Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!

użytkownik usunięty
Kileeer

Ogarnij sie... ty juz nawet nie kumasz komu odpisujesz.... co za typ z ciebie...

ocenił(a) film na 1

Miałeś nie pisać głąbie z kapusty kiszonej , a wiem do kogo pisze w porównaniu do ciebie

użytkownik usunięty
Kileeer

w kapuscie kiszonej nie ma glaba... to tak na marginesie... znowu sie osmieszyles... :d

ocenił(a) film na 1

Brawo ! Pokazałeś , że nie umiesz czytać.

użytkownik usunięty
Kileeer

brawo! dalej sie produkujesz i osmieszasz :)

ocenił(a) film na 1

A przypadkiem ja się nie ,,wypaliłem" ?

ocenił(a) film na 10

przepraszam że się wtrące, ale jak chcecie się ŻREĆ to róbcie to na osobnym forum o tematyce: "WIECZNIE KŁÓCĄCE SIĘ BĘCWAŁY"

ocenił(a) film na 10
karola__14_

A TROLLE trzeba ignorować

użytkownik usunięty
karola__14_

spoko :) ja mam z niego mega polewke... byl zwyklym trollem i nic wiecej :) pisalem tylko po to zeby jeszcze bardziej pokazac jego "prowokatorski tryb pracy" wiec nie rozumiem Twojego oburzenia :) jesli jestes sympatyczka LOTRa to pozdrawiam :) wiecej nie mam zamiaru zasmiecac forum LOTRa ale jak znma zycie kileerek i tak za jakis czas nabazgrze cos na forum i inna osoba znowu bedzie z nim walczyla... szkoda tylko ze admin nic z tym nie robi...

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Wiesz co to laptop ? Aha nie nie stać cie .

Kileeer

Właśnie z niego pisze cwelu. Udowodnij że byłeś.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Wow , a co mnie , to i tak nie domyśliłeś sie i zbłaźniłeś .

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Kileeer, dajże już spokój, bo chamskie zagrywki tego typu nie wskazują na twoją inteligencję czy błyskotliwość, ani nawet zdrową ironię, tylko po prostu na brak logicznych i sensownych argumentów... A skoro ich nie masz, to po co dyskutujesz i dogryzasz dalej, hm? Dorośnijmy...

Hannibalu, Neo, jesteście moimi idolami.

3. część ,,Władcy" jest jedynym jak na razie filmem, który dostał ode mnie 10. To chyba mówi samo za siebie.

ocenił(a) film na 1
glassdream

Jejku , po co wam argumenty . Podziwiam tyko 2 filmy wp im nie dorasta

ocenił(a) film na 10
Kileeer

No i ok, każdy ma inny gust. A co dokładniej we Władcy Ci nie gra (bo ocena 4/10 nie wzięła się znikąd, jak podejrzewam)?

ocenił(a) film na 1
glassdream

Dla mnie , to był nudny film fantasty przygodowy książka :/ film lepszy ale jednak film mnie nie ruszył i chyba dlatego go nie pamiętam dobrze .

Kileeer

No jakie filmy niby.?

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Pisałem dawno

użytkownik usunięty
Kileeer

Idioto... jakbys nie wiedzial to o to wlasnie z toba toczyla sie walka (i nadal toczy) w tym i wielu innych tematach!!! Bo piszesz ze LOTR jest kiepskim filmem nie podajac powodow!!! a jezeli juz podasz to po prostu sa takie ze mozna sie polozyc i plakac ze smiechu. :D nie jestem nawet przekonany co do tego ze obejrzales cala trylogie LOTRa...bo w jednym z twoich postow - w ktorym napisales cos tam o wedrowce Froda do Góry Przeznaczenia i ze nie doszedl - po prostu sie osmieszyles... roczaruje cie ale oni doszli... niewazne :) jestes i bedziesz infantylnym pajacem...

Możesz pytać się go o co chcesz, a i tak Ci nie powie żadnych sensownych argumentów... Miałam to nieszczęście spotkać się z nim na kilku innych forach i w prawie każdym poście pisze o tym samym.

Stwierdził też że czytał książkę, a później twierdził że są odniesienia do WWII.

ocenił(a) film na 1

hehhe dobre dobre .
Kolejny świetny tekst .
hehehhe ;D chyba jednak będę ci odpisywał słonko , bo śmiech , to życie , a z tobą jest go wiele i innymi

Kileeer

Napisałeś tak. Mam wkleić linka?

ocenił(a) film na 1
neo_angin

co o co ci chodzi ?

ocenił(a) film na 1
neo_angin

wkleisz linka z obrazkiem nie dokarmiać trolla i macie zabawę

Kileeer

Nie bawię się w takie głupoty.Chodzi o twoją wypowiedź że są odniesienia do WWII.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

czego pisz pełnymi wyrazami

Kileeer

Jak nie umiesz czytać to nie mój problem.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Jak nie umiesz pisać , to też nie mój problem

Kileeer

To ty nie umiesz czytać bo napisałem to 2 razy durniu. Z pisaniem też masz problemy. Nara bo nie chcę mi się już z tobą kłócić.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

kiedy na którym durniu

http://www.google.pl/search?q=wwii&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:off icial&client=firefox-a

Podaj link Ctrl + C -> Ctrl + V

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Nie chce mi się z tobą pisać więc nie odpisuj proszę

użytkownik usunięty
Kileeer

http://www.youtube.com/watch?v=8KFQg7n3cYw

ocenił(a) film na 1

hahahah twoja mama po wywiadówce

użytkownik usunięty
Kileeer

jesli myslisz ze teksty tego typu robia na kims wrazenie to w bledzie jestes :) poza tym teksty masz jak rasowy burak ktorym zresztą jestes :) moja mama na wywiadowki nie chodzi juz od kilkunastu lat, wiec twoj kolejny zalosny post jest bez sensu jak cala twoja osoba :) takze koles znowu sie osmieszyles :) rob to dalej, lubimy posmiac siez takich kretynow jak ty :) aha... nie licz ze bede z toba dalej pisal :) swoim postem pokazales tylko jak wielka nas dzieli granica :) pisz sobie dalej ale sam ze soba :) znalazlem inna ofiare do wysmiania bo ty juz jestes przezuty i wydalony, koles skonczyles sie jakis tydzien temu :) zegnam cie chlopcze z ciemnogrodu :)

ocenił(a) film na 1

Hhahahha ,,nie licz ze bede z toba dalej pisal " piszesz , to już o miesięcy
A myślisz , że takie słownictwo robi na kimś wrażenie ?
Sądząc po tym co wysyłasz wywnioskowałem , że masz 15 lat
Nara multi fanie Niech cie lorcik strawi

użytkownik usunięty
Kileeer

Jeszcze tu jestes??? twoj debilizm nie ma granic jak widze... "wywnioskowales" ze mam 15 lat? fajnie :) szkoda tylko ze masz problemy z logicznym mysleniem kretynie bo od poczatku ewidentnie nie dajesz rady w temacie... bawie sie toba jak chce a ty dalej dajesz sie ponizac... po drugie nie musze ci udowadniac ile mam lat bo na to koles nie zaslugujesz :) po trzecie skoncz wreszcie cytowac swoich rozmowcow na forach... to jest zalosne ze nie potrafisz sie wyslowic tylko ciagle odnosisz sie do tego co odpisali ci ludzie na forum... a zapomnialem... ty przeciez nie myslisz... zal koles... po prostu zal :)

ocenił(a) film na 1

Wow takiego poziomu sam sanczopansa nie obrał Jaki ty tępy ja nie mogę brak słów by to określić
,,zal..." i ty sądzisz , że masz więcej niż 15

ŻAL dupę ściska śmieszny jesteś słońce '

Wytłumacz mi swoje myślenie , bo go nie pojmuje
Piszesz już od kilku miesięcy , że kończysz pisać , a ciągle mi odpisujesz ?
Po co ?
Twoje teksty w stylu Wyp... są niby oh i ah , a jak ktoś cie zgnoi , to wykorzystujesz , że jesteś pseudo fanem , a na tym forum jest ich dużo .
To jest tylko film , a zachowujesz się jak by był czymś więcej . Opanuj się człowieku obrażając 4 osoby , które nie lubią go udowadniasz , że masz coś z głową WIĘC NIE PISZ DO MNIE
Ah ty czytać nie umiesz . Nie ? To czytasz moje posty czy nie ?
Jak nie popełniam błędów , to piszesz , że i tak nie czytasz , a jak on powstanie , to jesteś pierwszy do tego żeby mnie \wyzywasz od trolli głąbów , a sam popełniasz wiece błędów w 1 poście niż ja kiedykolwiek nie chodzi o ortografie .
W 100 % jestem przekonany , że odpiszesz , a jak to zrobisz udowodnisz , że masz 10 lat .

użytkownik usunięty
Kileeer

Jasne :) mam 5 lat nawet no i co z tego? sadzisz ze mnie interesuje zdanie takiego retarda jak ty, na temat tego ile mam lat??? swir jestes a nie kiler... zmien nick... i produkuj sie dalej kretynie :) nie wiem czy zauwazyles ale to ciebie gnoja wszyscy na tym forum :) po raz kolejny usmialem sie czytajac te twoje wypociny... znajdz sobie zajecie kapusto bo nawet trollowac nie potrafisz a twoje wypociny ktore nazywasz postem sa totalnie nieprzemyslane, bez sensu i ciezko cokolwiek z nich zrozumiec...

p.s. pisze do ciebie od max 3tygodni... znowu sie osmieszyles :)

ocenił(a) film na 1

Słonko ja nie mam tyle czasu co ty i tego nie sprawdzam
Ośmieszasz się ty i nawet o tym nie wiesz Nie pisz do mnie
! Ciotko

użytkownik usunięty
Kileeer

nawet nie wiesz jak bardzo nudny jestes w tym co piszesz :) znowu pokazujesz jak marnym trollem jestes :) koles nie mi oceniac kto tu sie osmiesza tylko :) myslisz ze to co piszesz robi na mnie wrazenie a fakt ze ci odpisuje traktuje serio? buahaha... koles ty sie juz dawno skonczyles.... podtrzymujesz ten temat myslac chyba ze traktujemy cie serio...musze cie roczarowac - jestes zalosny :) mamy z ciebie naprawde niezly ubaw

użytkownik usunięty
Kileeer

i nie obrazaj sanczo... bo wywolasz wilka z lasu a wtedy On cie naprawde zgnoi :) ja sie bawie toba o czym wspominalem juz jakies 5razy :)

ocenił(a) film na 1

Mnie słonko , to nie nie ja przeżywam ten temat jak mrówka okres

użytkownik usunięty
Kileeer

nie zesraj sie z podniecenia ta rozmowa :) zal-koles jestes... po prostu zal

ocenił(a) film na 1

? ,,nie zesraj sie z podniecenia ta rozmowa :) zal-koles jestes... po prostu zal"

Ta rozmowa co , ta rozmowa , a nie ,, nie zesraj się z Powodu Tej rozmowy

Żal ? Ile ty masz lat 13 czy 14 ?

użytkownik usunięty
Kileeer

Ale koles... ja z toba juz nie rozmawiam? kapujesz??? nie mam ochoty dluzej sie z toba zabawiac w twoje gierki :) juz dawno cie spuscilem w filmwebowym klopie razem z reszta twojej wesolej kompani. Ta piosenke dedykuje ci na pozegnanie http://www.youtube.com/watch?v=8KFQg7n3cYw

ocenił(a) film na 1

Nuda znowu , to samo !

użytkownik usunięty
Kileeer

nudny to ty jestes z tymi twoimi wypocinami:)

ocenił(a) film na 1

Tyle nad tym myślałeś aż wymieliłeś hheh napisała mamcia za ciebie .

użytkownik usunięty
Kileeer

wracaj do jaskini