Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!

ocenił(a) film na 1

Nie mam zamiaru ciebie odwiedzić w domu twoich rodziców .

użytkownik usunięty
Kileeer

hehehe dobre

użytkownik usunięty

raczej zalosne i wyjete z tylka 12letniego debila ktory nie ma do zaoferowania nic innego poza wrzutami na rodziny innych forowiczow....

ocenił(a) film na 1

;)

użytkownik usunięty
Kileeer

koles jestes jakis niedorobiony? kapujesz ze nie mam ochoty na dalsze rozmowy??? juz kilka razy pokazales jakim troglodyta jestes wiec kolejne teksty majace obrazic moich rodzicow nie robia wrazenia na nikim! daruj sobie... i nie osmieszaj sam siebie...

ocenił(a) film na 1

łał aż spadłem z fotela ze śmiechu

,,kapujesz ze nie mam ochoty na dalsze rozmowy"

To dlaczego ciągle twoje wpisy pojawiają się tu .

użytkownik usunięty
Kileeer

Masz racje ze spadles... ale z kolyski na podloge i sie mocno w glowe uderzyles... Debilu to ty ciagle wypisujesz pierdoły na forum. Problem w tym ze one nie dotycza filmu tylko lubisz po prostu sie klocic na forach... szczegolnie LOTRa... brak mi juz okreslen na ta twoja pusta banie... koles kapujesz ze juz sie skonczyles na tym forum? po co dalej ciagniesz ten watek jak juz wszyscy i tak sie przekonali jakim przyglupim trollem i niedorobionym dzieckiem jestes? nikt cie juz tutaj nie bierze na serio... nie wiem moze potrzebujesz sie wygadac komus ale uwierz ze to nie jest miejsce i czas na tego typu "konwersacje"... wiec sobie odpusc i rob wypad bo nie mam ochoty dluzej bawic sie z toba w jakies chore gierki!

ocenił(a) film na 1

Gdybyś skończył słonce , to moja wypowiedź nie została by skomentowana .

użytkownik usunięty
Kileeer

"Sonce"??? nie no naprawde... szczeka mi opadla... Ty naprawde jestes az takim debilem ze czytasz i nie kumasz co do ciebie pisze... dobra juz niewazne... jestes tepy wiec i tak to nic nie da ze bede wciaz ci tlumaczyl to samo... ZEGNAM I MAM NADZIEJE ZE NIE NATKNE SIE WIECEJ NA TWOJE CHORE TEMATY NA FORUM LOTRa!!!

ocenił(a) film na 1

'Ja tępaku nie zapraszałem cie tu !
Jeśli twoja męska godność jest ponad twoim rozumem proszę miej satysfakcje z tego , że ty miałeś ostatni wpis

użytkownik usunięty
Kileeer

Naprawde jestes chory...
Po pierwsze: po co znowu napisales post skoro ci napisalem ze nie mam ochoty z toba dluzej rozmawiac???
Po drugie: to ty gosciu sam sie wprosiles do tego tematu a ja TYLKO i WYLACZNIE stanalem w obronie tego filmu. Po co znowu napisales na forum LOTRa jaki to film jest do dupy? sam na siebie wydales wyrok... a skoro pieprzysz juz jakies frazesy na temat "meskiej godnosci" to:
- nie wiesz co to godnosc bo naplulo ci w twarz ok 40 ludzi (lacznie w kilku tematach na forum LOTRa) a ty dalej wypisujesz swoje brednie
- skoro chcesz dac mi satysfakcje ze napisze ostatniego posta (co jest watpliwe bo ty i tak napiszesz) to po co teraz odpisales???
- nie kwestionuj pajacu ani toku rozumowania ani nie poddawaj ocenie wieku swojego rozmowcy, to tak na przyszlosc (dla wyjasnienia dodam ze 80procent osob piszac z toba musi znizyc sie - co naprawde nie jest mile - do twojego poziomu)
Po trzecie i ostatnie - jesli TY masz choc odrobine taktu i godnosci to wiecej NIE UDZIELAJ sie" na forum LOTRa a bedziesz mial spokoj zarowno z mojej strony, neo angina oraz sancza...

ZEGNAM!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Kileeer

Wzajemnie trollu

ocenił(a) film na 1

Jezu lecz się !
PO CO MI ODPISUJESZ . ah jesteś za glupi , żeby odpowiedźieć

użytkownik usunięty
Kileeer

Po co zadajesz te bezsensowne pytanie po raz kolejny? Napisalem ze nie chce mi sie z toba pisac bo jestes pustakiem i tyle. Wiecej nie mam zamiaru marnowac czasu... Nie pisz i nie probuj przeciagac... gosciu skoncz ten cyrk wreszcie...

ocenił(a) film na 1

TO ty go ciągniesz bez mózgu zadaje te pytanie , bo ty narzekasz , a nie ja .

A te pytanie było zadane po , to żeby coś sprawdzić .
Pocieszasz się tym , że stoją za tobą murem ultra fani władcy p.

Kileeer

Coś mi tu nie gra - piszesz, że nie jesteś trollem, tak? To po co od kilku miesięcy (jeśli nie dłużej) siedzisz na forum WP i komentujesz prawie każdy post?

ocenił(a) film na 1
yvonneD

chym PRAWIE KAŻDY , to trochę za dużo na drużynie siedziałem 3 posty a na na 2 wieżach 1 temat , a tu na 3 w tym jeden to zaledwie 4 posty więc chyba nie każdy ?

Kileeer

Naucz się myśleć kileeer. Dobrze wiesz o co chodzi.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

A ty nie pisałeś do mnie długo i niech tak zostanie , bo najwyraźniej nie doszedłeś do rozmowy zemną....

Kileeer

"zemną"
Buhahahahahahahahaha!!!!

użytkownik usunięty
neo_angin

Neo zwroc uwage na slowo "doszedles" w kontekscie zdania... to jest dopiero buahahaha :D pozdro

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kileeer

Z twojej ułomności umysłowej. Podpowiem że chodzi o żenujący błąd popełniony przez ciebie. Oj kileeerku, ale ty jesteś żałosny.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Oj przed ,,że" wstawia się przecinek ułomny człeku.

Kileeer

Po "oj" też powinien być kileeerku. Więc mnie nie pouczaj jak robisz tak karygodne błędu jak "zemną".

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Więc ty mnie nie pouczaj jak nie jesteś w 100% poprawny polonistycznie.
PS jeśli się cytuje , to jest tak ,, " , a nie ta " "

użytkownik usunięty
Kileeer

"nie jesteś w 100% poprawny polonistycznie.."

PS hahahahahahahah !

ocenił(a) film na 1

Dlaczego się śmiejesz ze swojej nie umiejętności czytania ?
Zapominam ciągle , że pseudo fani wp nie umieją czytać.

użytkownik usunięty
Kileeer

"Nieumiejętności" piszemy razem... I jeszcze innych pouczasz...

A tak BTW - jaki sens ma wytykanie komuś literówki ? Nawet najlepszym się to może zdarzyć, bo człowiek czy tego chce czy nie jest istotą omylną.
I wytłumacz co oznacza określenie "pseudo fani", bo rzucasz nim na prawo i lewo, a nie wiadomo jak to się ma do nas.

ocenił(a) film na 1

Wow znalazł się polonista ( do tego jakiś dziwny )
Jak na razie 2 osoby odeszła do mnie normalnie , a ta 2
napisała co myśli i tyle ,a nie katuje się 6 stron .
Po co piszesz 3 kropki , a potem 2 ?
A czy trudno napisać ,, " tak ?
Nie wiem czy umiesz czytać raczej nie

użytkownik usunięty
Kileeer

A ja nie wiem jak można "odejść do kogoś"...
Widocznie dziwny jestem :(

ocenił(a) film na 1

Wow 1 błąd idź ogłoś , to całemu światu i naucz się czytać albo napisz mi 2 odp na me pytania :
Po co do mnie piszesz ?
I czy możesz przestać , bo nie chce wysłuchiwać tekstów ,,żegnam"
Źle cytujesz więc nie poprawiaj innych z łaski swojej .

użytkownik usunięty
Kileeer

A ile lat edukacji masz już za sobą ?

Nie jest to pytanie podchwytliwe.
Pytam z ciekawości.

ocenił(a) film na 1

Edukacji w jakim znaczeniu tego słowa szkolnictwa ?
Szkoła podstawowa liceum i studia ?
Czy innej ?

użytkownik usunięty
Kileeer

Edukacji szkolnej. Zgaduję, że niewiele...

ocenił(a) film na 1

Twoja razy 4 .
Bardzo podchwytliwe .

ocenił(a) film na 1

O i chyba ,, " i nie dwie kropki tylko trzy ;P

Kileeer

Na komputerze nie ma dolnego cudzysłowu. Cudzysłów =/= 2 przecinki.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Tak , a jakoś przecinek umiesz wstawić .
Takie pytania po co piszesz DO mojego konta (nie do mnie , bo tak przynajmniej byś twierdził)
Jeśli się wypaliłem ?

użytkownik usunięty
glassdream

Nie jestem idolem :) po prostu nie znosze takich idiotow jak Kileeer... wyznaje zasade ze nalezy ich najzwyczajniej w swiecie tepic... najlepiej nie karmic trolla aby zdechl smiercia glodowa... ale niestety w tym przypadku nic to nie daje... bo TEN koles rozpoczyna inny - rownie kretynski temat - i drazni ludzi ktorym LOTR sie podoba. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty

On ma 12 lat, max 13.

ocenił(a) film na 1

a ty 2 max 3

użytkownik usunięty
Kileeer

Very smart. Point for you gobshite.

ocenił(a) film na 1

...

ocenił(a) film na 10

Trolle żyją, póki żyją gobliny. A ponieważ gobliny są heeen, głęboko pod ziemią, i my, ludzie, nie mamy do nich możliwości, by je wybić - nic nie poradzimy, tak jak powiedziała yvonneD ;)
Dobra, chłopaki, odpuśćmy, bo równie dobrze możemy włączyć jakiś kabaret... Albo sejm.
Dama prosi ;)

użytkownik usunięty
glassdream

Masz racje ;) tyle ze mimo ze my odpuscimy to on i tak bedzie dalej trollowal w innych tematach. Olewac go? dobre rozwiazanie ale czasami koles po prostu jest masakrycznie wkur***jacy...

Czasami? Tak w ogóle to kileeerek się trochę wypalił. Musi sobie obrać inny film.

Esternik

TO SIĘ NAZYWA BEZCZESZCZENIE !!!!

ocenił(a) film na 1
jakub_gola_filmweb

To co piszesz?