to miałby problem z tymi agresorami. To nie że on tak jest przezywany, bo on tak naprawdę się nazywa. To tak jak z wyzwiskiem ,,dałn". Pamiętam jak znajomy wydzierał się na boisku szkolnym: ,,gracie jak dałny"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz moi dorośli-znajomi tak na szczęście już nie mówią. Wyjątkiem są gliniarze. A pomyślmy sobie, że ktoś naprawdę nazywa się w Polsce ,,Dałn"!!!!
A ty jesteś niespokojny, bo obcy chłop napisał coś w internecie?
To zarejestruj się na wizytę, bo kolejki długie podobno.
Naprawdę?
Naprawdę masz problem z tym, jak nazywa się obcy facet? I naprawdę lecisz te kocopoły oznajmiać całemu światu? - ,,SPOKOJNY" POST NA MOJĄ UWAGĘ O NIECODZIENNYM, ORYGINALNYM IMIENIU REŻYSERA. JA NATOMIAST SPOKOJNIE TŁUMACZĘ, ŻE Z TAKIM IMIENIEM REŻYSER NIE MÓGŁBY SPAĆ SPOKOJNIE W MOJEJ RODZINNEJ MIEJSCOWOŚCI. TYLE. I AŻ TYLE...... NO WŁAŚNIE, DLACZEGO ,,OBCY CHŁOP" JEST TAKI AGRESYWNY? CZY TY CZASEM SIĘ NIE NAZYWASZ BOJANOWSKI?
Niespokojny, agresywny, to raczej o tobie, skoro używasz takich diagnoz. Przypisywanie mi cudzego nazwiska, szukanie osobistych relacji, zdrowy to ty nie jesteś.
Naiwna manipulacja. Przeceniasz swój wpływ na moje życie.
Jesteś tylko nudzącym się trollem szukającym towarzystwa. Zapomnę o tobie natychmiast kiedy przestaniesz zawracać mi doope.
D...A. ZNOWU WULGARYZMY. TO TY JESTEŚ NAWIEDZONYM TROLLEM. ZWRÓCIŁEM TYLKO UWAGĘ, ŻE REŻYSER BOJANOWSKI MA MOCNA SKÓRĘ. Marszałek Leopold von Daun pobił pobił Fryderyka II w bitwie pod Kolinem w 1757 i pod Hochkirch w 1758. W NAGRODĘ NIE ŻĄDAŁ ZMIANY NAZWISKA (TERAZ PEWNIE BY TO ZROBIŁ). NATOMIAST Charles-André Merda POSTRZELIŁ W CZASIE PRZEWROTU TERMIDORIAŃSKIEGO Maximiliena Robespierra I ZAŻĄDAŁ W NAGRODĘ ZMIANY NAZWISKA (WIADOME DLACZEGO - NIE MYLIĆ Z MerdaNIEM OGONKa). A TU REŻYSER ZMIENIA SOBIE IMIĘ W ODWROTNĄ STRONĘ: Z WIKTORKA NA OBRAŹLIWE. ZWRÓCIŁEM NA TO UWAGĘ I MALTRETUJE MNIE JAKIŚ TROLL ,,Bcomes".
Nie krzycz dziadziu. Zmień majty.
Skojarzyło ci się co jedno losowe z czymś drugim losowym i rzuciłeś się jak ćpun na dropsy na obcych ludzi.
Lecz się.