Jezu czy napisałem w temacie ,,żenada 11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie" twój nic ? , to ty tu wlazłeś i powinni was zbanować jak to określiła fauzi . Ty się zachowujesz jak dziecko nie musisz pisać , że jestem idiotą bo film web jest od oceniania filmów i aktorów a nie użytkownika. Jeśli nie odpowiada droga wolna ja ciebie ni mam zamiaru trzymać na tym poście .
Ciebie Kiler powinni zbanować bo już Ci nie chodzi o film tylko żeby kłócić sie z ludźmi którzy bronią filmu.
Oscary są nagrodami przyznawanymi co roku. W 2003 nie mógł dostać jej żaden przez ciebie wymieniony reżyser.
Woody Allen - wyreżyserował wprawdzie "Życie i cała reszta", jak zwykle dobry film, ale "szału nie ma"
James Cameron - on pracował w tym momencie nad "Avatarem"
Steven Spielberg - nie miał w tym roku żadnego filmu, pracował nad "Terminalem"
Francis Ford Coppola - także nie miał w tym roku filmu do zaprezentowania, ale nagrodę mogła zgarnąć jego córka i w tym wypadku można się kłócić o to, kto bardziej zasłużył na Oscara, gdyż "Między słowami" to także wspaniały film.
Tylko , że to jest jeden rok a to co osiągnęli to szczyty. Władca itd nie zarobił tak dużo jak przeminęło z wiatrem.I co w tym filmie ciekawego łatwe było wszystko do przewidzenia
Ale ktoś musiał tego Oscara dostać, liczył się tylko rok 2003, więc nie patrz na to, co było tylko spójrz na filmy z tego jednego, konkretnego roku i wybierz wg ciebie ten najlepszy.
Sądzę, że Twoje zdanie nie powinno nikogo obchodzić, ponieważ to co piszesz przedstawia tylko sporą dozę ignorancji z Twojej strony. To już nawet nie jest kwestia gustu - "Władca Pierścieni" jest bardzo dobrym filmem w kwestii wizualnej, dźwiękowej, aktorskiej... nie mówiąc już o efektach specjalnych, do których również nie można się "przyczepić".
Oscar nie robi z filmu arcydzieła, to prawda. "Władca Pierścieni" i bez statuetki jest niepodważalnym arcydziełem.
Taak bez statuetki jest większym dnem . Waszej ulubionej nagrody nie dostał żaden aktor w tym filmie (jeśli się nie mylę ) a film bez aktorów ... ciężka sprawa. Zauważ , że ty masz inny gust a ja inny. Obejrzałem stwierdziłem morze być i nagrody ,,100% nagród" pierdoły jak ten film. Narnia gwiezdne wojny i Potter tez mieli dobre efekty specjalne a nie dostali
" morze być"
" Narnia gwiezdne wojny i Potter tez MIELI dobre efekty specjalne a nie dostali"
Kontynuuj tą błazenadę
Jedyne co potrafisz napisać. Idź do sklepu i kup figurki z władcy pierścieni podrośnij i wróć
Właśnie odpowiedz sobie na te pytanie ile mam lat uciekasz od prostej odpowiedzi
Nie wiem twoje nudne i powtarzające posty są wszędzie i trudno się do myśli na jaki mi odpowiadasz więc łaskawie zacytuj , bo nie chce mi się tego szukać !
Ale co do jasnej cholery mam tu niby cytować ?!
Zadałem ci pytanie o wiek (bo prawisz od rzeczy)
ale oczywiście nie udzieliłeś na nie
żadnej sensownej odpowiedzi. W zamian zaserwowałeś jakiś debilny tekst o figurkach, i stwierdziłeś, że to ja uciekam od odpowiedzi na jakieś tam pytanie (Jakie?- Nie wiadomo...). Chciałem się więc dowiedzieć o co ci chodziło,
ale ty wyskoczyłeś z kolejnym z d*py wziętym postem, mającym się nijak do tej parodii dyskursu...
CZY NAPRAWDĘ JESTEŚ AŻ TAK GŁUPI ?!
Jezu co cię to obchodzi . Ty masz coś z głową lecz się ,,kolejnym z d*py wziętym postem" ,to po co je czytasz udowadniasz mi ile masz lat albo jak bardzo jesteś upośledzony czy nie dojrzały
TO pytanie. Nie "te".
"Waszej ulubionej nagrody nie dostał żaden aktor w tym filmie (jeśli się nie mylę ) a film bez aktorów ... ciężka sprawa"
Wybacz, ale to czy film dostanie Oscara czy nie, mam w poważaniu. I nie rozumiem "a film bez aktorów... ciężka sprawa". Możesz wytłumaczyć ?
Aktor nie musi dostać tej nagrody, by być "dobrym". A do "Władcy" została dobrana doborowa obsada, a podważając to, tylko się ośmieszasz.
w bliskich odległościach nie cytuje się tego samego. A na myśli mam, to że aktorzy słabo tam grali film wychwalany bez żadnego uzasadnienia . Wszyscy ludzie prezydenta np powinien dostać więcej. I gdzie ty widzisz tego posta !? cytat
"w bliskich odległościach nie cytuje się tego samego."
A gdzie to jest napisane ? Chciałam podkreślić fragment, o który mi konkretnie chodziło. Aktorzy słabo grali ? Zaraz zlecę z krzesła.
Jak na razie to Ty nie potrafisz uzasadnić swojej pozycji. Ciągle czekamy na argumenty.
"I gdzie ty widzisz tego posta !? cytat "
Którego ? Prześledź poprzednią stronę.
Czy ty nawet nie potrafisz poprawnie przeczytać prostego zdania ? Napisałam, że poprawnie pisze się "to pytanie", a nie "tę pytanie", co ty zasugerowałeś.
Swoją drogą "tę pytania" też jest dobre. ;-) Widzę, że szkoła jeszcze przed tobą.
Ty czytać nie umiesz Przed tobą jeszcze przedszkole , pisz na temat filmu a ciebie trudno zrozumieć , bo piszesz bez ładu i składu
O jeszcze jedną piszecie tyle bzdur , że trudno znaleźć WIELCY FANI FILMU . Macie już mieczyki i długopisy z władcy pierścienia ?
Może umknęło to twojej uwadze, ale moje zdanie na temat twojej osoby podzielają tutaj wszyscy.
Wiem , że bełkoczesz . Wiesz co nudzisz mnie . Obrazić jakiś film , to od razu zjedzie się parada równości . Idź pod krzyż i tam wygłaszaj swoje opinie .
Ty mnie nie tyle nudzisz, co irytujesz. Jesteś dotkniętym analfabetyzmem tępym, wyszczekanym szczeniakiem z umysłowym niedowładem .
Niee tylko takich dzieci jak ty nie zimno CI tam było ? Radze CI wróć , bo tylko ty się popisujesz postami aby dowalić