PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298590}

W sieci kłamstw

Body of Lies
2008
7,2 79 tys. ocen
7,2 10 1 78698
6,4 26 krytyków
W sieci kłamstw
powrót do forum filmu W sieci kłamstw

akcja goni akcje i co z tego?Losami głównego bohatera słabo się przejmujemy(mówię przynajmniej za siebie)czy mu się uda czy nie,kogo to obchodzi(a to już nie dobrze dla filmu),napięcie sztucznie podkręcane,wątek niby miłosny ostro naciągany(pewnie szukał odmiany)no jedna scena lekko powala porwanie DiCaprio z pustyni ale reszta? reżyser(nie byle jaki przecież)niczym nie zaskoczył,wszystko już wcześniej widzieliśmy chociażby o niebo lepszej Syrianie.

Ps.A zapomniał bym satelita szpiegowski robił wrażenie.....
Dla wszystkich malkontentów(niezadowolonych)polecam o niebo lepszy film w tym klimacie:
http://www.filmweb.pl/f453795/Zdrajca,2008
gra aktorów plus ciekawy pomysł z "autobusami"(kto oglądał ten wie o co chodzi).

ocenił(a) film na 6
aronn

dałem dokładnie taką samą ocenę, ale film mnie nie rozczarował, nie spodziwałem się po prostu że Ridley po dobrym Amerycan Gangster utrzyma ten poziom. Film przyzwoity, nic specjalnego, wnerwiło mnie 20 min, gdzie reżyser nagle usiłuje nas przekonać, ze amerykański wywiad do bliskiego wschodu tak o .. oferuje pomoc jednemu ze swoich ludzi, odnośnie porwania jego arabksiej dziewczyny. To było głupie, podobnie jak ostatnia scena odbicia, .. Ridley tak co 5 filmów robi naprawde dobry, w sieci kłamst jest tylko poprawny.

p.s .. Leo troche był taki jakiś jak w Infiltracji, ale niezły Crowe, znowu inna postać, ...