PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5521}

W sieci zła

Fallen
1998
7,3 49 tys. ocen
7,3 10 1 48916
6,2 13 krytyków
W sieci zła
powrót do forum filmu W sieci zła

nieczęsto wystawiam taką ocene,ale zastanaiam sie czy 2/10 ie jest oceną nawet za wysoką.Uwielbiam filmy w które jest wplątana religia,mistycyzm religijny,kiedy wszystko łączy sie z rzeczywistymi przekonaniami i wizjami z Księgi. Ale ten film to festiwal sprzeczności. Niektóre z nich których nie rozumiem i które kompletnie zepsuły mi zabawe podczas seansu:
1.Skoro Azazel przenika przez dotyk czy też jego dusza wnika w istoty żywe,to ja przepraszam bardzo,ale jak mogli myśleć że go zniszczą skoro mógł w tym lesie wejść chociażby w mrówke? no,chyba ze scearzysta założył że Hobbs i inni nie będą tego wiedzieć,JEDNAKŻE ta dziewczyna powiedziała że są ludzie którzy z tym "walczą",wiec chyba zgłębiali wiedzę na ten temat? Chociażby jej ojciec,który poświęcił temu jakąś część życia. Nie wierze żeby jej ojciec czy też ona sama nie przeczytali chociażby Biblii czy nie poszukali o nim więcej informacji
.
2. Świadek postrzału nauczyciela w którym siedział Azazel zaczął gadać w TV cos o tym że policjant strzelił pierwszy i strzelał bez opamiętania. Na ja sie pytam gdzie tu logika,skoro w ciele ofiary był 1 strzał,a w promieniu bóg wie ilu metrów raczej nie znaleziono żadnej łuski ani pocisku (np w samochodach,drzewach),poza tym świadków było więcej i reszta mówiła co innego.
3. Jak już ktoś wspomniał - Poker Face małego Sama i ogólny brak jakichkolwiek silych emocji, szoku, cały czas posłusznie wykonywał wszystkie polecenia wuja,nawet w momencie kiedy goniła go policja.no łykał wszystko jak mały pelikan i nawet kiedy dowiedział sie o śmierci ojca(co też było dziwne-bardzo domyślny jak a ten wiek) a jego twarzy nie odmalowały sie zadne uczucia,chociażby rozpaczy.
4.Wiele niewyjaśnionych wątków,wszystko bardzo przyziemne,brak mistycyzmu,jak chociażby brak jakiegokolwiek głębszego wyjaśnienia co do grupy ludzi która demona rzekomo ma zgładzić, oprócz jednegoo wersu ksiażkowego - zero jakichś ciekawostek co do samego demona zaczerpniętych z Biblii czy innych ksiąg,brak podparcia całej postaci jakimiś realnymi historiami z realnych źródeł co nadaje filmom tego wyżej wspomnianego mistycyzmu.
5. i ostatnia rzecz, chyba najbardziej zabójcza "przepraszam siostro,czy mówi siostrze coś słowo Apokalipsa?" - no błagam,dorosły facet nie wie nic na temat religii chrześcijańskiej? to tak jakby chrześcijanin nie wiedział czym jest Synagoga albo Dżihad...

dawno nie wystawiłam żadnemu filmowi tak niskiej oceny,dawno żaden film mnie tak nie zawiódł pod względem podejścia do tematu...

ocenił(a) film na 2

co najwyżej kretynka,ale widać zachowanie godne polaczka-najpierw wyzwac,potem dodać jakiś szczątek wyjaśnienia,i się puszyć ;)

btw,chyba nie zrozumiałeś o czym pisze,przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem,bo twoje wyjaśnienie nijak sie ma do moich pytań(apropos wyjaśnienia do pyt nr 2)

użytkownik usunięty
Shrodis

ma się - świadek gadający bzdury był przejęty przez Azazela

(przynajmniej tak napisałem we wrześniu, teraz już z filmu nie pamiętam)

ocenił(a) film na 2

w żaden sposób nie ma się. to,że przejety jest przez azazela to wiadoma rzecz,ale nie wyjsnia faktów,jezu,naucz sie czytac ze zrozumieniem,potem pisz,skoro nie rozumiesz o co pytam to nie pusz sie jak paw tylko przeczytaj z 10 razy,może zrozumiesz.

Shrodis

Ale Kur....a żenada!!!! wchodzę na forum żeby zasięgnąć opini o filmie bo właśnie go dostałem na dvd a tu dwójka małolatów jeden mądrzejszy(czytaj głupiutki) od drugiego,po co zaśmiecacie fajne forum tymi wypocinami...;( ŻAŁOSNE!!

ocenił(a) film na 3
Shrodis

Zgadzam się z Twoją interpretacją niedociągnięć filmu.
Do tego dodam, że był zdecydowanie za długi - mogli się spokojnie wyrobić w 1,5h.
A szkoda, bo miał potencjał.

ocenił(a) film na 8
Shrodis

To ja mam pytanie do Shrodis, który film zasługuje wg Ciebie na uwagę ? i został dopracowany do poziomu mrówki w lesie za kamieniem pod liściem ? bez obrazy ale z takim podejściem to chyba bym przestał oglądać filmy :) 8/10

ocenił(a) film na 2
Krzyboch

zajrzyj na moją stronę,tam mam filmy ocenione na godne uwagi, bo nie jestem filmwebowym trollem który daje 1 dobrym filmom i udaje pseudokrytyka,tylko wyrażam swoje zdanie i chyba popieram je argumentami,prawda? ;] to że cenie inne filmy niż Ty, i mam inne kryteria to od razu źle?

ocenił(a) film na 5
Shrodis

To bardzo ciekawe, film rzeczywiście ma kilka małych niedociągnięć... Ale to nie są te cechy które wymieniła autorka tego tematu ;-) Myślę, że te zarzuty są skutkiem nieuważnego oglądania. Co do zarzutu nr 3- to dziecko jest grane przez... dziecko, a dzieci nie kończą szkół aktorskich. Też mnie to dziwi, ale dopóki nie stworzymy teatralnych szkół podstawowych, dopóty w filmach dzieci często będą grać jak pieńki.

ocenił(a) film na 2
Selekos

post jest sprzed roku,więc ja nawet juz nie pamietam tego filmu,heh,ale co do twojej wypowiedzi mysle ze należy sie odnieść.

Co do tego dziecka,to nie chodziło mi o gre aktorską de facto,a o zachowanie w kontekście fabuły (przynajmniej jak czytam własny temat to tak mi sie wydaje ze o to chodziło). Że jego postac była nieprzemyślana i mało realistyczna w działaniu.

ogólnie troche mnie bawi ze ludzie teraz mi tu piszą w tym temacie,niektórzy po mnie cisną,a ja siedzie i sie śmieje,bo samego filmu juz nawet nie pamietam hahah ;D

ocenił(a) film na 7
Shrodis

Chciałam tylko dodać, że księga Apokalipsy zwana jest Apokalipsą po polsku. Po angielsku - "The Revelation". Bohater mógł ich nie skojarzyć, mimo istniejącego w angielszczyźnie "the apocalipse" jako zwykłego słowa. W końcu Polacy też nie są świadomi związku pomiędzy niektórymi wyrazami polskimi a np. Biblią.

Shrodis

ogólnie troche mnie bawi ze ludzie teraz mi tu piszą w tym temacie,niektórzy po mnie cisną,a ja siedzie i sie śmieje,bo samego filmu juz nawet nie pamietam hahah ;D

Twój śmiech jest widoczną reakcją na własny post , podsumowuję to jaki był bezcelowy i głupi . A ludzie nie tyle cisną z ciebie co mają totalną breche z twojej osoby.

ocenił(a) film na 10
Shrodis

chyba za poważnie podchodzisz do filmów, nie lubię takich jak Ty na filmwebie i w ogóle... ;/

ocenił(a) film na 2
Immortal_Stasin

hm,a zaskocze Cie- mam to gdzieś czy mnie lubisz czy nie,jak nic nie wnosisz do tematu to po prostu sie nie odzywaj,bo za spam nie dostajesz na filmwebie punktów a to jest forum o filmach i tu dyskutujemy o filmach,jak nie dojrzałeś do takiej dyskusji to zmiataj stąd ;]

ocenił(a) film na 10
Shrodis

Lepiej zluzuj majty i nie zaśmiecaj forum takimi wypocinami jak ten temacik a świat będzie piękniejszy.

ocenił(a) film na 10
Immortal_Stasin

Gdyby to była pozytywna wypowiedź to jeszcze ujdzie, ale...

ocenił(a) film na 2
Immortal_Stasin

ale że negatywna to już nie wolno sie odzywać,hahah,żałosne do bólu,podtrzymuje - to nie jest miejsce dla Cieie,i zmiataj,nie zaśmiecaj,Twoje bezwartościowe zdanie nikogo nie obchodzi ;)

ocenił(a) film na 10
Shrodis

No tak, szkoda tylko, że śmiece twojego pokroju muszą krytykować i "niszczyść" wszystko to co dobre.

użytkownik usunięty
Immortal_Stasin

Daj spokój chłopie... ona nie jest nawet świadoma, swoich marnych poczynań...
Tak to jest, jak się prostaczka dobierze do neta... szkoda gadać...!!
Niektórych pseudo "kobiet" naprawdę mi żal... :-(

ocenił(a) film na 2

łohoho,już nawet moja kobiecość została oceniona przez pryzmat tego że nie lubie jakiegoś filmu,nie no,chłopaki,klasa sama w sobie,szkoda że w necie jesteście tacy odważni tylko ;) pozdrawiam was serdecznie chłopcy,bo mężczyznami nie jesteście na pewno ;)

użytkownik usunięty
Shrodis

a ty na pewno nie jesteś normalną kobietą... skończ już pisać wreszcie, bo wyjątkowo przynudzasz !!

ocenił(a) film na 10
Immortal_Stasin

śmiecie*

Shrodis

zaśmiecaj,Twoje bezwartościowe zdanie nikogo nie obchodzi ;)

Twoje wypowiedzi tutaj też są zbędne :) czas usunąć śmieci z forum

ocenił(a) film na 2
Ravencrest

widze jak sie kilku facetów spotka to już sie czują pewniej, w kupie raźniej atakować kogoś, nie?;)

Shrodis

Raźniej ? nie dlaczego ? ja wole iść 1 vs 1 :) . Cieżko to nazwać atakowaniem jak ktoś już leży jak decha :D

użytkownik usunięty
Shrodis

Nie czytałem tego co napisałeś żeby nie marnować czasu, oczywiste jest że jakby ktoś sprawiedliwie oceniał jakiś film na ocenę 2... to na pewno by się na jego temat tak nie rozpisywał... LOL widziałem w życiu już coś około 1000 filmów, więc wiem ile ten film jest wart dla mnie!!

użytkownik usunięty

Widocznie o tysiąc za mało:)

użytkownik usunięty

Święta racja chłopie!! zapewne wtedy z powodu przesycenia zbyt dużą ilością filmików, uznałbym iż ten film jest zwyczajnie słaby... :-D
Co nie??

ocenił(a) film na 2

skoro to jest forum gdzie dyskutuje się o filmach,a Ty nie masz ochoty na merytoryczną rozmowę,to powiedz mi,po cholere w ogóle sie udzielasz?

użytkownik usunięty
Shrodis

Rozmowa to jest wtedy, kiedy ktoś z kimś dyskutuje, a nie kiedy ktoś odpowiada nie pytany... LOL

ocenił(a) film na 2

a Ty nie odpowiadasz ani na to co pytam,ani nie odpowiadasz merytorycznie,więc po co sie w ogóle odzywasz?

użytkownik usunięty
Shrodis

Jeszcze jakieś "merytoryczne" "pytania" pomylona frustratko??

"oczywiste jest że jakby ktoś sprawiedliwie oceniał jakiś film na ocenę 2... to na pewno by się na jego temat tak nie rozpisywał" - zaraz, czegoś nie łapię, czyli jak ktoś potrafi uzasadnić swoją ocenę to znaczy, że kłamie? Albo nie wiesz co piszesz albo po prostu strzeliłeś jakaś gafę w powyższym poście.

Co do filmu- tylu niedopowiedzeń, nierozwiązanych wątków, naciągnięć i po prostu głupot w życiu nie widziałem. Mógłbym przymknąć oko gdyby film miał ocenę góra 6,0 jednak 7,6 do czegoś zobowiązuje, cóż kolejne rozczarowanie pseudo - ambitnym horrorem ....

użytkownik usunięty
bartez13_17

W pewnym momencie, czyli jeżeli oglądałem już prawie wszystkie teoretycznie najlepsze czy najbardziej znane filmy, nie wpatruję się już tak w te wszystkie szczegóły itd. ale bardziej mój mózg wytwarza taki rodzaj mechanizmu, jakim jest automatyczne, podświadome w pewnym sensie, lecz także nie do końca porównywanie danego filmu do wszystkich pozostałych, które kiedyś już oglądałem, z tego wynika tak na prawdę tylko tyle, iż to nie moja wina, że większość pseudo "hitów" to w rzeczywistości żadne "hity", a zwykłe wciskanie kitów!! :-D Jakbym brał tak całkiem na poważnie(jak ty) te wszystkie "naciągnięcia", "niedopowiedzenia" itp. to zapewniam cię, że nigdy nie znalazłby się dla mnie żaden film, który zasługiwałby na większą ocenę niż 4 czy 5... ale na szczęście nie jestem jakimś krytykiem, więc co za tym idzie, nie muszę się zajmować żadnym krytykowaniem(nawet jeżeli faktycznie jest za co...) dlatego żyje mi się o wiele łatwiej, na luzie!! :-D Trzeba się nauczyć po prostu na pewne rzeczy i sprawy przymykać oczy, żeby zwyczajnie nie zwariować !!
Nie zapominaj, że na tej planecie niema ludzi idealnych, ponieważ jest to fizycznie niemożliwe!! a przecież filmów nie tworzą jacyś bogowie czy obcy... lol, tylko zwykli, zwyczajni, normalni ludzie!! dlatego też nigdy nie powstał i już nie powstanie film, który w oczach kogoś takiego jak ty, zasługiwałby na pełną ocenę jaką akurat tutaj, w tej skali jest dziesiątka.

ocenił(a) film na 2

każdy ma swoją pasję,moją są filmy,których obejrzałam też sporo, dlatego też interesują i wciagają mnie takie rzeczy jak niedociągnięcia,i to nie kwestia luzu,bo nie spina mnie fakt tych zaprzeczeń,a ciekawi, a mam wrażenie że nie odróżniasz tych dwóch rzeczy i nei rozumiesz skąd takie podejście. A po za tym nie rozumiesz chyba czym jest forum tematyczne,takie jak filmweb i wydaje mi sie że nie jest to miejsce dla Ciebie ;]

a co do dziesiątek,to ja w swoim filmwebowym egzystowaniu dałam ich troche,i niektóre filmy tak mnie ruszyły że mimo niedociągnięć zasługują na podziw,ale ntemu filmowi tu na pewno bardzo daleko do takiej oceny

użytkownik usunięty
Shrodis

"każdy ma swoją pasję" - Nic nowego... co w tym dziwnego??
"wciagają mnie takie rzeczy jak niedociągnięcia,i to nie kwestia luzu,bo nie spina mnie fakt tych zaprzeczeń,a ciekawi" - każdego kręci co innego...!! :-D mnie akurat niedociągnięcia nie ciekawią...
"a mam wrażenie że nie odróżniasz tych dwóch rzeczy i nei rozumiesz skąd takie podejście" - jakich "dwóch rzeczy" ?? i że niby jakiego podejścia nie rozumiem ?
"A po za tym nie rozumiesz chyba czym jest forum tematyczne,takie jak filmweb i wydaje mi sie że nie jest to miejsce dla Ciebie" - To chyba ty nie rozumiesz czym jest w ogóle "forum" skoro wypisujesz takie pierdołki... LOL
"ale ntemu filmowi tu na pewno bardzo daleko do takiej oceny" - Tutaj się zgadzamy temu filmowi jest rzeczywiście BARDZO daleko do takiej oceny jaką ty wystawiłaś... LOL...!!

ocenił(a) film na 2

prosze,nie gimbuś słowem "lol" bo to żenujące,to po pierwsze.

po drugie,piszesz że to ja nie wiem czym jest forum,a skoro nie jest miejscem gdzie ludzie wymieniają sie poglądami na dany temat,to przepraszam niby czym?

po trzecie jak nie rozumiesz tego co napisałam o rozróżnianiu pewnych kwestii,to przeczytaj jeszcze raz co napisałam,matura pewnie niedługo,wiec przyda Ci się poćwiczyć.

widze już na jakim poziomie jest dyskusja kiedy ktoś kwituje swoje wypowiedzi skrótem "lol" więc dziekuje,nie mam wiecej pytań,to świadczy samo za siebie z jaką kategorią wiekową mam do czynienia,i z tego względu całkiem zrozumiałe jest takie piep**enie. Ale spokojnie,skończą sie wakacje,wrócisz do szkoły i nie bedzie tyle czasu na pisanie takich bzdur,a póki co,mamy wakacje więc pisz,zaśmiecaj,do woli,jeśli Cie to uszczęśliwia. ja kończe dyskusje bo jest jałowa i niezbyt ciekawa,powodzenia w życiu CI życze ;)

użytkownik usunięty
Shrodis

Spokojnie proszę Pani!! Proszę się nie martwić, jeszcze się wszystko jakoś ułoży!! i szczerze przepraszam nie miałem pojęcia, iż mam do czynienia z "kobietą" w wieku co najmniej po 40... albo i starszą... Jak sama Pani słusznie zauważyła są wakacje JESZCZE..., wiec niech Pani może raczy poprosić swoje dzieci czy może wnuczki, jeżeli Pani takowe w ogóle posiada, o zabranie ze sobą przy okazji Panią na jakiś wyjazd...(najlepiej jak najdalej...) bo widzę że chłopaka czy też męża to Pani na pewno już nie posiada, bo kto byłby w stanie wytrzymać z kimś takim..., taką zapatrzoną w siebie ignorantką... musiałby być na prawdę niesamowicie i niespotykanie tolerancyjnym człowiekiem...

Pozdrawiam Panią serdecznie z całego serca!! i koniecznie niech nie zapomni Pani pozdrowić ode mnie swoich pociech!!
Radosnych wakacji życzę!! oraz udanych przyszłych "dyskusji" bo zdążyłem zauważyć iż tak Pani określa swoje "aforyzmy"... :-)
i jeszcze raz przepraszam!!

ocenił(a) film na 2

hahah,nieźle sie ubawiłam,ale spoko,zwłaszcza z tym stwierdzeniem o braku faceta,ale rozumiem,dzieci myślą innymi kategoriami jeśli chodzi o takie rzeczy i oceniają ludzi po kilku zdaniach w internecie,ale jak już powiedziałam,wiek nastoletni ma swoje prawa,rozumiem,nie martw sie,każdy z tego w końcu wyrasta ;) to też pozdrawiam,i żegnam ;D

użytkownik usunięty
Shrodis

No!! to widzę że nawet udało mi się Panią rozbawić!! Jestem z tego powodu naprawdę przeszczęśliwy!!
W każdym wieku dobrze jest na wesoło stawiać życiu czoło!! :-)
Humorku na stare lata NIGDY za wiele!! trzeba korzystać z ostatnich powodów do "szczęścia"- czyż nie??
Ale niestety mimo tak świetnego(wesołego) nastroju, jestem zmuszony poinformować Panią o natychmiastowej wymianie okularów na mocniejsze lub szkieł kontaktowych, co tam Pani woli... ponieważ mój napisany post
do użytkownika "bartez13_17" był rzeczywiście skierowany DO NIEGO!!! No ale cóż... nie mogę obwiniać za tą żenującą wpadkę Panią wcale, gdyż w pełni zdaję sobie sprawę z tego faktu dokonanego, iż upływający czas niesie za sobą głównie konsekwencje związane np. z tzw. wiekiem starczym, czyli np. wydłużony czas reakcji... :-D, otępienie starcze, demencja bardziej zaawansowana, czy właśnie ŚLEPOTA postępująca, przykro mi... :-( ale jedyne wyjście z tej jakże smutnej sytuacji, jest udanie się do domu starców, tam się Panią już na pewno zaopiekują...
Nie rozumiem tylko jednej rzeczy, dlaczego musi Pani od razu przelewać swoje frustracje akurat na mnie?? żeby życzyć mi wyrośnięcia z czegoś... Pani wyrosła i jak widać zbyt mocno to Panią przerosło... chyba w głębi serca nie życzy mi Pani takiego samego losu...Prawda?? Ja życzę Pani jak najlepiej, spokojnej starości, ostatniej miłości, wygodnej trumienki, kochających dzieci i męża, który będzie mógł zająć się wszystkimi formalnościami w razie czego, ponieważ tylko Pan Bóg tak naprawdę może wiedzieć, ile czasu jeszcze Pani pozostało... :-(
Szczerze życzę, Oby MIMO WSZYSTKO żyła Pani jak najdłużej...!!
Podobno kiedy kobieta akceptuje swój wiek, staje się pewna siebie, Pani jest nawet zbyt pewna... :-D
Proszę pamiętać iż wiek nie chroni przed głupotą i że starzeć należy się zawsze z godnością !!
Jeżeli tek mocno się Pani nudzi, to proszę dla przyjemności(i przypomnienia...) obejrzeć sobie raz jeszcze,
super polski film "Pokłosie", który nie wiem czy Pani jeszcze pamięta..., ale oceniła na ósemkę!!
Miłego seansu życzę i dobranoc... :-)

Shrodis

hahah,nieźle sie ubawiłam,ale spoko,zwłaszcza z tym stwierdzeniem o braku faceta,ale rozumiem,dzieci myślą innymi kategoriami jeśli chodzi o takie rzeczy i oceniają ludzi po kilku zdaniach w internecie,ale jak już powiedziałam,wiek nastoletni ma swoje prawa,rozumiem,nie martw sie,każdy z tego w końcu wyrasta ;) to też pozdrawiam,i żegnam ;D

Przynajmniej znalazłaś dzieci do dyskusji , nie ma to jak swój znajdzie swego :D napisz więcej komentarzy bo mam tu ubaw po pachy z ciebie .

użytkownik usunięty
Ravencrest

MNIE NAZYWASZ DZIECKIEM PATAŁACHU??
CZY ŻYCZYSZ SOBIE ŻEBYM CIĘ ZNALAZŁ I CI N***BAŁ MOŻE?? HMM???
JAKBY CO, TO NIE MA PROBLEMU, DA SIĘ ZAŁATWIĆ !! i TO NIE JEST ŻADNA GROŹBA, TYLKO JASNE OSTRZEŻENIE!!!

Z przyjemnością umrę , weź tylko nóż żeby mnie zabić , nie pobić ale zabić,. Zarżnij mnie nożem żeby wszędzie było pełno krwi , tak żeby wszystko pływało . W przeciwnym razie jak mnie tylko pobijesz to poderżnę ci gardło

"TO NIE JEST ŻADNA GROŹBA, TYLKO JASNE OSTRZEŻENIE!!!"

Dla mnie to jest Groźba , jeszcze raz będziesz tak pisał i nie pier$ole się tylko ide na policje , znam parę osób problemem to żadnym nie będzie, chwile moment .

JESZCZE JEDNA KUR@A GROZBA Z TWOJEJ STRONY

Wiele zniosę chamstwo , dzicz ale nikt mi nie będzie k@rwa groził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem gdzie pisałem na ciebie że dzieciak , i nie wiem gdzie to sobie ubzdurałeś .
Pokaż mi fragemnt gdzie ja ciebie obrażał POOOOOOOOKKKKKAAAAAAŻŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ravencrest

nie bede znosił gróźb pier%olonych

użytkownik usunięty
Ravencrest

Nie groź pójściem na policję, po pierwsze dlatego, że to jakieś takie żałosne i prymitywne jest, a po drugie dlatego, że tylko byś się zbłaźnił, ponieważ nigdzie w tym co napisałem, nie padła żadna konkretna "groźba" w twoim kierunku, NIGDZIE, więc wyluzuj !!
a to oto ten fragment - "Przynajmniej znalazłaś dzieci do dyskusji , nie ma to jak swój znajdzie swego"
Pozdro...

Kobieta piszę że tu samę dzieci i nikt jej nie dorwnuję to napisałem że sama równa im , gdzie tu konkretna wypoiwedz pod twój profil , k%rwa pierd&lona bronie filmu od początku , po tej samej stronie co ty przeciwko tej jeb%n%j babie a ty mi jeszcze groźby wysyłasz

użytkownik usunięty
Ravencrest

To wyraźnie nie z tobą jest coś nie tak, ale z nią, bo PRAWDA JEST TAKA, że nikt normalny by nigdy nie ocenił tego filmu na dwójkę... NIKT NORMALNY !!!

Dokładnie , ta kobieta dopatruję się jakiś nawiązań do rzeczywistość jakby to miał być film dokumentalny . Jeszcze piszę o nie wyedukowanej młodzieży o każdym komu film się nie podoba , bo sama taka oczytana z bibli

użytkownik usunięty
Ravencrest

Ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że jej się naprawdę wydaje że jest inteligentna, więc prawie każdego nazywa tu dzieciakiem czy gimbusem, tylko dlatego że ktoś ma nieco inne zdanie od niej... jest tak żałosna w tym co robi, że bardziej się już chyba naprawdę nie da !! :-D