Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!
Ogarnij sie... ty juz nawet nie kumasz komu odpisujesz.... co za typ z ciebie...
Miałeś nie pisać głąbie z kapusty kiszonej , a wiem do kogo pisze w porównaniu do ciebie
w kapuscie kiszonej nie ma glaba... to tak na marginesie... znowu sie osmieszyles... :d
przepraszam że się wtrące, ale jak chcecie się ŻREĆ to róbcie to na osobnym forum o tematyce: "WIECZNIE KŁÓCĄCE SIĘ BĘCWAŁY"
spoko :) ja mam z niego mega polewke... byl zwyklym trollem i nic wiecej :) pisalem tylko po to zeby jeszcze bardziej pokazac jego "prowokatorski tryb pracy" wiec nie rozumiem Twojego oburzenia :) jesli jestes sympatyczka LOTRa to pozdrawiam :) wiecej nie mam zamiaru zasmiecac forum LOTRa ale jak znma zycie kileerek i tak za jakis czas nabazgrze cos na forum i inna osoba znowu bedzie z nim walczyla... szkoda tylko ze admin nic z tym nie robi...
Kileeer, dajże już spokój, bo chamskie zagrywki tego typu nie wskazują na twoją inteligencję czy błyskotliwość, ani nawet zdrową ironię, tylko po prostu na brak logicznych i sensownych argumentów... A skoro ich nie masz, to po co dyskutujesz i dogryzasz dalej, hm? Dorośnijmy...
Hannibalu, Neo, jesteście moimi idolami.
3. część ,,Władcy" jest jedynym jak na razie filmem, który dostał ode mnie 10. To chyba mówi samo za siebie.
No i ok, każdy ma inny gust. A co dokładniej we Władcy Ci nie gra (bo ocena 4/10 nie wzięła się znikąd, jak podejrzewam)?
Dla mnie , to był nudny film fantasty przygodowy książka :/ film lepszy ale jednak film mnie nie ruszył i chyba dlatego go nie pamiętam dobrze .
Idioto... jakbys nie wiedzial to o to wlasnie z toba toczyla sie walka (i nadal toczy) w tym i wielu innych tematach!!! Bo piszesz ze LOTR jest kiepskim filmem nie podajac powodow!!! a jezeli juz podasz to po prostu sa takie ze mozna sie polozyc i plakac ze smiechu. :D nie jestem nawet przekonany co do tego ze obejrzales cala trylogie LOTRa...bo w jednym z twoich postow - w ktorym napisales cos tam o wedrowce Froda do Góry Przeznaczenia i ze nie doszedl - po prostu sie osmieszyles... roczaruje cie ale oni doszli... niewazne :) jestes i bedziesz infantylnym pajacem...
Możesz pytać się go o co chcesz, a i tak Ci nie powie żadnych sensownych argumentów... Miałam to nieszczęście spotkać się z nim na kilku innych forach i w prawie każdym poście pisze o tym samym.
hehhe dobre dobre .
Kolejny świetny tekst .
hehehhe ;D chyba jednak będę ci odpisywał słonko , bo śmiech , to życie , a z tobą jest go wiele i innymi
To ty nie umiesz czytać bo napisałem to 2 razy durniu. Z pisaniem też masz problemy. Nara bo nie chcę mi się już z tobą kłócić.
kiedy na którym durniu
http://www.google.pl/search?q=wwii&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:off icial&client=firefox-a
Podaj link Ctrl + C -> Ctrl + V
jesli myslisz ze teksty tego typu robia na kims wrazenie to w bledzie jestes :) poza tym teksty masz jak rasowy burak ktorym zresztą jestes :) moja mama na wywiadowki nie chodzi juz od kilkunastu lat, wiec twoj kolejny zalosny post jest bez sensu jak cala twoja osoba :) takze koles znowu sie osmieszyles :) rob to dalej, lubimy posmiac siez takich kretynow jak ty :) aha... nie licz ze bede z toba dalej pisal :) swoim postem pokazales tylko jak wielka nas dzieli granica :) pisz sobie dalej ale sam ze soba :) znalazlem inna ofiare do wysmiania bo ty juz jestes przezuty i wydalony, koles skonczyles sie jakis tydzien temu :) zegnam cie chlopcze z ciemnogrodu :)
Hhahahha ,,nie licz ze bede z toba dalej pisal " piszesz , to już o miesięcy
A myślisz , że takie słownictwo robi na kimś wrażenie ?
Sądząc po tym co wysyłasz wywnioskowałem , że masz 15 lat
Nara multi fanie Niech cie lorcik strawi
Jeszcze tu jestes??? twoj debilizm nie ma granic jak widze... "wywnioskowales" ze mam 15 lat? fajnie :) szkoda tylko ze masz problemy z logicznym mysleniem kretynie bo od poczatku ewidentnie nie dajesz rady w temacie... bawie sie toba jak chce a ty dalej dajesz sie ponizac... po drugie nie musze ci udowadniac ile mam lat bo na to koles nie zaslugujesz :) po trzecie skoncz wreszcie cytowac swoich rozmowcow na forach... to jest zalosne ze nie potrafisz sie wyslowic tylko ciagle odnosisz sie do tego co odpisali ci ludzie na forum... a zapomnialem... ty przeciez nie myslisz... zal koles... po prostu zal :)
Wow takiego poziomu sam sanczopansa nie obrał Jaki ty tępy ja nie mogę brak słów by to określić
,,zal..." i ty sądzisz , że masz więcej niż 15
ŻAL dupę ściska śmieszny jesteś słońce '
Wytłumacz mi swoje myślenie , bo go nie pojmuje
Piszesz już od kilku miesięcy , że kończysz pisać , a ciągle mi odpisujesz ?
Po co ?
Twoje teksty w stylu Wyp... są niby oh i ah , a jak ktoś cie zgnoi , to wykorzystujesz , że jesteś pseudo fanem , a na tym forum jest ich dużo .
To jest tylko film , a zachowujesz się jak by był czymś więcej . Opanuj się człowieku obrażając 4 osoby , które nie lubią go udowadniasz , że masz coś z głową WIĘC NIE PISZ DO MNIE
Ah ty czytać nie umiesz . Nie ? To czytasz moje posty czy nie ?
Jak nie popełniam błędów , to piszesz , że i tak nie czytasz , a jak on powstanie , to jesteś pierwszy do tego żeby mnie \wyzywasz od trolli głąbów , a sam popełniasz wiece błędów w 1 poście niż ja kiedykolwiek nie chodzi o ortografie .
W 100 % jestem przekonany , że odpiszesz , a jak to zrobisz udowodnisz , że masz 10 lat .
Jasne :) mam 5 lat nawet no i co z tego? sadzisz ze mnie interesuje zdanie takiego retarda jak ty, na temat tego ile mam lat??? swir jestes a nie kiler... zmien nick... i produkuj sie dalej kretynie :) nie wiem czy zauwazyles ale to ciebie gnoja wszyscy na tym forum :) po raz kolejny usmialem sie czytajac te twoje wypociny... znajdz sobie zajecie kapusto bo nawet trollowac nie potrafisz a twoje wypociny ktore nazywasz postem sa totalnie nieprzemyslane, bez sensu i ciezko cokolwiek z nich zrozumiec...
p.s. pisze do ciebie od max 3tygodni... znowu sie osmieszyles :)
Słonko ja nie mam tyle czasu co ty i tego nie sprawdzam
Ośmieszasz się ty i nawet o tym nie wiesz Nie pisz do mnie
! Ciotko
nawet nie wiesz jak bardzo nudny jestes w tym co piszesz :) znowu pokazujesz jak marnym trollem jestes :) koles nie mi oceniac kto tu sie osmiesza tylko :) myslisz ze to co piszesz robi na mnie wrazenie a fakt ze ci odpisuje traktuje serio? buahaha... koles ty sie juz dawno skonczyles.... podtrzymujesz ten temat myslac chyba ze traktujemy cie serio...musze cie roczarowac - jestes zalosny :) mamy z ciebie naprawde niezly ubaw
i nie obrazaj sanczo... bo wywolasz wilka z lasu a wtedy On cie naprawde zgnoi :) ja sie bawie toba o czym wspominalem juz jakies 5razy :)
? ,,nie zesraj sie z podniecenia ta rozmowa :) zal-koles jestes... po prostu zal"
Ta rozmowa co , ta rozmowa , a nie ,, nie zesraj się z Powodu Tej rozmowy
Żal ? Ile ty masz lat 13 czy 14 ?
Ale koles... ja z toba juz nie rozmawiam? kapujesz??? nie mam ochoty dluzej sie z toba zabawiac w twoje gierki :) juz dawno cie spuscilem w filmwebowym klopie razem z reszta twojej wesolej kompani. Ta piosenke dedykuje ci na pozegnanie http://www.youtube.com/watch?v=8KFQg7n3cYw