nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
łee... w ogóle głupa tematyka...
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie "po co tak piszesz skoro nie oglądałaś"
bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać.brzydzę się takimi filmami!
Skoro nasza, szanowna Pani Natalia wie o czy jest ten film to niech przynajnmiej opowie coś o nim lub wymieni postacie.
Pozdrawiam fanów Lotr'a.
Natalie napisała kiedyś, że przeczytała opis i wie o co w filmie chodzi (chociaż go nie oglądała ;/.)
Ja też przed chwilą przeczytałam opis i było w nim tylko przejście przez ścieżkę umarłych no i głównie bitwy.Czyli w sumie najważniejsze I ktoś kto nie oglądał ani nie czytał myśli, że tam się tylko "biją". I tak zapewne myśli owa dziewczynka. Ale "droga" Natalie z opisu nie wywnioskujesz, że była tam wielka przyjaźń, wielka miłość i wielkie poświęcenie.
Ta dziewczynka i tak już dawno olała te forum i wróciła do swojego ulubionego zajęcia (czyt. oglądanie filmików na youtube o hsm i hm.) Czy może być coś piękniejszego.? ;/
jeśli przeczytasz z sensem to zrozumiesz że wiem o co chodzi a oprócz tego czyta łam opis ....
a po drugie to nie mam internetu do youtuba... ://
są wakacje i dajcie spokój ;//
Opis to tylko ogólnikowe ujecie fabuły nie można za jego sprawa oceniać
filmu. Skoro twierdzisz, iż wiesz o czym jest film to go nam opowiedz ale dokładnie z szczegółami. A nie jak dziecko 10 lat głupoty pieprzysz
Nie oglądałaś a oceniasz. Dla mnie to przejaw hipokryzji. Idź stąd, może na http://www.sweetbrokacik.pl/ cię docenią.
Aż mi się wstyd zrobiło bo moj nick jest podobny... Ehhhh <czarna rozpacz>... W kółko piszesz że film jest "łee"... Możesz podać chociaż jeden sensowny argument? <tylko nie pisz "nie bo nie", bo taka odpowiedz do sensownych argumentow nie nalezy>...
Dorośnij wreszcie bo wstyd przynosisz sobie...
Nie widzę sensu oceniania filmu, gdy nawet się go nie obejrzało. Tak błyskotliwa wypowiedź, że nie mam pojęcia czy się śmiać, czy płakać. Jak wspomniano wyżej, podaj argumenty chociaż.
Pozdrawiam ;)
Jakie argumenty może podać skoro nie widziała filmu? Wie za to,że jest okropny;/I to cały "argument". Lepiej nie pisać już,bo widać z kim mamy doczynienia;)
Pozdro dla wszystkich fanów LOTR;)
Natalio mam prośbę opowiedz nam ten film ze szczegółami! Przecież wiesz o
czym jest dokładnie fabuła.
Dla tych którzy nie zrozumieli to była ironia. To dziecko nie jest w stanie opowiedzieć nam o czym był film, ponieważ go nawet nie jest w stanie
zrozumieć :P
Proszę niech nikt sę już nie wypowiada bo wyjdzie najdłuższy temat w historii filmwebu. Po co się wypowiadać jak autorka i tak prawdopodobnie już tego nie czyta? Po za tym i tak wiadomo, że nie ma racji, więc już tu nie piszmy.
a ja kocham ten film chociaz nigdy nie ogladalam calego ;/
KOCHAM FANTSYyyyyyyyy
Słuchaj dziecko. Wmawiasz mi i wszystkim innym, że w opisie jest zawarte wszystko.
Każesz mi przeczytać jeszcze raz i się "wczytać", a wtedy zrozumiem tak.?
tylko, że ja w odróżnieniu od ciebie OGLĄDAŁAM film. I to ja zrozumiałam. ty co najwyżej przeczytałaś podstawy.
Więc spadaj na drzewo i nadal oddawaj cześć wielkiem Troyowi.!!! A od arcydzieła się odwal.
Mówicie że każdy w wieku nastu lat lubi takie "arcydzieła" jak autorka tematu. Przepraszam bardzo ja mam 15 lat i przeczytałam "Władcę Pierścieni" i bardzo lubię wszystkie części tego filmu jestem tez fanka twórczości Tolkiena i Sapkowskiego i absolutnie nie lubię filmów typu HSM czy nieszczęsna HM. A propos tej dziewczyny myślę że po prostu ona jest jedna z tych nie dojrzałych osób które chcą pokazać jakie są fajne i maja swoje zdanie. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, ale to tak jakby ktoś powiedział nie lubię wszystkich ludzi którzy noszą okulary nie znam co prawda żadnego, ale nie chce nikogo urazić, po prostu nimi gardzę... nie uważasz ze to jest troszeczkę głupie, płytkie i dziecinne z twojej strony?
To jest oczywiste ,ze Wladca Pierscieni to filmowe arcydzielo,taki wspanialy film juz nie powstanie.I nie ma co dyskutowac z dziecmi które uwazaja ,ze to slaby film,lub z niektorymi ktore go nawet nie obejzaly a piszą ,ze okropny...
Osoby które nie obejrzały danego filmu nie mają prawa go oceniać ani
wystawiać do niego takich komentarzy, ale natalie tego nie rozumie chyba.(
tłumaczy się, że inne trolle internetowe
też tak robią).
P.S
pupla tez masz u mnie + . Też uwielbiam proze tolkiena i sapokowskiego
Literówki się zdarzają :) i dziękuje :). Właśnie fantastyka jest dla ludzi z wyobraźnią. Widać autorka tego tematu jej nie ma jeżeli lubi oglądać filmy tego typu... nie rozumiem zafascynowania produkcjami tego typu... Oczywiście każdy lubi to co chce ale nie wyobrażam sobie siebie przed telewizorem oglądającą np. HSM
P.S.
Autorko tematu! Czy kiedyś udzielisz odpowiedzi tym wszystkim ludziom, którzy wręcz się palą do dyskusji z tobą? Twój główny argument w postaci wakacji właśnie się kończy... POZDRAWIAM wszystkich fanów fantasy:)
To co natalie zamierzasz opowiedziec nam o czym był film przeciez doskonale
to wiesz(sama tak napisalas). :P
P.S też pozdrawiam wszystkich fanów fantasy. Uwielbiam ten gatunek
literacki i wkurza mnie jak "dzieci"(sam mam 16 lat :P) pokroju natalie porównują go do HSM czy HM. Tak naprawde filmy lubiane przez autorkę tematu służą jedynie do ogłupiania młodzieży przez telewizje, przez co nasz naród się robi coraz mniej inteligentny.
LUDZIE!!! Mistrzostwo świata Natalka krytykuje ludzi,którzy oceniają film bez oglądania:
http://www.filmweb.pl/topic/1117936/NIE+OCENIAJCIE+BEZ+OBEJRZENIA!!.html#3309100
Hipokryzja czy głupota?
Tak... Natalka sięgnęła dna, a może dorasta? Może zrozumiała swój błąd? Jak dla mnie szczyt chamstwa, zwłaszcza, że nie przyznała tutaj, że mieliśmy rację, a ona głupio pisała.
Miałem już nie pisać w tym temacie żeby się nie denerwować, ale teraz muszę. Gratuluję, przeszłaś samą siebie :)
Wiecie co? Dobry ten wątek, dawno się tak nie uśmiałam. 'No ale ja przecież wiem o co w nim chodzi, czytałam opisy i wogóle. Tyle razy wam to powtarzałam'. :D
Ludzie, uspokójmy się, ta trollica ma pewnie z tego niezłą polewkę. Nie dokarmiajmy jej!
może założymy klub przeciwników Natalie_9711 :D tyle że chyba podpadła wszystkim normalnym ludziom na film Web :)Ciekawe czy zaszczyci nas swoją obecnością... :) i rzuci parę 'elokwentnych' tekstów :D
Nie tym razem to Natalka przegięła :D. Mówi, że nie oceniać, że gniot jak się nie oglądało a sama ocenia. Po prostu troll internetowy
nie no ja już słów nie mam na jej temat... śmiać się czy płakać nad ludzką głupotą???
No dokładnie..
Jak przeczytałam ten temat z HM to mnie wcieło.
nie ma co, natala cierpi albo na rozdwojenie jaźni, albo na alzheimera.
Choć najprawdopodobniej na brak poczucia wartości i próbuje się dowartościować tym tematem. Przeczyta te 330 odpowiedzi i wie, że się ludzie nią interesują (choć negatywnie, ale zawsze).
Ale nie odpisuje, bo pewnie szuka teraz super ekstra mega odlotowego totalnie zarąbistego PLECAKA Z HANIĄ MONTANIĄ...
Życzę powodzenia i dozobaczenia.
Nie no jak czytam wypowiedzi tej całej Natalii to wydaje mi się, że coś
jest nie tak z zachowaniem dzisiejszej młodzieży(sam mam 16 lat). Niektórzy
nie dość, że mają z mózgu sieczkę zrobioną(przez media i filmy typu HM) to
jeszcze są dwulicowi i kłamliwi do potęgi.
P.S W dalszym ciągu czekam jak Natalka opowie nam o czym jest WP,
oczywiście, ze szczegółami
myślę że większość na to czeka :) Ja już nie wiem co tej dziewczynie dolega ale z cała pewnością nie jest ona normalna... czytając głupoty przez nią napisane po prostu tracę wiarę w ludzkość... albo ona jest rzeczywiście taka durna albo jest utalentowaną prowokatorką...
P.S.
POZDRAWIAM wszystkich przeciwników ludzi takich jak Natalie_9711 i produkcji ogłupiających młodzież
Nie sądzę, żeby była prowokatorką, nie jest na tyle inteligentna żeby nią być to porostu niedojrzałe dziecko któremu nasze wspaniale polskie media
zrobiły totalną sieczkę z mózgu. Pupla masz całkowitą racje co do tej
Natalie. Ciekawi mnie jak im(medią,współczesnemu disney'owi) się udaje tak obłupiać ludzi. Może bym sam się tego nauczył,a ciemnota by mnie słuchała
XD
"...głupa tematyka" to chyba mówi samo za się. Nie dość, że sensu nie ma, to jeszcze się tego odczytać nie da. xD
tak racja :) Geralt z Rivii to jest ktoś, nie jakaś tam Natalka, żeby się nią przejmować... tylko jedno mnie martwi: czy jest dużo takich osób jak Natalie_9711... Ta wizja wręcz mnie przeraża
Niestety przerazi cie to jeszcze bardziej. Takich ludzi jest mnóstwo.
Dobrze, że poza Natalką nikt z takich ludzi tu nie pisze głupot
Ja mam 12 lat, a jakoś nie cierpię Hanny Montany, za to uwielbiam władcę, chociaż za Sapkowskim nie przepadam.
A po jaką cholerę ciągle komentujecie tą natalkę , co ??? Już od dawna nie wchodzi na ten temat i ma was w dupie , a wy tylko non stop coś dodajecie ... natalie była żałosna , nie schodźcie do jej poziomu i dajcie sobie spokój z tym tematem