Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553370
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
łee... w ogóle głupa tematyka...
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie "po co tak piszesz skoro nie oglądałaś"
bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać.brzydzę się takimi filmami!

ocenił(a) film na 10
Natalie_9711

Skoro nasza, szanowna Pani Natalia wie o czy jest ten film to niech przynajnmiej opowie coś o nim lub wymieni postacie.
Pozdrawiam fanów Lotr'a.

ocenił(a) film na 10
Elvira12

Natalie napisała kiedyś, że przeczytała opis i wie o co w filmie chodzi (chociaż go nie oglądała ;/.)
Ja też przed chwilą przeczytałam opis i było w nim tylko przejście przez ścieżkę umarłych no i głównie bitwy.Czyli w sumie najważniejsze I ktoś kto nie oglądał ani nie czytał myśli, że tam się tylko "biją". I tak zapewne myśli owa dziewczynka. Ale "droga" Natalie z opisu nie wywnioskujesz, że była tam wielka przyjaźń, wielka miłość i wielkie poświęcenie.
Ta dziewczynka i tak już dawno olała te forum i wróciła do swojego ulubionego zajęcia (czyt. oglądanie filmików na youtube o hsm i hm.) Czy może być coś piękniejszego.? ;/

Zielonoo

jeśli przeczytasz z sensem to zrozumiesz że wiem o co chodzi a oprócz tego czyta łam opis ....

a po drugie to nie mam internetu do youtuba... ://

są wakacje i dajcie spokój ;//

Natalie_9711

Opis to tylko ogólnikowe ujecie fabuły nie można za jego sprawa oceniać
filmu. Skoro twierdzisz, iż wiesz o czym jest film to go nam opowiedz ale dokładnie z szczegółami. A nie jak dziecko 10 lat głupoty pieprzysz

ocenił(a) film na 9
Natalie_9711

Nie oglądałaś a oceniasz. Dla mnie to przejaw hipokryzji. Idź stąd.

ocenił(a) film na 9
Natalie_9711

Nie oglądałaś a oceniasz. Dla mnie to przejaw hipokryzji. Idź stąd, może na http://www.sweetbrokacik.pl/ cię docenią.

ocenił(a) film na 10
Natalie_9711

Aż mi się wstyd zrobiło bo moj nick jest podobny... Ehhhh <czarna rozpacz>... W kółko piszesz że film jest "łee"... Możesz podać chociaż jeden sensowny argument? <tylko nie pisz "nie bo nie", bo taka odpowiedz do sensownych argumentow nie nalezy>...
Dorośnij wreszcie bo wstyd przynosisz sobie...

Natallie1993

Nie widzę sensu oceniania filmu, gdy nawet się go nie obejrzało. Tak błyskotliwa wypowiedź, że nie mam pojęcia czy się śmiać, czy płakać. Jak wspomniano wyżej, podaj argumenty chociaż.
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
Ithilien

Jakie argumenty może podać skoro nie widziała filmu? Wie za to,że jest okropny;/I to cały "argument". Lepiej nie pisać już,bo widać z kim mamy doczynienia;)
Pozdro dla wszystkich fanów LOTR;)

Billy_Jean

Natalio mam prośbę opowiedz nam ten film ze szczegółami! Przecież wiesz o
czym jest dokładnie fabuła.

Ivalor

Dla tych którzy nie zrozumieli to była ironia. To dziecko nie jest w stanie opowiedzieć nam o czym był film, ponieważ go nawet nie jest w stanie
zrozumieć :P

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Proszę niech nikt sę już nie wypowiada bo wyjdzie najdłuższy temat w historii filmwebu. Po co się wypowiadać jak autorka i tak prawdopodobnie już tego nie czyta? Po za tym i tak wiadomo, że nie ma racji, więc już tu nie piszmy.

ocenił(a) film na 10
Natalie_9711

a ja kocham ten film chociaz nigdy nie ogladalam calego ;/
KOCHAM FANTSYyyyyyyyy

ocenił(a) film na 10
ambershine

Słuchaj dziecko. Wmawiasz mi i wszystkim innym, że w opisie jest zawarte wszystko.
Każesz mi przeczytać jeszcze raz i się "wczytać", a wtedy zrozumiem tak.?
tylko, że ja w odróżnieniu od ciebie OGLĄDAŁAM film. I to ja zrozumiałam. ty co najwyżej przeczytałaś podstawy.
Więc spadaj na drzewo i nadal oddawaj cześć wielkiem Troyowi.!!! A od arcydzieła się odwal.

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

Mówicie że każdy w wieku nastu lat lubi takie "arcydzieła" jak autorka tematu. Przepraszam bardzo ja mam 15 lat i przeczytałam "Władcę Pierścieni" i bardzo lubię wszystkie części tego filmu jestem tez fanka twórczości Tolkiena i Sapkowskiego i absolutnie nie lubię filmów typu HSM czy nieszczęsna HM. A propos tej dziewczyny myślę że po prostu ona jest jedna z tych nie dojrzałych osób które chcą pokazać jakie są fajne i maja swoje zdanie. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, ale to tak jakby ktoś powiedział nie lubię wszystkich ludzi którzy noszą okulary nie znam co prawda żadnego, ale nie chce nikogo urazić, po prostu nimi gardzę... nie uważasz ze to jest troszeczkę głupie, płytkie i dziecinne z twojej strony?

ocenił(a) film na 10
pulpa3

pulpa3- masz u mnie wielkiego plusa za Sapkowskiego^^

ocenił(a) film na 10
T_a

To jest oczywiste ,ze Wladca Pierscieni to filmowe arcydzielo,taki wspanialy film juz nie powstanie.I nie ma co dyskutowac z dziecmi które uwazaja ,ze to slaby film,lub z niektorymi ktore go nawet nie obejzaly a piszą ,ze okropny...

Joecrou

Osoby które nie obejrzały danego filmu nie mają prawa go oceniać ani
wystawiać do niego takich komentarzy, ale natalie tego nie rozumie chyba.(
tłumaczy się, że inne trolle internetowe
też tak robią).

P.S

pupla tez masz u mnie + . Też uwielbiam proze tolkiena i sapokowskiego

Ivalor

Sapkowskiego oczywiscie sorry za literówke

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Literówki się zdarzają :) i dziękuje :). Właśnie fantastyka jest dla ludzi z wyobraźnią. Widać autorka tego tematu jej nie ma jeżeli lubi oglądać filmy tego typu... nie rozumiem zafascynowania produkcjami tego typu... Oczywiście każdy lubi to co chce ale nie wyobrażam sobie siebie przed telewizorem oglądającą np. HSM

P.S.
Autorko tematu! Czy kiedyś udzielisz odpowiedzi tym wszystkim ludziom, którzy wręcz się palą do dyskusji z tobą? Twój główny argument w postaci wakacji właśnie się kończy... POZDRAWIAM wszystkich fanów fantasy:)

pulpa3

To co natalie zamierzasz opowiedziec nam o czym był film przeciez doskonale
to wiesz(sama tak napisalas). :P

P.S też pozdrawiam wszystkich fanów fantasy. Uwielbiam ten gatunek
literacki i wkurza mnie jak "dzieci"(sam mam 16 lat :P) pokroju natalie porównują go do HSM czy HM. Tak naprawde filmy lubiane przez autorkę tematu służą jedynie do ogłupiania młodzieży przez telewizje, przez co nasz naród się robi coraz mniej inteligentny.

Ivalor

:D

ocenił(a) film na 10
Ivalor

chyba nie ma zamiaru. Może się obawia wściekłego tłumu fanów LOTRa :)

ocenił(a) film na 10
pulpa3

LUDZIE!!! Mistrzostwo świata Natalka krytykuje ludzi,którzy oceniają film bez oglądania:

http://www.filmweb.pl/topic/1117936/NIE+OCENIAJCIE+BEZ+OBEJRZENIA!!.html#3309100

Hipokryzja czy głupota?

ocenił(a) film na 10
pulpa3

Tak... Natalka sięgnęła dna, a może dorasta? Może zrozumiała swój błąd? Jak dla mnie szczyt chamstwa, zwłaszcza, że nie przyznała tutaj, że mieliśmy rację, a ona głupio pisała.

AdamCFC

Miałem już nie pisać w tym temacie żeby się nie denerwować, ale teraz muszę. Gratuluję, przeszłaś samą siebie :)

PrzemQ_3

Wiecie co? Dobry ten wątek, dawno się tak nie uśmiałam. 'No ale ja przecież wiem o co w nim chodzi, czytałam opisy i wogóle. Tyle razy wam to powtarzałam'. :D

ocenił(a) film na 9
piernikzmarmolada

Ludzie, uspokójmy się, ta trollica ma pewnie z tego niezłą polewkę. Nie dokarmiajmy jej!

ocenił(a) film na 10
Yennefer_22

Hall of Shame:
Natalie_9711 (-1000000000) KILL

ocenił(a) film na 10
T_a

może założymy klub przeciwników Natalie_9711 :D tyle że chyba podpadła wszystkim normalnym ludziom na film Web :)Ciekawe czy zaszczyci nas swoją obecnością... :) i rzuci parę 'elokwentnych' tekstów :D

ocenił(a) film na 10
pulpa3

Pewnie nas nie zaszczyci. Na tym forum jest przegrana xD

T_a

Była przegrana zanim się tu pojawiła.

PrzemQ_3

Nie tym razem to Natalka przegięła :D. Mówi, że nie oceniać, że gniot jak się nie oglądało a sama ocenia. Po prostu troll internetowy

ocenił(a) film na 10
Ivalor

nie no ja już słów nie mam na jej temat... śmiać się czy płakać nad ludzką głupotą???

pulpa3

Raczej płakać bo jak na świecie jest więcej takich ludzi to jest on skazany
na zagładę :D

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Na pohybel z takimi xD

ocenił(a) film na 10
T_a

No dokładnie..
Jak przeczytałam ten temat z HM to mnie wcieło.
nie ma co, natala cierpi albo na rozdwojenie jaźni, albo na alzheimera.

Choć najprawdopodobniej na brak poczucia wartości i próbuje się dowartościować tym tematem. Przeczyta te 330 odpowiedzi i wie, że się ludzie nią interesują (choć negatywnie, ale zawsze).

Ale nie odpisuje, bo pewnie szuka teraz super ekstra mega odlotowego totalnie zarąbistego PLECAKA Z HANIĄ MONTANIĄ...

Życzę powodzenia i dozobaczenia.

Zielonoo

Nie no jak czytam wypowiedzi tej całej Natalii to wydaje mi się, że coś
jest nie tak z zachowaniem dzisiejszej młodzieży(sam mam 16 lat). Niektórzy
nie dość, że mają z mózgu sieczkę zrobioną(przez media i filmy typu HM) to
jeszcze są dwulicowi i kłamliwi do potęgi.

P.S W dalszym ciągu czekam jak Natalka opowie nam o czym jest WP,
oczywiście, ze szczegółami

ocenił(a) film na 10
Ivalor

myślę że większość na to czeka :) Ja już nie wiem co tej dziewczynie dolega ale z cała pewnością nie jest ona normalna... czytając głupoty przez nią napisane po prostu tracę wiarę w ludzkość... albo ona jest rzeczywiście taka durna albo jest utalentowaną prowokatorką...

P.S.
POZDRAWIAM wszystkich przeciwników ludzi takich jak Natalie_9711 i produkcji ogłupiających młodzież

pulpa3

Nie sądzę, żeby była prowokatorką, nie jest na tyle inteligentna żeby nią być to porostu niedojrzałe dziecko któremu nasze wspaniale polskie media
zrobiły totalną sieczkę z mózgu. Pupla masz całkowitą racje co do tej
Natalie. Ciekawi mnie jak im(medią,współczesnemu disney'owi) się udaje tak obłupiać ludzi. Może bym sam się tego nauczył,a ciemnota by mnie słuchała
XD

Ivalor

Pulpa3 przejrzałem twoje filmy masz bardzo dobry gust :). Dodam cię do
znajomych :P

Ivalor

"...głupa tematyka" to chyba mówi samo za się. Nie dość, że sensu nie ma, to jeszcze się tego odczytać nie da. xD

MR_ciachciach

No niestety odczytać się nie da. Hania Montania ma za to super tematykę(ironia) :D

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Do kija z Natalką, Wiedźmin rządzi(książka):D:D:D

T_a

Wiedźmin? Star Wars i LOTR rządzi ;)

ocenił(a) film na 10
T_a

tak racja :) Geralt z Rivii to jest ktoś, nie jakaś tam Natalka, żeby się nią przejmować... tylko jedno mnie martwi: czy jest dużo takich osób jak Natalie_9711... Ta wizja wręcz mnie przeraża

pulpa3

Niestety przerazi cie to jeszcze bardziej. Takich ludzi jest mnóstwo.
Dobrze, że poza Natalką nikt z takich ludzi tu nie pisze głupot

ocenił(a) film na 9
Ivalor

Ja mam 12 lat, a jakoś nie cierpię Hanny Montany, za to uwielbiam władcę, chociaż za Sapkowskim nie przepadam.

użytkownik usunięty
szymon0018

A po jaką cholerę ciągle komentujecie tą natalkę , co ??? Już od dawna nie wchodzi na ten temat i ma was w dupie , a wy tylko non stop coś dodajecie ... natalie była żałosna , nie schodźcie do jej poziomu i dajcie sobie spokój z tym tematem

ocenił(a) film na 10

jest jeden tego plus :) zobacz jak ta normalniejsza część ludzi się integruje :)jeszcze nikomu nigdy nie zaszkodziło narzekanie na głupotę ludzką. :)
POZDRAWIAM :)