PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197217
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

"Tego badziewia nie da się oglądać na trzeźwo"- tak stwierdziliśmy z kumplem po skończeniu pokazu. Więc spróbowaliśmy po pijaku i znowu się zawiedliśmy. Nie da się oglądać ani po pijaku ani na trzeźwo, ogólnie nie da się oglądać. bardzo słabiutki, nie wiadomo o co chodzi od samego początku, aż do końca. Chociaż jest kilka fajnych, zabawnych tekstów, ale 3 teksty na cały film to za mało. 2/10

ocenił(a) film na 2
bambusunho

Zgadzam się! Fabuła to postmodernistyczny bełkot przybrany dobrymi zdjęciami i świetną grą aktorów (za wyjątkiem Masłowskiej - ze względów oczywistych). Reszta to kupa... WIELKA KUPA.
Środowisko Gazety Wyborczej poprzez nagrodę NIKE już po raz kolejny zrobiło z grafomana (w tym przypadku z Masłowskiej) idola, którego "trzeba" czytać, aby być na fali nowych trendów w literaturze. Każdy racjonalnie myślący człowiek ani w książce ani w filmie nie znajdzie nic zachwycającego, choć ten bełkot niektórzy chcą nam wciskać.

ocenił(a) film na 1
Kazikowy

absolutnie się zgadzam z tą opinie tak książka jak i film jest kierowany dla imbecyli pijących wódę i klecących trzy po trzy kolesi z trzepaka i ławki przy śmietniku na blokowisku
całkowite gówno
jedyny dobry moment na seansie dla mnie to był stolec który nie dawał mi spokoju i zwyczajnie poszedłem go wydalić i powiem szczerze.. jeszcze nigdy tak dobrze mi się nie srało

ocenił(a) film na 10
bambusunho

kompletnie sie nie zgadzam, jest to jeden z niewielu polskich fimow
pokazujacy ze w polsce tez sie da zrobic film na poziomie, jak widac dla
niektorych ten pulap jest zbyt wysoko...

ocenił(a) film na 1
Yano

a może jest tak płytki, że wydaje ci się wysoki, to proste poniżej dna nie ma już nic więc trzeba coś z tym zrobić... zmysły cię oszukują i tworzą drugie dno na którego początku jest ten film, tym sposobem postawiłeś go na piedestale

ocenił(a) film na 10
markin

Ty markin z pewnością nosisz długie włosy i słuchaj albo metalu albo alternatywnego rocka, jesteś bardzo mądry i w szkole pewnie byłeś jedynm z lepszych w ławce. w ogóle jestes zajebisty i wszystko wiesz lepiej od innych bo to przecież Twoja opinia a Twoja znaczy lepsza... jestes poprostu ignorantem i szkoda z toba dyskutowac

ocenił(a) film na 1
dzetk

nie ma co tutaj lepiej wiedzieć, gówno zawsze śmierdzi tak jednako a ja nie mucha żeby się go tykać

ocenił(a) film na 1
dzetk

grubość i krzywiznę członka też brałeś na warsztat ?
to poproszę

ocenił(a) film na 10
bambusunho

to ty jestes głupi i lepiej wypij litre pszenicznej panie zeby głupota cie nie zabolała, na rozumienie filmu trzeba miec głowe ale twoja chyba świeci pustkami

ocenił(a) film na 1
dzetk

powiem ci co swieci mianowicie
ten film jest jak Kwaśniewki mądrzy ludzie wiedzą, że to prostak zlazły z drzewa a prości widzą w nim inteligenta a ten Kwaśniewski jak wyraża swoją nieprzychylna opinie to tak "o kant ch... można to sobie..."

markin

niezle masz nagrzane zeby porównywac ten film z kwaśniewskim ,lepiej
odstaw te dragi, bo sie jeszcze przegrzejesz ;d

markin

niezle masz nagrzane zeby porównywac ten film z kwaśniewskim ,lepiej
odstaw te dragi, bo sie jeszcze przegrzejesz ;d

ocenił(a) film na 4
bambusunho

jeśli byliście z kumplem na nocnym seansie "Wojny polsko-ruskiej" w multikinie, to bardzo możliwe, że słyszałam tą opinię na żywo ;) w sumie mam podobne zdanie