Władza

Broken City
2013
6,5 36 tys. ocen
6,5 10 1 36212
5,8 14 krytyków
Władza
powrót do forum filmu Władza

po co był ten wątek z Natalie? Do tego jeszcze nie wyjaśniony... W końcu zdradziła czy nie?

ocenił(a) film na 7
VoldBart

To czy zdradziła nie jest istotne. Ważne jest to, że się rozstali i Taggart mógł się skupić na sprawie i jeszcze jedna rzecz. Gdyby z nią nadal był to pewnie nigdy by się nie "poświęcił", miałby za dużo do stracenia.
Ja to tak rozumiem.

ocenił(a) film na 7
VoldBart

To niema znaczenia czy zdradziła. Najważniejsze jest to, że była siostrą tej zgwałconej i zabitej dziewczynki, którą pomścił główny bohater. Był w tą sprawę wmieszany emocjonalnie co dodało postaci głębi oraz urealniło całą sytuacje. Ciężko w końcu opierać się przez cały film na jakimś wydarzeniu jeśli ono jest nie jasne i ma wątłe fundamenty.

ocenił(a) film na 7
dVinci

dzięki za odpowiedź. Teraz wszystko jasne :) tak to jest jak się ogląda film z napisami z translatora :/

ocenił(a) film na 6
VoldBart

Ja to widzę inaczej. Dzięki temu że zerwali, główny bohater mógł z powrotem zacząć chlać :) Bidula od 7 lat ryjka przez złą kobietę nie umoczył. A tak, reklama Jamensona nabrała większej głębi i film stał się znacznie tańszy w produkcji. :-)

ocenił(a) film na 8
napcio

To się nazywa "Lokowanie produktu".

treborek

No tak, ja to kupiłem i chleję bez opamiętania.

ocenił(a) film na 8
treborek

Z drugiej strony wolę rozsądne lokowanie produktu, niż zaklejanie marek samochodów tak często stosowane w polskich filmach.

ocenił(a) film na 6
napcio

Nie jestem pewna czy to takie pozytywne lokowanie... Jeśli dziewczyna prosiła go, żeby nie pił to znaczy, że miał z alkoholem problemy. Średnia reklama dla produktu, że alkoholik powracający do nałogu wybiera właśnie tę markę.