PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519032
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Tego się nie da oglądać, idą i idą z tym pierścieniem prowadzeni przez śmiesznego stworka a w przerywnikach pokazują walkę o jakąś rozlatującą się fortecę. Tylko czemu to do cholery trwa aż trzy godziny?! Sama wata w tym filmie , w dodatku rozwleczona do granic możliwości. I co z tego że efekty są olśniewające gdy nie służą pokazaniu niczego ciekawego? Jedyne dobre sceny to te między Arweną i Aragornem, oraz parę zabawnych tekstów w wykonaniu krasnala i tyle!

P.S. A Orlando Bloom mimo że nieziemsko przystojny w blond włosach w tym filmie specjalnie mnie nie zachwycił.

ocenił(a) film na 10
weronika_LOTR

jest dla wszystkich zle to uwzglednilem sorry okej?

ocenił(a) film na 10
tobiasz12

Okej :P

ocenił(a) film na 10
Sweet_Gosia

zupelna bzdura zeby dac ocene 1/10 moze dasz -1/10

Sweet_Gosia

Typowy debilny trollllllll, szkoda slow.... IQ ponizej zeraaaaaaaaaaa !!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Sweet_Gosia

usuń konto

Sweet_Gosia

Kolejny troll
jak można oceniać Gomez, Montanę i inne "arcydzieła" na 10, a Władcy dać 1.
Rozumiem, że są różne gusta, no ale kto normalny ocenia dobrego Władcę od beznadziejnego Disneya.

ocenił(a) film na 9
Sweet_Gosia

proponuję żeby Pani wyszła i nigdy nie wracała.

ocenił(a) film na 1
Sweet_Gosia

Mi też film się nie podobał, choć to pewnie ze względu na to, że fantastyka to nie moje klimaty.
Ale film na pewno nie zasługuje na tak wysokie noty.

Sweet_Gosia

Hmmm... patrzę sobie na twój profil i mówię:no i wszystko jasne! Ty oglądasz jakieś nudne komedie które nikogo nie interesują dlatego nie lubisz pożądnych produkcji takich jak ta. Jesteś dziewczyną tak jak ja ale widać że mamy zupełnie inne gusta;(