Władza

Broken City
2013
6,5 36 tys. ocen
6,5 10 1 36212
5,8 14 krytyków
Władza
powrót do forum filmu Władza
ocenił(a) film na 6
Artur7335

wczoraj wieczorem obejrzałem , film niezły ,mogło być lepiej ale za samą gre Crowe daje 6.
Obejrzeć i zapomnieć , typowy film na nudny wieczór ;p

ocenił(a) film na 6
Artur7335

Obejrzeć można, ale cudów się nie spodziewaj. Dla rozrywki ok, ale wiele podobnych filmów już było.

Artur7335

calkiem dobry. moze duzo sie nie dzieje, ale scenariusz przemyslany

ocenił(a) film na 7
Artur7335

Po takiej obsadzie myślałem że będzie lepszy.

ocenił(a) film na 7
Artur7335

mi tam się spodobał, spodziewałem sie czegoś gorszego

Artur7335

Dobra ,dzięki dziewczyny :) ,namówiliście mnie,obejrze go

Artur7335

czyli ja polecam :) na pewno! bardzo przyjemnie się oglada no i obsada <3 bynajmniej jak dla mnie rewelka ,ciekawy wątek scenariusz naprawde przemyslany ja dałam 10/10 :) ale sa gusta i gusciki :D

fruzia_3

"bynajmniej jak dla mnie rewelka" ,przeczytaj znaczenie słowa "bynajmniej", bo zaprzeczasz sam sobie :)

Artur7335

pfffffffffffffiiii Miodek się znalazł :P :) i nie jestem"sam" w wersji męskiej tylko"sama"w wersji damskiej :P :D

bynajmniej:

partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.

wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej. Dziekuje skończyŁAM wywód :P :)

fruzia_3

Brunetka: "Najbardziej wkurza mnie, gdy ktoś używa słów, których znaczenia nie rozumie".
Blondynka: "To alibi było do mnie"?
Bez komentarza.

ocenił(a) film na 8
Burmistrz

spodziewałam się filmu na 6 , okazał się znacznie lepszy. Mnie osobiście podobał się bardzo. Idealna ocena dla tego filmu to byłoby 7.5 ( taka bardzo bardzo mocna 7 ) , ale patrząc na filmy , które oceniłam na 7 uznałam ,że Władza jest zdecydowanie lepszym filmem niż na przykład 2012 czy Intruz , którym dałam 7.

ocenił(a) film na 8
d_katerina

c.d - dlatego film dostał ode mnie 8/10

d_katerina

Prawdę mówiąc to nie wiem czy się czegoś spodziewałem. Obejrzałem, spodobał mi się i dostał 7/10.