PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33513}

Wielbicielka

Swimfan
2002
5,8 7,0 tys. ocen
5,8 10 1 6991
3,8 5 krytyków
Wielbicielka
powrót do forum filmu Wielbicielka

Ten film to niezbyt udana próba thrillera, mówiącego o konsekwencjach zdrady...Niestety obraz jest za bardzo młodzieżowy, główna opostać męska niewyraźna, a film dosc przewidywalny. Momentami owszem jset napięcie, ale zbyt dużo tu ogranych chwytów i klisz. No i ten happy end. Gdyby nie on to przesłanie filmu może byłoby ważne... A tak to właściwie widz odnosi wrażenie, że nic wielkiego sie nie stało. Plusem filmu sa zdecydowanie postacie kobiece.

Ach jak mi sie marza...
...hollywoodzkie filmy bez happy endu... a najlepiej smierc glownego bohatera juz w pierwszej scenie :).
Co do filmu to rzeczywiscie ograny, przemielony, skalkowany troche z "Fatalnego zauroczenia" troche z "Niewiernej", mlodziezowa obsada i ja piać topienie, duszenie i walenie po glowie, a na koniec i tak pozytywny bohater ocala siebie i swoich najblizszych...
N...U...D...A...

ocenił(a) film na 5
HRyNioo

dokładnie
Dokładnie. Nie zal im forsy na taki szajs?

mysle ze nie zal...
Ci co to robia nazywaja to inwestycja. Wystarczy ze kilkadziesiat tysiecy naiwniakow kupi bilet na ten film i spokojnie zarobia na nastepna produkcje.

ocenił(a) film na 2

próba thrillera
zdecydowanie się z tobą zgadzam -postacie kobiece- jestem za a nawet przeciw...........

......
zgadzam się to taki typ mlodziezowego kina, byle bez problemowo się skończyło...naciagnięty dla lepszego efektu (powiedzmy)...nic nie wnoszący ..no może jedynie to ze zdradę należy traktowąc na jako nic specjalnego (bo dzieja się gorsze rzeczy ! ) ;) .......