PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10002974}
5,4 2,0 tys. ocen
5,4 10 1 2034
5,3 3 krytyków
V/H/S/94
powrót do forum filmu V/H/S/94

7/10

ocenił(a) film na 7

Dobry, jak część pierwsza, gorszy od drugiej i lepszy od Viral. Najlepszy epizod to ten w domu pogrzebowym: jest klimat, napięcie, tajemnica i brak łopatologicznego zakończenia, co nierzadko zdarzało się w serii VHS. Dobry początek ma historyjka z człowiekiem-szczurem, ale atmosfera niepokoju ulatuje wraz z pojawieniem się wyznawców. Równie dobrze zaczyna się The Terror, ale robi się z tego potem głupi slasher. The Subject o szalonym doktorku wizualnie prezentuje się świetnie, ale fabularnie jest przeciętny. Niemniej przez większość czasu epizody trzymały w napięciu i choć w ostateczności nie wszystkie dowiozły, to oceniam tą część jako dobrą.

ocenił(a) film na 5
drenz

Gdzie ja można zobaczyć?

ocenił(a) film na 7
kreatorka1

Jest na CDA

ocenił(a) film na 8
drenz

Heh, mam dokladnie odwrotne spostrzezenia xD
Historia z Raatmanem dla mnie genialna. 10/10. Najlepsze wlasnie zaczyna sie wraz z wyznawcami (chyba moja ulubiona historia ze wszystkich VHSów).

Historia z szalonym naukowcem i robotami - kolejna, przy ktorej opadla mi szczeka. Cos pieknego. W pewnym momencie czulem sie jak w grze komputerowej (ulubiony segment z calej serii tuz obok Raatmana).

Historia z czuwaniem przy trumnie nawet spoko, chociaz najslabsza wg mnie z tych czterech.