Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553370
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
łee... w ogóle głupa tematyka...
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie "po co tak piszesz skoro nie oglądałaś"
bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać.brzydzę się takimi filmami!

Ivalor

wiem wiem czytałem całość XD
tylko nadal nie moge sie nadziwić skąd sie tacy ludzie biorą z ograniczonym fistaszkiem pod kopułą :D

pozdrawiam znajde sobie inne forum bo to widze juz wygasło :D

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

myślę ze to forum jeszcze nie wygasło :) co chwilkę ktoś tu zagląda aby popatrzeć na nowe posty :)

pulpa3

No niby taaaa :P ale za późno wpadłem i już nie bede mial okazji pojeździć sobie po niej :/

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Poszła sobie? Za krótki. Za krótki. Za krótki.

ocenił(a) film na 10
Gondor3124

Co ty.
Sprawdzałam, logowała się wczoraj
Na bank to czyta.
Tylko chyba się już zatkała.
I nie da rady już wymyślić gorszych bredni..

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

cóż chyba jej "arcydzieła"
kompletnie wypaliły jej
resztki mózgu, że nawet
nie potrafi już bronić
swojego i tak bezsensownego zdania

pulpa3

Mam propozycje, załóżmy nowy temat do pogadania, a ten i natalie pozostawmy
, w zapomnieniu

Ivalor

W sumie good plan moze założymy nowe a natalie sama do nas przyjdzie :D :D:D D:

zara zrobie nowy temat

Gotrek09

Załżyłem nowy temat zapraszam :D

zostawmy natalie sama bo tera pewnie puka sie głowa w sciane po tym wszystkim hehe :P

ocenił(a) film na 8
Natalie_9711

Nie chce nić mówić, ale ten temat jest jednym z najbardziej popularnym na forum o WP :D W sumie nic dziwnego, głupota ludzka wszystkich bawi :D

robhans

No dobra, niech wam będzie.. Przepraszam wszystkich

długo nie wchodziłam na to forum ale przypadkowo na nie znów trafiłam i muszę powiedzieć że zachowałam się i upodobniłam do 'phoebe123' <przeraziło mnie to :P > ( kto zna jej wypowiedzi wie)

bierzcie pod uwagę że to było rok temu. byłam młoda i głupia :D

takich tematów już z mojej strony nie spotkacie.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Natalie_9711

winy Twe zostaja Ci odpuszczone. idz i nie zbaczaj wiecej na zla droge siostro :D:P

ocenił(a) film na 10
Natalie_9711

Co było a nie jest nie idzie w rejestr :)

ocenił(a) film na 10
Natalie_9711

jest głupia i tyle powiem, film najlepszy w historii i długo takim pozostanie.

mnil

ale przecież przeprosiła nas, a my jej odpuszczamy :P

użytkownik usunięty
Gotrek09

mnil teraz to ty wyszłeś na głupka , brawa dla natalie za pierwszy mądry post na forum WP ! :D

ocenił(a) film na 9

Uff o jednego trolla mniej!

ocenił(a) film na 10
lew890

Miły akcent na Nowy Rok.:) Kto by pomyślał (patrząc na pierwszy post w tym temacie), że po tak długiej słownej wojnie dojdzie do takiego momentu.

AdamCFC

Bardzo ładnie z twojej strony, że przeprosiłaś za te wcześniejsze brednie,
oczywiście ci wybaczamy. Nie jesteś widocznie taka głupia jak się nam na
początku wydawało.

Pozdrawiam
Ivalor

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Normalnie szok ;D
Bardzo happy jestem ;]
Wybaczam Ci ja ;p
Gratuluje sczerośći, mało osób odważyło by sie na coś takiego ;D
Szczęśliwego nowego roku ;))
i ja też pozdrawiam ;D

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

Kolejna okazja do picia? ;)
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
KNDaedX

Natalie! jestem w wielkim szoku, ale okazałaś się naprawdę rozsądną osobą, która potrafi przyznać się do błędu :) Chylę czoła...
POZDRAWIAM i oczywiście przyłączam się do innych i wybaczam :)

ocenił(a) film na 10
pulpa3

WoW ! Natlka brawo xD ale kurde nie spodziewałem się tego po tobie, zwłaszcza, że z uporem maniaka przez 2 miesiące twierdziłaś, że HSM jest lepszy od Lotra, no w kazdym razie respect dla ciebie ;)
Osz kurde ale mnie zszokował ten post, no nie. . ..

Joker_WhySoSerious

Petycja do administracji Filmwebu..!!! xD

Bardzo bym prosil, aby przy rejestracji konta był jakis test IQ albo coś co pozwoli stwierdzic, czy użytkownik jest na tyle mądry i wydoroślały, by w pełni móc korzystac z serwisu.

LOTR- 8/10(średnia wszystkich części)Drużyna pierścienia najlepsza ;);)

użytkownik usunięty
Natalie_9711

debil "dałn" i osioł z ciebie................................

ocenił(a) film na 10

Rany świata, wy dalej ciągniecie ten wątek?;D

basia011

Nie widzisz, że spór się dawno temu zakończył Natalie nas przeprosiła.
Ludzie czytajcie uważnie posty.

Ivalor

Szczerze powiedziawszy przeczytałem wtedy wszystko, ale wątpię by każdemu się chciało czytać 9 stron tematu, tylko patrzy na temat i wie co ma napisać :D.

Pozdrawiam.

Gotrek09

Czesc Wszystkim:) To znowu ja;) A wiec nasza gwiazda przeprosila, tak? Ciekawe;) No, ale mimo wszyskich jej grzechow trzeba przyznac, ze popisala sie odwaga;)

ocenił(a) film na 10
Natalie_9711

Dziewczynko naprawdę daj sobie spokój . Przegladnałem twoje ulubione filmy i tak mamy tam takie perełki jak :

1. 13 Posterunek
2. American Pie 2
3. Czarny rycerz
4. H2O, wystarczy kropla
5. Hannah Montana
6. Zebra z klasą

Jeżeli to są filmy twojego życia to na temat ekranizacji ,, Władcy Pierscieni'' nie powinnaś się wypowiadać na forum nie dlatego ,ze nie masz do tego prawa tylko dlatego ,zebyś nie robiła z siebie idiotki.

ocenił(a) film na 10
parhelia_filmweb

O rany! Dajcie już spokój. Już to przerabialiśmy, sprawa jest zamknięta.

AdamCFC

zgadzam sie z Toba. Ja napisalam co mysle tylko dlatego ze dawno tu nie bylam, a lubie ten temat;)

Natalie_9711

Słuchajcie nie ma się co denerwować ja też nie lubię takich ludzi którzy nie oglądając filmu mają najwięcej do gadania. A dla ciebie mam radę lepiej pozostań w świecie 4600 odcinka ohydnej MODY NA SUKCES a i więcej nie stawiaj takich komentarzy na temat filmu gdyż zostaniesz mocno zjeżdżona!!!!!

ocenił(a) film na 10
KJAB

Ludzie jak nie chce się wam czytać tych 9 stron, to chociaż ostatnią przeczytajcie. Byście sie dowiedzieli, ze ona przeprosiła i wszystko zostało wyjaśnione. Zrozumiała i naprawiła swoj błąd.
KONIEC. ;]

Zielonoo

Matko, przestancie, bo teraz zacznie sie klotnia z tymi ktorzy wyrazaja swoje zdanie na temat tematu. Ok, dziwnie brzni to zdanie, ale wiecie o co mi chodzi, prawda?:) Niech sobie mowia co mysla o tym, a my po prostu nie zwracajmy uwagi na to, dobrze? Wydaje mi sie ze tak bedzie najlepiej;)

ocenił(a) film na 10
migusia

Nie, bo to strasznie irytujące. Inni chcą jej "przetłumaczyć", że się myli, a ona przecież sama się już do tego przyznała i przeprosiła, więc mija się to z celem. Niech każdy swoje 3 grosze zostawi dla siebie i przeczyta ostatnią stronę jak to już napisała Zielonoo.

AdamCFC

No w sumie racje macie, ale nie ma szans na przetlumaczenie. Trzeba bedzie sie pomeczyc jak to z Natalka na poczatku;)

Natalie_9711

O Eru jedyny! Czemuż ja tyle na forum nie wchodziłam i tego wątku nie widziałam. Ach jak miło by było brać udział w tej interesującej dyskusji :) trzeba jednak drogiej Natalii podziękować bo dzięki niej dużo się działo i wiele interesujących wątków rozwinęło :D można było zobaczyć dzielnych obrońców inteligencji, wiernych fanów LOTR, tępicieli dzieci neo... a wszystko za sprawą prowokacji bo jednak mimo wszystko, mimo przeprosin, wierze, że od początku autorka dobrze się bawiła widząc święte oburzenie urażonych fanów (tak, ja również mogę poczuć się urażona!).
Miło jednak usłyszeć słowa skruchy od młodego pokolenia. Jednak nawet i bez tych przeprosin myślę, że parę osób miało powód do śmiechu, jak i ja czytając wstecz co poniektóre wypowiedzi. Apeluje jednak do młodych ludzi: nie róbcie z siebie idiotów, bo wiem, że stać Was na o wiele więcej, a my możemy pośmiać się z czegoś innego. Takiej rozrywki nie potrzebujemy :) pozdrawiam fanów wszelkiej twórczości Tolkiena.