wczoraj wieczorem obejrzałem , film niezły ,mogło być lepiej ale za samą gre Crowe daje 6.
Obejrzeć i zapomnieć , typowy film na nudny wieczór ;p
Obejrzeć można, ale cudów się nie spodziewaj. Dla rozrywki ok, ale wiele podobnych filmów już było.
czyli ja polecam :) na pewno! bardzo przyjemnie się oglada no i obsada <3 bynajmniej jak dla mnie rewelka ,ciekawy wątek scenariusz naprawde przemyslany ja dałam 10/10 :) ale sa gusta i gusciki :D
"bynajmniej jak dla mnie rewelka" ,przeczytaj znaczenie słowa "bynajmniej", bo zaprzeczasz sam sobie :)
pfffffffffffffiiii Miodek się znalazł :P :) i nie jestem"sam" w wersji męskiej tylko"sama"w wersji damskiej :P :D
bynajmniej:
partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.
wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej. Dziekuje skończyŁAM wywód :P :)
Brunetka: "Najbardziej wkurza mnie, gdy ktoś używa słów, których znaczenia nie rozumie".
Blondynka: "To alibi było do mnie"?
Bez komentarza.
spodziewałam się filmu na 6 , okazał się znacznie lepszy. Mnie osobiście podobał się bardzo. Idealna ocena dla tego filmu to byłoby 7.5 ( taka bardzo bardzo mocna 7 ) , ale patrząc na filmy , które oceniłam na 7 uznałam ,że Władza jest zdecydowanie lepszym filmem niż na przykład 2012 czy Intruz , którym dałam 7.